NK Čelik

PatrickBateman

Re: NK Čelik

Post Postao/la PatrickBateman »

Jusic nema ni priblizno dobar centarsut kao Sivac. Prednost. Jusica je sto je vise borben i bolji u odbrani.

A sto se tice napadaca po meni je ova kombinacija deset puta bolja od toga da Puce i Bajric igraju klasicne devetke. I PSG igra bez klasicnog napadaca, pa ljudi ubise. Ova taktika sa Dembeleom koji se spusta po loptu skoro na centar ih je dovela na korak do finala LP.

Hocu rec da u danasnjem fudbalu klasicni spic nije neophodan da bi se igrao dobar fudbal.
Srce, čast i ponos!
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Jusic ima svojih vrlina I mana ,kao I svaki igrac.Ono sto nas sve odusevljava je njegova borbenost,izgaranje u svakoj tekmi.Kod njega nema rucne!A i njegovi roditelji na svakoj su domacoj Celikovoj tekmi,a bili su i na dosta gostovanja I to tik do Robije 😀.Zahvalan igrac,I da nam je jos "Jusica".
phillies

Post Postao/la phillies »

Akcija ko ubila se za Jusica: odigravanje duplog pasa na cosku 16-erca, i prodor u kazneni, povratna lopta na penal gdje je Ali ili Talha. A mozda i on zavrsi akciju, jer ima fin sut.

Generalno, kao sto neko rece, rijetki pogodak prilikom dovodjenja igraca.
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ako live prenos jučerašnje utakmice danas ima 10 000 pregleda koliko to bude live gledaoca tokom utakmice?
Ima li ko iz dijaspore da je obratio pažnju ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Da cestitam trenerima igracima a i navijacima na cistoj zasluzenoj pobjedi i vec nekako ljepse izgled na tabeli ali moramo u ove dvije gostujuce uzet nesto i Gracanica i Tesanj ,trebaju dat sve od sebe za ove sve utakmice a vijerujem Robija da ce bit jos jaca na gostovanjima i Robija i simpatizeri zajedno.
Najvise me bilo strah jucer stopera ali Isakovic odigro za 10 pametno bez rizika i pogotovo gluposti ko sto je Horic uradio a i Masetic je fino odigro.
I ja bi guro Martinovica prije Puce i Bajrica ,kakakav god bolji je od njih i umjesto Varde Kadrica ,moram pohvalit i Popovica i on je sve bolji i bolji i Jusica jer se momak bori.
Treba zapet u Gracanici izvuc najvise sto se moze pa zasto ne i pobijedit ,ovdje nema velike razlike u kvalitetu timova samo voljni momenat moze bit presudan.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Nemojte se brukat Kadric ne moze odigrat odbranu kao Vardo svaki duel Kadric je na zemlji, momak je vise za ofanzivnog veznog. U Gracanici bi nam bod bio super, Martinovic opet sebican jucer u situaciji 2 na 1 sutira umjesto da uposli Šeru.

Durmo, Smajlovic, Horic, Masetic, Jusic, Hodzic, Talha, Sero, Popovic, Ali i Hamza u Gracanici.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Jusic je institucija za Sivca.
Momak nema tehniku al ima srce kakvo onaj morzev papak nece nikad imati. Je bo li ga Sabic raspali prodani. Najmrzi igrac u novostatisnoj eri.
Al nek mu je sa srecom i sto dalje od Celika i njemu i onom novo kopinovanom strumfu
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

AeroMs33 je napisao/la: 05 svi 2025, 15:42 Jusic je institucija za Sivca.
Momak nema tehniku al ima srce kakvo onaj morzev papak nece nikad imati. Je bo li ga Sabic raspali prodani. Najmrzi igrac u novostatisnoj eri.
Al nek mu je sa srecom i sto dalje od Celika i njemu i onom novo kopinovanom strumfu
Ja bi ga sad vratio i on je igrac zaborbu za PL.
Danas sutra ako budes u situaciji da ides na PL moras imat bas takva 2 igraca na skoro svakoj poziciji bekovi a razliciti karaktdristika.
Brzo se zaboravlja da je isti taj Sivac dosao iz FL u kanton kad je najpotrebnije bilo i imao 18 asistencija za sezonu.
Daj kod nas samo pljuj i gteske se gledaju a dobre stvari zaboravljaju.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 05 svi 2025, 15:15 Ako live prenos jučerašnje utakmice danas ima 10 000 pregleda koliko to bude live gledaoca tokom utakmice?
Oko 1000
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Kad se navijacki gleda, onda Jusic izgleda kao najbolji bek lige. Ruku na srce ima moc ponavljanja, ali osim toga nazalost decko je apsolutno limitiran za ozbiljan fudbal. Dokaz tome je da su mu do sad Jedinstvo i Gradina bili vrhunac karijere. Takticki i tehnicki je ocajan.

Ovi komentari da je bolji od Sivca su mi najjaci. Evo kad je toliko dobar, minimalno bi trebao na kraju sezone dobiti ponudu tima iz PL. Iduce godine sa Jusicem se ne moze napasti PL a da bude prva opcija na beku. Treba tu poziciju pouniti mnogo ozbiljniji igrac u rangu Sivca, Haznadara iz Stupcanice i sl
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Mi prelagano otpisujemo nase domace igrace, jeste da naprave kiks al ne znaci da ih treba zauvijek prekriziti.

Najbolje je nama da dovedemo Sivca a Jusica ostaviti kao zamjenu i da mu bude konkurencija hehe.

Sivac je vise kao Smajlovic koji isto tako ceato ispada nazad ali naprijed zna napraviti razliku.
KenanA

Post Postao/la KenanA »

Allgunsblazing je napisao/la: 05 svi 2025, 14:08 Nedostatak pravog spica bi pokrio sve to. Realno momak je igrao sa Masicem, koji nije pravi spic, i igra sad sa ovim krilima na spicu. Jednostavno, nemaju osjecaj za prostor. Da ima recimo Sijerkica u napadu, jucer samo bi imao mozda i dvije asistencije. Ovo mu je prva sezona da jos uvijek nema asistencije, a do sad je imao 3, pa 6 pa 3. Jos on i nije toliko ofanzivan bek.

Jedina pozicija gdje se potrefilo sa pojacanjem. Imao je manji pad na kraju prvog dijela, ali sve ostalo je bilo konstantno. Jednu utakmicu ga napatilo ono krilo, ostali nisu imali previse prostora. Za Celik je bolji nego sto je Sivac bio u ovom rangu.
Tačno tako. Sivac je bolji igrač, ali za Čelik i ono što isti predstavlja, Jusić je bolji igrač. Uvijek smo imali tradiciju bekova, pogotovo desnih, koji su na isti kalup kao Jusić. Samo se sjetim Zikreta Buljine ili malo kasnije Mladena Jurčevića.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ja gledam navijacki fudbal. Moze biti Carlos meni ga ne dovodi u klub. Jusic igra srcem moze doci iz Jeruzalema momak ima moje postovanje dok je ovaj otisao u drugi protivnicki klub na nagovor svoga mentora i roditelja i pokazao jasnu zelju da te izda i proda. Za mene tu prica zavrsava. Niko pa ni ja mu ne bi nista rekli da je dosao ko covjek rekao ljudi bolja para,zelim napredovati shvati te me. Nikakav problem. Sretno ti bilo . I vrati se ako ne uspjes
Ipak ovo je sport u kome moras imat obraza prema navijacima koji vjeruju u tebe ,bodre te i ti ko karinas najveci igras dvostruku igru. Sto se mene tice tako je. Kako vi gledate i sta vi cjenite ja ne znam.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Avenija je napisao/la: 05 svi 2025, 15:15 Ako live prenos jučerašnje utakmice danas ima 10 000 pregleda koliko to bude live gledaoca tokom utakmice?
Oko 1000 do 1500 bude live gledatelja.
E sad ja sam poslije utakmice mozda 30 minuta ulazio opet na yt da vidim jos jednom golove i sanse bilo je vec tada 5300 pregleda. Sad otkud 10000 ne znam,al opet se mora uzet u obzir da je strim i slika bila prefantasticna za gledat jucer tako vjerovatno da raja opet ulazi da pogleda sta ga zanima u nekoj situaciji.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

AeroMs33 je napisao/la: 05 svi 2025, 17:12 Ja gledam navijacki fudbal. Moze biti Carlos meni ga ne dovodi u klub. Jusic igra srcem moze doci iz Jeruzalema momak ima moje postovanje dok je ovaj otisao u drugi protivnicki klub na nagovor svoga mentora i roditelja i pokazao jasnu zelju da te izda i proda. Za mene tu prica zavrsava. Niko pa ni ja mu ne bi nista rekli da je dosao ko covjek rekao ljudi bolja para,zelim napredovati shvati te me. Nikakav problem. Sretno ti bilo . I vrati se ako ne uspjes
Ipak ovo je sport u kome moras imat obraza prema navijacima koji vjeruju u tebe ,bodre te i ti ko karinas najveci igras dvostruku igru. Sto se mene tice tako je. Kako vi gledate i sta vi cjenite ja ne znam.
Nemas ti pojma kako je to sve bilo i ,nista to nije bilo mimo dogovora sa upravom jer se mislilo uzet neke pare za njega,e da je bio nesporazum jest,a momak se jos i izvinuo,a ti mozes gkedat fudbal kakv hoces ali nemas pojma,fudbal je biznis.
Odgovori