NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

bartoli je napisao/la: 06 tra 2025, 15:00 Zeljković: Ako se šta ne promjeni u narednih 30 dana, Nacionalni stadion će biti u Zenici
PROSLO JE MJESEC DANA NIJE SE NIKO OGLASIO.
Ne treba im sad ni dati da prave
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Durmo,Bajramovic,Smajlovic,Isakovic,Hodzic,Vardo,Dzankovic,Prguda,Martinovic,Ahmetspahic,Puce
Ovi nebi Nemilu na Bilinom dobili!
Sta ce mi press kad mi nista i ne kazu! Robert je bio na tv Zenica gost 56 minuta za 56 minuta nista konkretno nije rekao. Sve kao u fazonu sljedeca 2 - 3 mjeseca znat ce se vise.Ovdje se pise kasne plate.Pa jel kasne il ne kasne? Ima li iko da kaze kasne,toliko vremena kasne,ovo ono.Jebes press ako ce biti kao i do sad sve lijepo krasno umotano u sareni papir. Mada ne znam i zasto da dobijaju platu,sto treniraju i redovni su na treninzima,jel se za to dobije plata? Za osvojene bodove nisu zasluzili ni topli obrok da imaju!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Odmorite malo nekoliko dana mozak od Celika ,nista nije izgubljeno ima puno do kraja.Koliko god mi strepimo strepe i drugi pa cak i ko je drugi na tabeli .Jedna pobjeda jedan poraz nepredvidivi dosta komplikuje svima..Uglavnom sto pisemo sve je to ispricano milion puta
macak_

Post Postao/la macak_ »

Nije mi jasno ovo oko opstanka, koliko ekipa ispada. Jel ovako ide:

11. - ispada /upada GOSK/
12. - ispada /upada Sloboda/
13. - ispada zbog skracenja lige
14. - ispada zbog skracenja lige
15. - lukavac - ispao /ulazi 1 iz DL/
16. - sim bau - ispao / ulazi 1 iz DL/

Upast ce jos i Igman, ali i izaci stupcanica pa se to ponistava. Osim ako ne ispadne i posusje, u tom slucaju ispada i 10., al to je malo vjerovatno.

I ima mogucnost nekog baraza, al to nisam skontao.
FliX

Post Postao/la FliX »

macak_ je napisao/la: 06 tra 2025, 16:00 Nije mi jasno ovo oko opstanka, koliko ekipa ispada. Jel ovako ide:

Upast ce jos i Igman, ali i izaci stupcanica pa se to ponistava. Osim ako ne ispadne i posusje, u tom slucaju ispada i 10., al to je malo vjerovatno.

Kako stvari stoje ispadaju tj dolaze u ovu ligu Igman, Posusje, Gosk, Sloboda, klub 2FL, klub 2FL. (6klubova)... A nas napusta Stupcanica.
Prvi 9 iz lige ostaje plus 5 gore napisani je 14
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Allgunsblazing je napisao/la: 06 tra 2025, 14:35 Za vanrednu skupstinu nam treba 20% potpisa. Hocemo li se aktivirati?
Screenshot_3.jpg
Screenshot_3.jpg (86.36 KiB) Pogledano 944 puta.
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

macak_ je napisao/la: 06 tra 2025, 16:00 Nije mi jasno ovo oko opstanka, koliko ekipa ispada. Jel ovako ide:

U svim opcijama 9to mjesto je sigurno. Eh sad:

1) Ako u PLBiH ispadaju sva 4 kluba iz Federacije (ovde se ignorise playoff za ulazak u PLBiH jer ne utjece na opstanak u prvoj ligi), navodno 10ti iz Prve lige igra baraz sa jos 3 kluba iz drugi liga Federacije jer 1 od 4 lige nema niti jedan klub koji ispunjava kriterije za igra je u Prvoj Ligi. Ova opcija je trenutno najbliza je je takvo stanje u PLBiH i nazalost Posusje nije dobilo danas kod kuce Slogu D.

2) Ako bih koji slucajem Radnik pao na tabeli u PLBiH u ova 4 sto ispadaju onda i 10to mjesto u Prvoj Ligi Federacije je sigurno a 11ti igra ovaj gore navedeni baraz sa jos 3 kluba iz Druge Lige Federacije.

Zalosno je ali eto moramo navijati za Posusje, protiv Radnika i da nas Celik osvoji sto vise bodova.
phillies

Post Postao/la phillies »

@macak_

Ili tako ili ako se kojim slucajem Posusje spasi a Radnik ispadne, onda i deseto mjesto osigurava opstanak. Sve ispod je Druga Liga Centar.

PS. Sad ne znam kakva su pravila ako iz drugih liga nema dovoljan broj klubova koji ispunjavaju kriterije, ko onda s kim igra baraz?

Edit: Evo preduhitrili su me :D
Samo Čelik zenički !!!
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Truhlo je napisao/la: 06 tra 2025, 09:41
Avenija je napisao/la: 05 tra 2025, 23:07 slika

4 boda već u minusu, Radnik danas osim bodova je napravio i bolji medjusobni. Imamo i utakmicu vise od svih ekipa koje trenutno ispadaju. Ako se u iduce dvije ne osvoji 6 bodova do kraja nam ostaju samo revijalni mečevi.

Također navijamo protiv Bosne Kalesija i Orahovice :oops: u drugoj ligi sjever da ostanu ispod 5. mjesta.

Zasto nam je bitno da oni ostanu ispod 5. mjesta?
phillies

Jer oni ispunjavaju uslove za ulazak u Prvu ligu (iz Druge Lige Sjever) i automatski ce igrati baraz ako jedna od tih ekipa bude iznad petog mjesta. Ako ostanu ispod petog mjesta, onda ce njihovo mjesto u barazu zauzeti najbolje plasirana ekipa ovih sto ispadaju, (10. ili 11.)...

Ono sto mene brine (kad smo kod kombinatorike) je to sto Celik ima utakmicu vise u odnosu i na Zvijezdu i na Jedinstvo,a imamo isto bodova :dislike:

Dakle, mi smo fakticki trenutno 13.mjesto (mada Jedinstvo treba gostovati Travniku i to im je ta utakmica manje).
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Mene stid pisati opcije koje kao 10ti u drugoj ligi vode u baraz protiv Kalesije ili Orahovice npr.

Bolje umrijeti kao vitez časno nego se provlačiti i živjeti kao miš.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Avenija je napisao/la: 06 tra 2025, 16:37 Mene stid pisati opcije koje kao 10ti u drugoj ligi vode u baraz protiv Kalesije ili Orahovice npr.

Bolje umrijeti kao vitez časno nego se provlačiti i živjeti kao miš.
Ni ta opcija nije iskljucena, da ispadnemo glat :D

Al opet, to je nas Celik, mi drugog kluba nemamo. Kome se ne svidja, eno Zeljo, Sarajvo, Igman....Real....
Samo Čelik zenički !!!
macak_

Post Postao/la macak_ »

Dakle, po nekoj realnoj opciji da posusje ne ispadne, 10. sigurno ostaje, a 11. ide u baraz.

Cinjenica je da taj baraz znaci ostanak u ligi, tako da vjerujem da nam nije ugrozen opstanak
phillies

macak_ je napisao/la: 06 tra 2025, 16:54 Dakle, po nekoj realnoj opciji da posusje ne ispadne, 10. sigurno ostaje, a 11. ide u baraz.

Cinjenica je da taj baraz znaci ostanak u ligi, tako da vjerujem da nam nije ugrozen opstanak
Jeste, ali....

Nakon Lukavca, Rahica i Tomislava, slijedi nam samaranje sa Stupcanicom, Tuzlom,Toskom, Banovicima...gdje realno na strani protiv ovih ekipa nemamo sta traziti a kuci neizvjesno je da cemo dobiti...ma šiz do kraja prvenstva.
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

macak_ je napisao/la: 06 tra 2025, 16:54 Dakle, po nekoj realnoj opciji da posusje ne ispadne, 10. sigurno ostaje, a 11. ide u baraz.

Samo 9 mjesto je sigurno, 10 mjesto sada da se liga zavrsi vodi u treću ligu a mi smo trenutno 13. Ukoliko ne osvojimo 6 bodova u iduća dva kola protiv jedine dvije ekipe ispod nas igra je završena.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori