FK Željezničar

PatrickGerhardt

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PatrickGerhardt »

Deni doktore,to je to sto sam govorio, malo mu treba da prelomi
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

PatrickGerhardt je napisao/la: 10 ožu 2026, 19:18 Deni doktore,to je to sto sam govorio, malo mu treba da prelomi
Treba mu neko da zna lopte, a to je Radovac. Neka prokopa ne stavlja trebaju i njega povrijediti ovdje.
broj1

Post Postao/la broj1 »

Svaka cast svima, ali ovo sto Odinaka igra danas je nevjerovatno. Kakav potencijal cuci u toj budali.
PatrickGerhardt

Pablo11 je napisao/la: 10 ožu 2026, 19:19
PatrickGerhardt je napisao/la: 10 ožu 2026, 19:18 Deni doktore,to je to sto sam govorio, malo mu treba da prelomi
Treba mu neko da zna lopte, a to je Radovac. Neka prokopa ne stavlja trebaju i njega povrijediti ovdje.
Sto posto, :like:
PatrickGerhardt

broj1 je napisao/la: 10 ožu 2026, 19:21 Svaka cast svima, ali ovo sto Odinaka igra danas je nevjerovatno. Kakav potencijal cuci u toj budali.
Da ima samo gram mozga, gdje bi mu bio kraj
WeekendOffender

Post Postao/la WeekendOffender »

Sta rade ovo, nisam navikao na ovo. :tobože:
MrkiMedo

Post Postao/la MrkiMedo »

Galchev-Odinaka :pray: Ne ureklo se
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Veteran je napisao/la: 10 ožu 2026, 19:17
Levin je napisao/la: 10 ožu 2026, 19:15 Šta ono rekoše za Denija?
Rekosmo da mu je ovo prvi klučni pas/asistencija u 20ak utakmica koliko je odigrao za Želju. Čita forum, dobro je..
Do sad bi i Šabić više uradio realno za sve to vrijeme provedeno na terenu.
Ovo mu je prvi potez u rangu renomea koji ima.
Virtu4L

Post Postao/la Virtu4L »

A ja vam ponovo govorim, posao Denija Miloševića nisu asistencije i golovi. Nemate pojma o fudbalu.
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Nisam znao da je Deni golman.
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

Virtu4L je napisao/la: 10 ožu 2026, 19:16
Levin je napisao/la: 10 ožu 2026, 19:15 Šta ono rekoše za Denija?
To ti je veoma jednostavno, po komentarima o Miloševiću filtriraš ljude koji imaju odnosno nemaju pojma o fudbalu. ;)
E Boga mi ako na osnovu jednog poteza filtrirate cijeli dosadasnji ucinak,onda netreba Mirvic da traga za sportskim direktorom,daj da vas angazuje.
Nemojte me pogresno shvatiti,meni vrlo drag igrac,i vas dvojicu cijenim i postujem kao forumase,ali konkretno frajer nije uradio gotovo nista. Sve je ostajalo,na vidi se da zna,a ucinak vrlo tanak. Nek on nastavi ovako,pa cemo lako jel znamo ili ne znamo o fudbalu.
Poprilicno sam ofalio u zadnje vrijeme,jer ne igram dugo. Ali i ovakav jos uvijek mnogima na fudbalsku crtu.
Lynx

Post Postao/la Lynx »

Kakav je Savo mangup, al ih posloži
broj1

Post Postao/la broj1 »

PatrickGerhardt je napisao/la: 10 ožu 2026, 19:24
broj1 je napisao/la: 10 ožu 2026, 19:21 Svaka cast svima, ali ovo sto Odinaka igra danas je nevjerovatno. Kakav potencijal cuci u toj budali.
Da ima samo gram mozga, gdje bi mu bio kraj
Treba raditi sa njim do besvijesti, dok mu ne udje u misicnu memoriju kuda treba da trci i sta mu je posao na terenu. Danas simultanka.
Virtu4L

Post Postao/la Virtu4L »

Barbarez je napisao/la: 10 ožu 2026, 19:28 E Boga mi ako na osnovu jednog poteza filtrirate cijeli dosadasnji ucinak,onda netreba Mirvic da traga za sportskim direktorom,daj da vas angazuje.
Nemojte me pogresno shvatiti,meni vrlo drag igrac,i vas dvojicu cijenim i postujem kao forumase,ali konkretno frajer nije uradio gotovo nista. Sve je ostajalo,na vidi se da zna,a ucinak vrlo tanak. Nek on nastavi ovako,pa cemo lako jel znamo ili ne znamo o fudbalu.
Poprilicno sam ofalio u zadnje vrijeme,jer ne igram dugo. Ali i ovakav jos uvijek mnogima na fudbalsku crtu.

Nema ovo veze sa jednim potezom. Ovaj potez je samo dokaz da je majstor ove igre.

On je centralni vezni, zadatak centralnog veznog je da traži loptu, uvijek bude slobodan i proslijeđuje je dalje prema naprijed, nekom Šošiću i sličnom igraču.

Pogledaj ponovo utakmice protiv Borca, Zrinjskog ili Sarajeva pod Adžemom pa ćeš shvatiti o čemu pričam.
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Šteta ako ispadnemo, u oba meča smo bili daleko bolji rival. Šteta i prečke..moralo je negdje stat Alića, dao 4 gola u 4 meča kupa.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Odgovori