NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Do nas je sve, da se ujedinimo i skupimo do subote i svi na Bilino Polje. Mislim da je kljucna podrska i pritisak sa tribinama u ovakvim utakmicama gdje moras pobjediti a na terenu 50-50 omjer. Kako konacno animirati raju u drugoj polusezoni da dodju u većem broju ne znam.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Al kako smo mi sebi skočili u stomak sa onim porazom kući od Hadžića, strašno. Ako smo već morali kiksati tu, da smo odigrali X sad bi bili na 30 bodova, a Hadžići na 27. Tada bi nam dovoljno za opstanak bilo i 3 pobjede i 1 remi sigurno, al kod nas ne može ništa lagano, za sve se mora krv pišati.

Al kakav derbi za opstanak nadolazi :mrgreen: Pazi ovo:
Čelik - Tuzla
Bratstvo - Čelik
Čelik - Stupčanica

Banovići - TOŠK
Gradina - TOŠK

I TOŠK je slobodan između ta dva gostovanja. Oni sa dva poraza bi ostali na 35 bodova, a mi sa dvije domaće pobjede bi došli na 35 bodova :srednjak: Šteta samo što je termin te utakmice srijeda 17:30, da je vikend kakva bi mogla biti invazija i prepucavanje na tribinama :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
bihacusrcu

Post Postao/la bihacusrcu »

Truhlo je napisao/la: 28 tra 2025, 10:16 Al kako smo mi sebi skočili u stomak sa onim porazom kući od Hadžića, strašno. Ako smo već morali kiksati tu, da smo odigrali X sad bi bili na 30 bodova, a Hadžići na 27. Tada bi nam dovoljno za opstanak bilo i 3 pobjede i 1 remi sigurno, al kod nas ne može ništa lagano, za sve se mora krv pišati.

Čelik - Tuzla
Bratstvo - Čelik
Čelik - Stupčanica

Banovići - TOŠK
Gradina - TOŠK

I TOŠK je slobodan između ta dva gostovanja. Oni sa dva poraza bi ostali na 35 bodova, a mi sa dvije domaće pobjede bi došli na 35 bodova :srednjak: Šteta samo što je termin te utakmice srijeda 17:30, da je vikend kakva bi mogla biti invazija i prepucavanje na tribinama :mrgreen:
Ma druže daleko od toga da je gotovo. Prvi mi možemo kiksati u subotu kući, vi isto. Ima igre žestoke do kraja. Nego kakvo je stanje na sjeveru, hoće li imati predstavnika u doigravanju. Idealni scenarij: sjever nema predstavnika, sloboda fuzija i radnik Bijeljina ispada.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

bihacusrcu je napisao/la: 28 tra 2025, 10:28
Truhlo je napisao/la: 28 tra 2025, 10:16 Al kako smo mi sebi skočili u stomak sa onim porazom kući od Hadžića, strašno. Ako smo već morali kiksati tu, da smo odigrali X sad bi bili na 30 bodova, a Hadžići na 27. Tada bi nam dovoljno za opstanak bilo i 3 pobjede i 1 remi sigurno, al kod nas ne može ništa lagano, za sve se mora krv pišati.

Čelik - Tuzla
Bratstvo - Čelik
Čelik - Stupčanica

Banovići - TOŠK
Gradina - TOŠK

Ma druže daleko od toga da je gotovo. Prvi mi možemo kiksati u subotu kući, vi isto. Ima igre žestoke do kraja. Nego kakvo je stanje na sjeveru, hoće li imati predstavnika u doigravanju. Idealni scenarij: sjever nema predstavnika, sloboda fuzija i radnik Bijeljina ispada.
Ma svakako biće kikseva na sve strane. Sjever će vjerovatno imati predstavnika, Bosna Kalesija ili Orahovica. Prijavili su se za licenciranje. Trenutno na tabeli nisu u top 5 klubova, ali bod razlike, vjerujem da će bar jedan od ta dva kluba uletiti u top 5 i izboriti baraž.

U PL moramo navijati za Posušje, oni su nam jedina šansa. Kluč je naredni vikend, ako dobiju igman, preskaču Radnik i ostaju u PL 99%. Do kraja onda imaju sigurna 3 boda protiv GOŠKa i zadnje kolo kući Sarajevo kojem bodovi neće trebati. Idu na 40 bodova, a Radnik max 39 kad bi dobio Želju u zadnjem kolu i Gošk. Protiv Zrinjskog i Borca nemaju šanse ni jedni ni drugi jer je trka za titulu do kraja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Sve te kalkulacije važe jedino ako pobjedis TC. :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Neka moja želja, nadam se da će se ispuniti :mrgreen: jeste to da pored Radničkog, Rahića, Zvijezde još ispadnu Hadžići i Gradina :mrgreen: Također u PL da ispadne Radnik Bijeljina, a da Posušje ostane. Onda bi liga naredne godine ovako izgledala:
1. Igman
2. GOŠK
3. Sloboda
4. Travnik
5. Banovići
6. TOŠK
7. Gračanica
8. Tuzla City
9. Jedinstvo
10. Tomislav
11. Čelik
12. Goražde
13. Rudar/Vitez/Čapljina/Orahovica/Bosna
14. Rudar/Vitez/Čapljina/Orahovica/Bosna

I realno najveće šanse za ulazak imaju Rudar i Vitez, samo da ih žrijeb ne spoji zajedno. Biće ovo beton od lige, čak 9 potencijalnih ex PL ekipa.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Citam link:"regoje-vise-n..." kontam otisao, nije vise trener :mrgreen:
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Svi moraju učestvovati u pozivu na utakmicu a ponajviše klub svaki dan izbacivati sadržaj.Pritisak sa tribina i ne sumnjam u pobjedu.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Zar se Buzi presudilo za 32 min igranja da nije za Čelika..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

carsija072 je napisao/la: 28 tra 2025, 14:01 Zar se Buzi presudilo za 32 min igranja da nije za Čelika..
Nije to samo igra na terenu,ima i ponasanje u svlacionici i nedisciplina.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Guest.1945 je napisao/la: 28 tra 2025, 13:45 Svi moraju učestvovati u pozivu na utakmicu a ponajviše klub svaki dan izbacivati sadržaj.Pritisak sa tribina i ne sumnjam u pobjedu.
Kod nas ti ljudi nece da lajkuju vise objave a kamoli da pobjede pa i ovi iz kluba do onoj obicnog simpatizera na zapadu.
Jedino sto vidis neku zelju, poziv, tekst pa i video i parole i djeljenje objava je od momaka sa juga sa stranica UG Robijasi.
Kao sto sam naveo u prvoj recenici ostatak Zenice spava, eto ima 5 dana do utakmice pa cemo vidjeti a utakmica bitnija nije bila od Klisa.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Posušje 3 bobe :D
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Čelik-Tuzla City, nedjelja, 19h !
Avenija

Post Postao/la Avenija »

RealMadrid je napisao/la: 28 tra 2025, 14:42 Čelik-Tuzla City, nedjelja, 19h !
slika

Ljetna večer u Zenici :mrgreen:
Odgovori