Mi tek predzadnje kolo pauziramo, i onda imamo samo jedno kolo da eventualne minuse nadoknadimo...moramo rijesiti situaciju prije toga. A kako kad sad idu Tomislav, Tuzla, Bratstvo, Stupcanica, TOSK, Buducnost...
Nema tu nikakve nejasnoce.Pobjediti sve kuci tekme,uzeti najmanje bod u Tomislavu(ili jos bolje pobjeda) i u Gracanici ili Tesnju jos jedna pobjeda I to je to...Mi to mozemo I moramo.Usaditi igracima u glavu da mogu to ostvariti...Mi smo Celik manekeni,igrajte p
U ovo ispadanje, jel se racuna i 16to mjesto na tabeli? Mislim, trebalo bi tako.
Zbog 2 gola da je sad kraj sezone ispali bi glat,zato kad ja pisem da se nabije ko god se moze nabiti maximalno jer moze ti i jedan gol trebat! I danas se moglo dat 5 - 6 golova minimalno al jok ko biva dosta u najboljoj predstavi ove sezone.Jest al se igralo sa daleko najlosijim gostom ove sezone,i Radnicki se trebao pobjediti najmanje sa 4 gola razlike. Sad s Tomislavom ako se izgubi ispao si ako se uzme bod 100% ostajes! Sve je sad do igraca!
Prvo se gleda međusobni omjer, pa tek onda gol razlika. Imamo bolji omjer od Goražda, sa Tomislavom ćemo vidjeti naredni vikend, prvu smo dobili 2:0. Lošije stojimo samo protiv Hadžića, sa Zvijezdom smo izjednačeni. Bolji smo i od Jedinstva.Zamorano je napisao/la: ↑19 tra 2025, 21:56Zbog 2 gola da je sad kraj sezone ispali bi glat,zato kad ja pisem da se nabije ko god se moze nabiti maximalno jer moze ti i jedan gol trebat! I danas se moglo dat 5 - 6 golova minimalno al jok ko biva dosta u najboljoj predstavi ove sezone.Jest al se igralo sa daleko najlosijim gostom ove sezone,i Radnicki se trebao pobjediti najmanje sa 4 gola razlike. Sad s Tomislavom ako se izgubi ispao si ako se uzme bod 100% ostajes! Sve je sad do igraca!
Losa ekipa realno!lImali smo srecu da su protiv nas pauzirali 3 njihova standardna igraca zbog kartona pa je to ispalo lakse od ocekivanog,a I dobro su prosli
Po meni, tri utakmice koje su cijelu stvar preokrenule protiv nas, a u suprotnom sve bi drugacije bilo. Utakmica protiv Radnickog na Bilinom, gdje smo prosuli tri boda i gdje nam najgora ekipa lige iz jedne prilike zabija gol, a mi iz mnogih totalno neefikasni. Utakmica protiv Radnika u Hadzicima, gdje od 16 minute imas igraca vise, i primas gol u 30 minuti, pocetkom drugog stizes do izjednacenja i kad pobjedonosni gol visi u zraku, ti se zadovoljavas remijem