NK Čelik
Re: NK Čelik
Nadat se da neko odustane od takmicenja, kao prosle godine simm bau, pa mi ostanemo 

-
Zar ne bi 10. mjesto(Goražde) po ovome sada igralo baraž umjesto predstavnika druge lige FBIH - sjever?
Delirijum1988 je napisao/la: ↑06 tra 2025, 18:13Zar ne bi 10. mjesto(Goražde) po ovome sada igralo baraž umjesto predstavnika druge lige FBIH - sjever?

Dobre vijesti, izgubiše Bosna i Orahovica danas

U pravu si, po trenutnoj tabeli PL i drugih liga fbih, Goražde bi igralo baraž sa Vitez, Rudar i Čapljina.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Allgunsblazing
Tacno, ali mogu i clanovi kluba traziti vanrednu skupstinu, potrebno 20% potpisa.laudrup je napisao/la: ↑06 tra 2025, 16:16Screenshot_3.jpgAllgunsblazing je napisao/la: ↑06 tra 2025, 14:35 Za vanrednu skupstinu nam treba 20% potpisa. Hocemo li se aktivirati?
-
Jadni mi na šta spadosmo da gledamo rezultate banane lige da se izvlačimo.
Za koga ja sad moram jos navijat osim Čelika
Posusje,Bosna,Orahovica i ko jos
Jel i za Gorazde moram ili protiv

Posusje,Bosna,Orahovica i ko jos

Jel i za Gorazde moram ili protiv

Trenutno nemamo nista od toga ,nemamo nikog boljeg nego ovi momci sto rade trenutno.Allgunsblazing je napisao/la: ↑06 tra 2025, 20:23Tacno, ali mogu i clanovi kluba traziti vanrednu skupstinu, potrebno 20% potpisa.laudrup je napisao/la: ↑06 tra 2025, 16:16Screenshot_3.jpgAllgunsblazing je napisao/la: ↑06 tra 2025, 14:35 Za vanrednu skupstinu nam treba 20% potpisa. Hocemo li se aktivirati?
Mislim da se sve poklopilo negativno i da su i oni mislili da je ova ekipa dovoljna za sredine tabele i da je neiskustvo i nepoznavanje sportskog djela dovelo do ove situacije.
Nekad tamo kad se odbl racun i finansije budu ok ,onda ce mozda uz pojacan upravni sa ovi par momaka koji su iznijeli od kantona situacija bit bolja i imacemo klub po mjeri.
Mozda i ovakav statut nije za neki veliki rezultata mozda se mora trazit neki investitir 51%/49& pa vidjecemo kada dodze vrijeme za to
Najgore je ovo guranje glave u pijesak. Nema ni pišljive izjave trenera ni 24 sata poslije utakmice. Svjesni smo da ne može pita od govana, al brate mili bar da se neko oglasi ...
Naredna 3 kola za Travnik navijamo

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sve je do nas, mi ako ne pobjedjujemo djaba drugi rezultati
-
Nadam se da nece krenuti sad njihova standardna muljanja sa utakmicama

-
Ma neće, nisu ni oni sigurni. Mislim da će nas uzeti jer nam fale 3 igrača. Liga je sva u 5 deka, svi navijamo za Posušje sadDelirijum1988 je napisao/la: ↑07 tra 2025, 08:45Nadam se da nece krenuti sad njihova standardna muljanja sa utakmicama![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA