FK Željezničar
-
PatrickGerhardt
Re: FK Željezničar
Deni doktore,to je to sto sam govorio, malo mu treba da prelomi
Treba mu neko da zna lopte, a to je Radovac. Neka prokopa ne stavlja trebaju i njega povrijediti ovdje.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 19:18 Deni doktore,to je to sto sam govorio, malo mu treba da prelomi
Svaka cast svima, ali ovo sto Odinaka igra danas je nevjerovatno. Kakav potencijal cuci u toj budali.
-
PatrickGerhardt
Sto posto,Pablo11 je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 19:19Treba mu neko da zna lopte, a to je Radovac. Neka prokopa ne stavlja trebaju i njega povrijediti ovdje.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 19:18 Deni doktore,to je to sto sam govorio, malo mu treba da prelomi
-
PatrickGerhardt
- WeekendOffender
Sta rade ovo, nisam navikao na ovo. 
Galchev-Odinaka
Ne ureklo se
- PlavaPorodica
Do sad bi i Šabić više uradio realno za sve to vrijeme provedeno na terenu.
Ovo mu je prvi potez u rangu renomea koji ima.
A ja vam ponovo govorim, posao Denija Miloševića nisu asistencije i golovi. Nemate pojma o fudbalu.
- PlavaPorodica
Nisam znao da je Deni golman.
E Boga mi ako na osnovu jednog poteza filtrirate cijeli dosadasnji ucinak,onda netreba Mirvic da traga za sportskim direktorom,daj da vas angazuje.
Nemojte me pogresno shvatiti,meni vrlo drag igrac,i vas dvojicu cijenim i postujem kao forumase,ali konkretno frajer nije uradio gotovo nista. Sve je ostajalo,na vidi se da zna,a ucinak vrlo tanak. Nek on nastavi ovako,pa cemo lako jel znamo ili ne znamo o fudbalu.
Poprilicno sam ofalio u zadnje vrijeme,jer ne igram dugo. Ali i ovakav jos uvijek mnogima na fudbalsku crtu.
Kakav je Savo mangup, al ih posloži
Treba raditi sa njim do besvijesti, dok mu ne udje u misicnu memoriju kuda treba da trci i sta mu je posao na terenu. Danas simultanka.
Barbarez je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 19:28 E Boga mi ako na osnovu jednog poteza filtrirate cijeli dosadasnji ucinak,onda netreba Mirvic da traga za sportskim direktorom,daj da vas angazuje.
Nemojte me pogresno shvatiti,meni vrlo drag igrac,i vas dvojicu cijenim i postujem kao forumase,ali konkretno frajer nije uradio gotovo nista. Sve je ostajalo,na vidi se da zna,a ucinak vrlo tanak. Nek on nastavi ovako,pa cemo lako jel znamo ili ne znamo o fudbalu.
Poprilicno sam ofalio u zadnje vrijeme,jer ne igram dugo. Ali i ovakav jos uvijek mnogima na fudbalsku crtu.
Nema ovo veze sa jednim potezom. Ovaj potez je samo dokaz da je majstor ove igre.
On je centralni vezni, zadatak centralnog veznog je da traži loptu, uvijek bude slobodan i proslijeđuje je dalje prema naprijed, nekom Šošiću i sličnom igraču.
Pogledaj ponovo utakmice protiv Borca, Zrinjskog ili Sarajeva pod Adžemom pa ćeš shvatiti o čemu pričam.
Šteta ako ispadnemo, u oba meča smo bili daleko bolji rival. Šteta i prečke..moralo je negdje stat Alića, dao 4 gola u 4 meča kupa.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.