NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Ovaj pomocni na istoku preventivno digne zastavu kad centar predjemo
Srce, čast i ponos!
Treba brzo Horica vadit i kome jos prijeti suspenzija, da ne fasuju zuti pa ih nema narednu tekmu.
Sero se ispromasivao al opet 3 asistencije i seru ovi neki pojedinci njega nazivajuci svakako a covjek zadnjih nekoliko tekmi najbolji bio.
Stupcanica 4 komada od Toska dobije a nama kad dodju ginuce na terenu sigurno
Sero se ispromasivao al opet 3 asistencije i seru ovi neki pojedinci njega nazivajuci svakako a covjek zadnjih nekoliko tekmi najbolji bio.
Stupcanica 4 komada od Toska dobije a nama kad dodju ginuce na terenu sigurno
Šero mi je prvo poluvrijeme neopisivo vadio živce, ali radi se o jako jako korisnom igraču. Ima on i primanje i kontrolu lopte, ali fali mu završnica.
Sve u svemu, odlična partija i nadam se da nije do toga što je GR kurčina od ekipe.
Ajmo po bod(ove) u Tomislavgrad.
Nego, kad nam pare od kantona liježu?
Sve u svemu, odlična partija i nadam se da nije do toga što je GR kurčina od ekipe.
Ajmo po bod(ove) u Tomislavgrad.
Nego, kad nam pare od kantona liježu?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Sad idu teze utakmice, dosta teze.
Ma Šero igrač utakmice, asistencijama završio Rahić. Talašika od ekipe, gori od Lukavca.
Nema mjesta opuštanju, ni pobjeda se ne može slaviti kad si i dalje u zoni ispadanja. Tomislav i Tuzla ključne utakmice, tu će se prelomiti sezona. Bod u duvnu i pobjeda kući protiv tuzle bi bio ogroman iskorak.
Naredna dva kola rasplet i u PL, ovi za opstanak igraju međusobno, nadamo se da će gurnuti Radnik u prvu ligu RS.
Robijaši
Nema mjesta opuštanju, ni pobjeda se ne može slaviti kad si i dalje u zoni ispadanja. Tomislav i Tuzla ključne utakmice, tu će se prelomiti sezona. Bod u duvnu i pobjeda kući protiv tuzle bi bio ogroman iskorak.
Naredna dva kola rasplet i u PL, ovi za opstanak igraju međusobno, nadamo se da će gurnuti Radnik u prvu ligu RS.
Robijaši

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Rahic jeste oslabljen na pauzi dosta al eto i takvi su dobili Tosk u gostima i Gradinu kuci sad u dr polusezoni. Mi smo im komotno mogli jos 4 komada zabit.
Sad u Tomislavgradu ce biti tesko jer i oni su u opasnoj zoni kao i mi.
Sad u Tomislavgradu ce biti tesko jer i oni su u opasnoj zoni kao i mi.
Gora ekioa realno nije gostovala.Ove 2 vezane pobjede nam mogu dati vjetar u ledja,a posebno u glavama nasim fudbalera. Protiv Tomislava se moze igrati!Teren je pored Celikovog najbolji u ligi,,znaci nema hrkljusa!A na nama je da ih idemo podrzati.Hajcanje na tekmu neka pocne!
Steta sto se Hanza povrijedi, dobro je to izgledalo s njim naprijed…
Kako god, svako svakoga moze dobiti. Dosta timova je u opasnoj zoni, tako da nikome nece biti jednostavno. Nama sigurno nece biti lahko, protiv tomislava ne ocekujem nista, tuzlu moramo dobiti, pa cemo da vidimo. Sreca je i sto zadnje 2 utakmice kuci igramo.

Uz masovnu podrsku Robijaša do tri boda u Tomislavu.
I dalje ispadamo,.sada dvije kljucne utakmice po meni.
Ovih 6 bodova osvojenih od zadnjih ekipa smo proslu polusezonu prosuli zato i jesmo na ovoj poziciji.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Srijeda Radnik - Posušje, nedjelja Igman - Radnik. Za 7 dana ćemo 99% znati je li ispada 4 ili 3, odnosno da li 10. mjesto u našoj ligi garantuje opstanak.
Radnik ima najgori raspored, poslje te dvije utakmice imaju samo gošk od lakših protivnika, onda igraju protiv Zrinjskog, Borca, Sarajeva.
Igman u vrlo dobroj poziciji ako dobiju radnik, imaju duele sa goškom i slobodom, gdje mogu nakupiti bodova.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma stavljam brate poziciju gdje sami sebi osiguravamo opstanak i odlucujemo sami o sebi a ne da molim Boga da Radnik nekako ispadne i da i 10 ekipa ostaje u ligi.
Ono gledaj samo sebe.
Ono gledaj samo sebe.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Nadam se da ce ove dvije pobjede znatno podici samopouzdanje igracima, jer njhove lose igre u velikoj mjeri su i rezultat niskog samopouzdanja. Vidjelo se na nekim igracima danas koliko im znaci pobjeda i kako se bore za loptu.
Martinovic je danas za poluvrijeme pokazao vise nego Puce i Bajric u svim utakmicama zajedno. Kod Alija se isto tako vidi poboljsanje. Sero je mogao sam rijesiti utakmicu u prvom poluvremenu, ali i dvije asistencije su sasvim dobar ucinak. Licno mislim da je raja neopravdano graktala na njega i svaki potez negativno komentarisala. S druge strane Smajlovic je imao gresaka kao da je prvi put na terenu, pa se sutilo...
Hodzicu, molim te ukljuci mozak i kani se gluposti radi kojih se dobijaju zuti kartoni. Kakvo pruzanje ruku ispred golmana, dijete drago? Pa to ni na terminu ne trebas raditi.
Dzanki mi je bio konkretniji danas nego u proslim utakmicama koje je igrao. Jusic po obicaju radilica, pa sta uradi u napadu. Pop isto tako, bilo ga je svugdje po terenu. Njih dvojica u primjer zalaganja na terenu, koje navijaci traze od igraca. Ostali su bili na svom nivou.
Jah, i mali Kadric bi mozda trebao poneku tekmu poceti.
Sad, mozda je malo i (ne)kvalitet protivnika ucinio da nasi sasvim pristojno izgledaju. Vidjecemo u Tomislavgradu ima li u njima kuveta da izbore opstanak.
PS. Opet posjeta 'nako, a pun grad ljudi...Robijasi fina brojka, standardno navijanje
@Avenija
Tako je, mi moramo ciljati na 9. mjesto minimum. Samo ono nas sigurno ostavlja u ligi.
Martinovic je danas za poluvrijeme pokazao vise nego Puce i Bajric u svim utakmicama zajedno. Kod Alija se isto tako vidi poboljsanje. Sero je mogao sam rijesiti utakmicu u prvom poluvremenu, ali i dvije asistencije su sasvim dobar ucinak. Licno mislim da je raja neopravdano graktala na njega i svaki potez negativno komentarisala. S druge strane Smajlovic je imao gresaka kao da je prvi put na terenu, pa se sutilo...
Hodzicu, molim te ukljuci mozak i kani se gluposti radi kojih se dobijaju zuti kartoni. Kakvo pruzanje ruku ispred golmana, dijete drago? Pa to ni na terminu ne trebas raditi.
Dzanki mi je bio konkretniji danas nego u proslim utakmicama koje je igrao. Jusic po obicaju radilica, pa sta uradi u napadu. Pop isto tako, bilo ga je svugdje po terenu. Njih dvojica u primjer zalaganja na terenu, koje navijaci traze od igraca. Ostali su bili na svom nivou.
Jah, i mali Kadric bi mozda trebao poneku tekmu poceti.
Sad, mozda je malo i (ne)kvalitet protivnika ucinio da nasi sasvim pristojno izgledaju. Vidjecemo u Tomislavgradu ima li u njima kuveta da izbore opstanak.
PS. Opet posjeta 'nako, a pun grad ljudi...Robijasi fina brojka, standardno navijanje

@Avenija
Tako je, mi moramo ciljati na 9. mjesto minimum. Samo ono nas sigurno ostavlja u ligi.
Samo Čelik zenički !!!
Ma znam, al eto kad smo se već sami u ovu poziciju doveli, hvatamo se za svaku slamku spasa, samo da se ostane.
I stavljaj nam tabelu sa federalnog saveza, gdje ima broj odigranih utakmica

Nešto mi ove žute šupčine iz Olova smrde... Naredno kolo dočekuju Banoviće, tu ako bude sklanjalica