NK Čelik
Re: NK Čelik
Do nas je sve, da se ujedinimo i skupimo do subote i svi na Bilino Polje. Mislim da je kljucna podrska i pritisak sa tribinama u ovakvim utakmicama gdje moras pobjediti a na terenu 50-50 omjer. Kako konacno animirati raju u drugoj polusezoni da dodju u većem broju ne znam.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Al kako smo mi sebi skočili u stomak sa onim porazom kući od Hadžića, strašno. Ako smo već morali kiksati tu, da smo odigrali X sad bi bili na 30 bodova, a Hadžići na 27. Tada bi nam dovoljno za opstanak bilo i 3 pobjede i 1 remi sigurno, al kod nas ne može ništa lagano, za sve se mora krv pišati.
Al kakav derbi za opstanak nadolazi
Pazi ovo:
Čelik - Tuzla
Bratstvo - Čelik
Čelik - Stupčanica
Banovići - TOŠK
Gradina - TOŠK
I TOŠK je slobodan između ta dva gostovanja. Oni sa dva poraza bi ostali na 35 bodova, a mi sa dvije domaće pobjede bi došli na 35 bodova
Šteta samo što je termin te utakmice srijeda 17:30, da je vikend kakva bi mogla biti invazija i prepucavanje na tribinama 
Al kakav derbi za opstanak nadolazi

Čelik - Tuzla
Bratstvo - Čelik
Čelik - Stupčanica
Banovići - TOŠK
Gradina - TOŠK
I TOŠK je slobodan između ta dva gostovanja. Oni sa dva poraza bi ostali na 35 bodova, a mi sa dvije domaće pobjede bi došli na 35 bodova

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ma druže daleko od toga da je gotovo. Prvi mi možemo kiksati u subotu kući, vi isto. Ima igre žestoke do kraja. Nego kakvo je stanje na sjeveru, hoće li imati predstavnika u doigravanju. Idealni scenarij: sjever nema predstavnika, sloboda fuzija i radnik Bijeljina ispada.Truhlo je napisao/la: ↑28 tra 2025, 10:16 Al kako smo mi sebi skočili u stomak sa onim porazom kući od Hadžića, strašno. Ako smo već morali kiksati tu, da smo odigrali X sad bi bili na 30 bodova, a Hadžići na 27. Tada bi nam dovoljno za opstanak bilo i 3 pobjede i 1 remi sigurno, al kod nas ne može ništa lagano, za sve se mora krv pišati.
Al kakav derbi za opstanak nadolaziPazi ovo:
Čelik - Tuzla
Bratstvo - Čelik
Čelik - Stupčanica
Banovići - TOŠK
Gradina - TOŠK
I TOŠK je slobodan između ta dva gostovanja. Oni sa dva poraza bi ostali na 35 bodova, a mi sa dvije domaće pobjede bi došli na 35 bodovaŠteta samo što je termin te utakmice srijeda 17:30, da je vikend kakva bi mogla biti invazija i prepucavanje na tribinama
![]()
Ma svakako biće kikseva na sve strane. Sjever će vjerovatno imati predstavnika, Bosna Kalesija ili Orahovica. Prijavili su se za licenciranje. Trenutno na tabeli nisu u top 5 klubova, ali bod razlike, vjerujem da će bar jedan od ta dva kluba uletiti u top 5 i izboriti baraž.bihacusrcu je napisao/la: ↑28 tra 2025, 10:28Ma druže daleko od toga da je gotovo. Prvi mi možemo kiksati u subotu kući, vi isto. Ima igre žestoke do kraja. Nego kakvo je stanje na sjeveru, hoće li imati predstavnika u doigravanju. Idealni scenarij: sjever nema predstavnika, sloboda fuzija i radnik Bijeljina ispada.Truhlo je napisao/la: ↑28 tra 2025, 10:16 Al kako smo mi sebi skočili u stomak sa onim porazom kući od Hadžića, strašno. Ako smo već morali kiksati tu, da smo odigrali X sad bi bili na 30 bodova, a Hadžići na 27. Tada bi nam dovoljno za opstanak bilo i 3 pobjede i 1 remi sigurno, al kod nas ne može ništa lagano, za sve se mora krv pišati.
Al kakav derbi za opstanak nadolaziPazi ovo:
Čelik - Tuzla
Bratstvo - Čelik
Čelik - Stupčanica
Banovići - TOŠK
Gradina - TOŠK
I TOŠK je slobodan između ta dva gostovanja. Oni sa dva poraza bi ostali na 35 bodova, a mi sa dvije domaće pobjede bi došli na 35 bodovaŠteta samo što je termin te utakmice srijeda 17:30, da je vikend kakva bi mogla biti invazija i prepucavanje na tribinama
![]()
U PL moramo navijati za Posušje, oni su nam jedina šansa. Kluč je naredni vikend, ako dobiju igman, preskaču Radnik i ostaju u PL 99%. Do kraja onda imaju sigurna 3 boda protiv GOŠKa i zadnje kolo kući Sarajevo kojem bodovi neće trebati. Idu na 40 bodova, a Radnik max 39 kad bi dobio Želju u zadnjem kolu i Gošk. Protiv Zrinjskog i Borca nemaju šanse ni jedni ni drugi jer je trka za titulu do kraja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sve te kalkulacije važe jedino ako pobjedis TC. 

Neka moja želja, nadam se da će se ispuniti
jeste to da pored Radničkog, Rahića, Zvijezde još ispadnu Hadžići i Gradina
Također u PL da ispadne Radnik Bijeljina, a da Posušje ostane. Onda bi liga naredne godine ovako izgledala:
1. Igman
2. GOŠK
3. Sloboda
4. Travnik
5. Banovići
6. TOŠK
7. Gračanica
8. Tuzla City
9. Jedinstvo
10. Tomislav
11. Čelik
12. Goražde
13. Rudar/Vitez/Čapljina/Orahovica/Bosna
14. Rudar/Vitez/Čapljina/Orahovica/Bosna
I realno najveće šanse za ulazak imaju Rudar i Vitez, samo da ih žrijeb ne spoji zajedno. Biće ovo beton od lige, čak 9 potencijalnih ex PL ekipa.

1. Igman
2. GOŠK
3. Sloboda
4. Travnik
5. Banovići
6. TOŠK
7. Gračanica
8. Tuzla City
9. Jedinstvo
10. Tomislav
11. Čelik
12. Goražde
13. Rudar/Vitez/Čapljina/Orahovica/Bosna
14. Rudar/Vitez/Čapljina/Orahovica/Bosna
I realno najveće šanse za ulazak imaju Rudar i Vitez, samo da ih žrijeb ne spoji zajedno. Biće ovo beton od lige, čak 9 potencijalnih ex PL ekipa.
-
Citam link:"regoje-vise-n..." kontam otisao, nije vise trenerLudilom predoziran je napisao/la: ↑28 tra 2025, 11:54 https://sportbc.ba/fudbal/regoje-vise-n ... ca-celika/

-
Svi moraju učestvovati u pozivu na utakmicu a ponajviše klub svaki dan izbacivati sadržaj.Pritisak sa tribina i ne sumnjam u pobjedu.
-
Nije to samo igra na terenu,ima i ponasanje u svlacionici i nedisciplina.carsija072 je napisao/la: ↑28 tra 2025, 14:01 Zar se Buzi presudilo za 32 min igranja da nije za Čelika..
Kod nas ti ljudi nece da lajkuju vise objave a kamoli da pobjede pa i ovi iz kluba do onoj obicnog simpatizera na zapadu.Guest.1945 je napisao/la: ↑28 tra 2025, 13:45 Svi moraju učestvovati u pozivu na utakmicu a ponajviše klub svaki dan izbacivati sadržaj.Pritisak sa tribina i ne sumnjam u pobjedu.
Jedino sto vidis neku zelju, poziv, tekst pa i video i parole i djeljenje objava je od momaka sa juga sa stranica UG Robijasi.
Kao sto sam naveo u prvoj recenici ostatak Zenice spava, eto ima 5 dana do utakmice pa cemo vidjeti a utakmica bitnija nije bila od Klisa.
-
Čelik-Tuzla City, nedjelja, 19h !