NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Jurcevic i Jusic - brothers from another mothers :D

Sad kad spominjemo bivse igrace, cini mi se da se nisu bas naigrali u svojim novim klubovima. Sivac je vise na klupi nego sto ulazi (od 27 utakmice 4 bio u startnoj postavi, u 8 usao sa klupe),Karalic u januaru dosao u Zvijezdu Gradacac i od 9 utakmica bio je starter u sedam, postigao dva gola i ubiljezio dvije asistencije, Arnautovic za polusezonu u Bratstvu poceo pet utakmica, na jos dvije usao kao zamjena-bez nekog posebnog ucinka, a od januara u Drugoj Ligi Federacije (NK Vitez), Durmis odigrao 15 utakmica i pet ulazio s klupe postigao 4 gola i ubiljezio asistenciju. Osim ove cetvorice ne znam vise igraca da su otisli u klub viseg ili istog ranga kao sto je Celik.

U odnosu na njih, njihove zamjene u Celiku:

Martinovic 15 poceo 3 ulazio s klupe 1 pogodak i 2 asistencije
Jusic 22 poceo 1 usao s klupe 2 pogotka
Smajlovic 20 poceo 2 usao s klupe 2 pogotka i 3 asistencije
Dzankovic 10 poceo 8 usao s klupe 1 pogodak i 2 asistencije

Jel Celik izgubio time sto na njihovom mjestu igraju Jusic, Smajlovic, Dzankovic i Martinovic? Cini mi se da nit smo previse izgubili a nismo bas nesto ni u plusu sad zasad. Ali postoji i nacin gledanja na "problem" je da navedeni igraci nisu pruzali u Celiku to sto pruzaju u sadasnjim klubovima, jer je Karalic za 16 utakmica u sezoni 23/24 zabiljezio tek tri asistencije (od toga dvije na jednoj utakmici), Sivac za 29 utakmica postigao 1 gol i 4 asistencije, Durmis 29 utakmica 2 gola i 1 asistencija, Arnautovic u 25 utakmica 1 gol i 1 asistencija.
Samo Čelik zenički !!!
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

phillies je napisao/la: 05 svi 2025, 17:57 Jurcevic i Jusic - brothers from another mothers :D

Sad kad spominjemo bivse igrace, cini mi se da se nisu bas naigrali u svojim novim klubovima. Sivac je vise na klupi nego sto ulazi (od 27 utakmice 4 bio u startnoj postavi, u 8 usao sa klupe),Karalic u januaru dosao u Zvijezdu Gradacac i od 9 utakmica bio je starter u sedam, postigao dva gola i ubiljezio dvije asistencije, Arnautovic za polusezonu u Bratstvu poceo pet utakmica, na jos dvije usao kao zamjena-bez nekog posebnog ucinka, a od januara u Drugoj Ligi Federacije (NK Vitez), Durmis odigrao 15 utakmica i pet ulazio s klupe postigao 4 gola i ubiljezio asistenciju. Osim ove cetvorice ne znam vise igraca da su otisli u klub viseg ili istog ranga kao sto je Celik.

U odnosu na njih, njihove zamjene u Celiku:

Martinovic 15 poceo 3 ulazio s klupe 1 pogodak i 2 asistencije
Jusic 22 poceo 1 usao s klupe 2 pogotka
Smajlovic 20 poceo 2 usao s klupe 2 pogotka i 3 asistencije
Dzankovic 10 poceo 8 usao s klupe 1 pogodak i 2 asistencije

Jel Celik izgubio time sto na njihovom mjestu igraju Jusic, Smajlovic, Dzankovic i Martinovic? Cini mi se da nit smo previse izgubili a nismo bas nesto ni u plusu sad zasad. Ali postoji i nacin gledanja na "problem" je da navedeni igraci nisu pruzali u Celiku to sto pruzaju u sadasnjim klubovima, jer je Karalic za 16 utakmica u sezoni 23/24 zabiljezio tek tri asistencije (od toga dvije na jednoj utakmici), Sivac za 29 utakmica postigao 1 gol i 4 asistencije, Durmis 29 utakmica 2 gola i 1 asistencija, Arnautovic u 25 utakmica 1 gol i 1 asistencija.
👏👏👏👏👏👏👏
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Prva asocijacija na Jusica je borbenost. Zbog toga ima postovanje navijaca i uvijek ce ga imati. Sto se tice njegove fizike, tehnike, taktike, defanzivne i ofanzivne igre, u svakom pogledu je slabiji od Sivca. Jusic je solidan bek za prve lige i to ce mu biti vrhunac karijere. Moze se oprobati u Premijer ligi, ali ne bi imao ni ulogu Sivca u Radniku. Sivcu je mozda bolje da se vrati stepenicu nazad i da igra pa da se za godinu dvije oproba opet u premijer ligi jer ima jos vremena. On ima super karakteristike za beka. Mnogi spominju defanzivu, a meni je on defanzivno sasvim korektan. Pa prva pomisao mi je kada je protiv Sarajeva spasio 1v1 situaciju tako sto je stigao protivnika svojom brzinom i uzeo mu loptu. Ono sto njemu ne dostaje je logika i inteligencija za nesto vise. Nazalost to se tesko popravlja. Voljni momenat sigurno ima, nije mu izrazen kao Jusicev, ali i Sivac se borio za grb. Alternativa Sivcu je Tarik Haznadar. Ima 20 godina i vremena za napredak da postane premijerligaski desni bek. Nisam ga pratio osim utakmica koje je igrao protiv nas za Stupcanicu i Gorazde, ali po statistici obecava. Ako Stupcanica ne udje treba ga pokusati dovesti planiramo li napad na premijer ligu.
phillies

Sto se tice kvaliteta slike, vec sam pisao da meni nesto nije kvalitetna, pa sad jel do mene recite :D

evo sta ja gledam:

slika

Inace, grafika i sa pogotke i za zute kartone i zamjene, kao i replay - vrhunski. :pray:
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

A lagano i i na istok se počela publika vračati. Šteta je sto se neko vrijeme ta tribina bila zakljucana. Trebaju nam ta tri boda u Gračanici da se trese cijela centralna Bosna i Hercegovina protiv Stupčanice. 8-)

Što se tiče juga treba biti realan pa reci da su postavili prejake temelje što se tice Robijaša i jedne moderne ultra grupe od izgleda i formiranja kopa do ograde itd. Nema šarenila na tribini, pjeva se i podrška daje 90 minuta bez sekunde pauze. Naravno da treba još raditi na svemu ali ti momci koji to vode sigurno to sve znaju i rade na tome. Kada omasove još domaći kop za 100+ ljudi uz neke sadržaje to se može proglasiti zlatnom erom grupe. Nadam se samo tom opstanku, rezultatima, deblokadama jer bi rast bio snažniji a ispadanje bi i grupa teško podnijela kao i svi mi. Još kad uzmeš u obzir da su ovo sve pravi Ultrasi koji su tu iskljucivo radi Čelika a ne derby navijaci onda jos vise dobija na znacaju. Lagano je bilo skupiti rulju protiv Sarajeva i Želje, Borca, Zrinjskog, Širokog u PL. Hajde rasti protiv Rahića, TC, Gradine. Iskreno kao simpatizeru sa druge tribine mi je drago gledati taj proces koji traje.

Što se tice zapada zadnje tri utakmice domaće mrtav bez reakcije osim kad je himna i padne gol. :lol:

Jučer nije bilo ni "navijamo-navijamo, srcem svim-srcem" svim :mrgreen:

Zapad u grču pod rezultatskim pritiskom :grljenje:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 05 svi 2025, 18:12 Sto se tice kvaliteta slike, vec sam pisao da meni nesto nije kvalitetna, pa sad jel do mene recite :D

evo sta ja gledam:

slika

Inace, grafika i sa pogotke i za zute kartone i zamjene, kao i replay - vrhunski. :pray:
I kod mene kvaliteta slike bila nesto losija. Pise hd, ali ni blizu toga.
FliX

Post Postao/la FliX »

Redbull je napisao/la: 05 svi 2025, 18:37
phillies je napisao/la: 05 svi 2025, 18:12 Sto se tice kvaliteta slike, vec sam pisao da meni nesto nije kvalitetna, pa sad jel do mene recite :D

evo sta ja gledam:

slika

I kod mene kvaliteta slike bila nesto losija. Pise hd, ali ni blizu toga.
Jest ona HD, ali su toliko srezali bitrate da je u rangu divixa.
Dizi bitrate.
phillies

Mozda bi onda stekao stream? :? Znam da je bilo govora da se ne radi stream sa zapada jer je valjda slabiji net ili tako nesto.
Samo Čelik zenički !!!
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Cinvict35 je napisao/la: 05 svi 2025, 17:41
AeroMs33 je napisao/la: 05 svi 2025, 17:12 Ja gledam navijacki fudbal. Moze biti Carlos meni ga ne dovodi u klub. Jusic igra srcem moze doci iz Jeruzalema momak ima moje postovanje dok je ovaj otisao u drugi protivnicki klub na nagovor svoga mentora i roditelja i pokazao jasnu zelju da te izda i proda. Za mene tu prica zavrsava. Niko pa ni ja mu ne bi nista rekli da je dosao ko covjek rekao ljudi bolja para,zelim napredovati shvati te me. Nikakav problem. Sretno ti bilo . I vrati se ako ne uspjes
Ipak ovo je sport u kome moras imat obraza prema navijacima koji vjeruju u tebe ,bodre te i ti ko karinas najveci igras dvostruku igru. Sto se mene tice tako je. Kako vi gledate i sta vi cjenite ja ne znam.
Nemas ti pojma kako je to sve bilo i ,nista to nije bilo mimo dogovora sa upravom jer se mislilo uzet neke pare za njega,e da je bio nesporazum jest,a momak se jos i izvinuo,a ti mozes gkedat fudbal kakv hoces ali nemas pojma,fudbal je biznis.
Pa nisam zlatna ribica drug.
Ne gleda se sve kroz pare .
Ti bi i morza doveo na klupu. Da se izvine . Ne mjenja se tako lako dres drug.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

evo sta ja gledam:

slika

Slabija ti je slika sto nisi okrenuo tv u smjeru kazaljke na zidu :D I ovde ne vidis trenutak kada lik na istoku u bijeloj majici iz 9tog reda vadi motanu cigaru i pripaljuje upaljacem kupljenim u fan shopu :mrgreen:
A da ti ne spominjem da ne vidis ispucane vrhove Talhine duge kose :lol:
phillies

Hahahahahaha sve si u pravu.

Nekad se zapitam, kad gledam snimke utakmica prije rata, kako smo mi ista vidjeli na onim starim televizorima :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo Čelik zenički !!!
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Šta te sprječava da ides na jug? :D
phillies

Ne znam nikog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo Čelik zenički !!!
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

phillies je napisao/la: 05 svi 2025, 21:47 Ne znam nikog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj trollat haha
Inace pitanje za sve :)
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Kontras'88 je napisao/la: 05 svi 2025, 22:21
phillies je napisao/la: 05 svi 2025, 21:47 Ne znam nikog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj trollat haha
Inace pitanje za sve :)
Nisam član :D
Odgovori