NK Čelik

bihacusrcu

Re: NK Čelik

Post Postao/la bihacusrcu »

Truhlo je napisao/la: 28 tra 2025, 10:16 Al kako smo mi sebi skočili u stomak sa onim porazom kući od Hadžića, strašno. Ako smo već morali kiksati tu, da smo odigrali X sad bi bili na 30 bodova, a Hadžići na 27. Tada bi nam dovoljno za opstanak bilo i 3 pobjede i 1 remi sigurno, al kod nas ne može ništa lagano, za sve se mora krv pišati.

Al kakav derbi za opstanak nadolazi :mrgreen: Pazi ovo:
Čelik - Tuzla
Bratstvo - Čelik
Čelik - Stupčanica

Banovići - TOŠK
Gradina - TOŠK

I TOŠK je slobodan između ta dva gostovanja. Oni sa dva poraza bi ostali na 35 bodova, a mi sa dvije domaće pobjede bi došli na 35 bodova :srednjak: Šteta samo što je termin te utakmice srijeda 17:30, da je vikend kakva bi mogla biti invazija i prepucavanje na tribinama :mrgreen:
Ma druže daleko od toga da je gotovo. Prvi mi možemo kiksati u subotu kući, vi isto. Ima igre žestoke do kraja. Nego kakvo je stanje na sjeveru, hoće li imati predstavnika u doigravanju. Idealni scenarij: sjever nema predstavnika, sloboda fuzija i radnik Bijeljina ispada.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

bihacusrcu je napisao/la: 28 tra 2025, 10:28
Truhlo je napisao/la: 28 tra 2025, 10:16 Al kako smo mi sebi skočili u stomak sa onim porazom kući od Hadžića, strašno. Ako smo već morali kiksati tu, da smo odigrali X sad bi bili na 30 bodova, a Hadžići na 27. Tada bi nam dovoljno za opstanak bilo i 3 pobjede i 1 remi sigurno, al kod nas ne može ništa lagano, za sve se mora krv pišati.

Al kakav derbi za opstanak nadolazi :mrgreen: Pazi ovo:
Čelik - Tuzla
Bratstvo - Čelik
Čelik - Stupčanica

Banovići - TOŠK
Gradina - TOŠK

I TOŠK je slobodan između ta dva gostovanja. Oni sa dva poraza bi ostali na 35 bodova, a mi sa dvije domaće pobjede bi došli na 35 bodova :srednjak: Šteta samo što je termin te utakmice srijeda 17:30, da je vikend kakva bi mogla biti invazija i prepucavanje na tribinama :mrgreen:
Ma druže daleko od toga da je gotovo. Prvi mi možemo kiksati u subotu kući, vi isto. Ima igre žestoke do kraja. Nego kakvo je stanje na sjeveru, hoće li imati predstavnika u doigravanju. Idealni scenarij: sjever nema predstavnika, sloboda fuzija i radnik Bijeljina ispada.
Ma svakako biće kikseva na sve strane. Sjever će vjerovatno imati predstavnika, Bosna Kalesija ili Orahovica. Prijavili su se za licenciranje. Trenutno na tabeli nisu u top 5 klubova, ali bod razlike, vjerujem da će bar jedan od ta dva kluba uletiti u top 5 i izboriti baraž.

U PL moramo navijati za Posušje, oni su nam jedina šansa. Kluč je naredni vikend, ako dobiju igman, preskaču Radnik i ostaju u PL 99%. Do kraja onda imaju sigurna 3 boda protiv GOŠKa i zadnje kolo kući Sarajevo kojem bodovi neće trebati. Idu na 40 bodova, a Radnik max 39 kad bi dobio Želju u zadnjem kolu i Gošk. Protiv Zrinjskog i Borca nemaju šanse ni jedni ni drugi jer je trka za titulu do kraja.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Sve te kalkulacije važe jedino ako pobjedis TC. :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Neka moja želja, nadam se da će se ispuniti :mrgreen: jeste to da pored Radničkog, Rahića, Zvijezde još ispadnu Hadžići i Gradina :mrgreen: Također u PL da ispadne Radnik Bijeljina, a da Posušje ostane. Onda bi liga naredne godine ovako izgledala:
1. Igman
2. GOŠK
3. Sloboda
4. Travnik
5. Banovići
6. TOŠK
7. Gračanica
8. Tuzla City
9. Jedinstvo
10. Tomislav
11. Čelik
12. Goražde
13. Rudar/Vitez/Čapljina/Orahovica/Bosna
14. Rudar/Vitez/Čapljina/Orahovica/Bosna

I realno najveće šanse za ulazak imaju Rudar i Vitez, samo da ih žrijeb ne spoji zajedno. Biće ovo beton od lige, čak 9 potencijalnih ex PL ekipa.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Citam link:"regoje-vise-n..." kontam otisao, nije vise trener :mrgreen:
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Svi moraju učestvovati u pozivu na utakmicu a ponajviše klub svaki dan izbacivati sadržaj.Pritisak sa tribina i ne sumnjam u pobjedu.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Zar se Buzi presudilo za 32 min igranja da nije za Čelika..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

carsija072 je napisao/la: 28 tra 2025, 14:01 Zar se Buzi presudilo za 32 min igranja da nije za Čelika..
Nije to samo igra na terenu,ima i ponasanje u svlacionici i nedisciplina.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Guest.1945 je napisao/la: 28 tra 2025, 13:45 Svi moraju učestvovati u pozivu na utakmicu a ponajviše klub svaki dan izbacivati sadržaj.Pritisak sa tribina i ne sumnjam u pobjedu.
Kod nas ti ljudi nece da lajkuju vise objave a kamoli da pobjede pa i ovi iz kluba do onoj obicnog simpatizera na zapadu.
Jedino sto vidis neku zelju, poziv, tekst pa i video i parole i djeljenje objava je od momaka sa juga sa stranica UG Robijasi.
Kao sto sam naveo u prvoj recenici ostatak Zenice spava, eto ima 5 dana do utakmice pa cemo vidjeti a utakmica bitnija nije bila od Klisa.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Posušje 3 bobe :D
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Čelik-Tuzla City, nedjelja, 19h !
Avenija

Post Postao/la Avenija »

RealMadrid je napisao/la: 28 tra 2025, 14:42 Čelik-Tuzla City, nedjelja, 19h !
slika

Ljetna večer u Zenici :mrgreen:
phillies

Post Postao/la phillies »

SVANI NEDELJO!!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

phillies je napisao/la: 28 tra 2025, 14:59 SVANI NEDELJO!!!!
Nocna 😡
Odgovori