Ne treba im sad ni dati da prave
NK Čelik
Re: NK Čelik
Durmo,Bajramovic,Smajlovic,Isakovic,Hodzic,Vardo,Dzankovic,Prguda,Martinovic,Ahmetspahic,Puce
Ovi nebi Nemilu na Bilinom dobili!
Sta ce mi press kad mi nista i ne kazu! Robert je bio na tv Zenica gost 56 minuta za 56 minuta nista konkretno nije rekao. Sve kao u fazonu sljedeca 2 - 3 mjeseca znat ce se vise.Ovdje se pise kasne plate.Pa jel kasne il ne kasne? Ima li iko da kaze kasne,toliko vremena kasne,ovo ono.Jebes press ako ce biti kao i do sad sve lijepo krasno umotano u sareni papir. Mada ne znam i zasto da dobijaju platu,sto treniraju i redovni su na treninzima,jel se za to dobije plata? Za osvojene bodove nisu zasluzili ni topli obrok da imaju!
Ovi nebi Nemilu na Bilinom dobili!
Sta ce mi press kad mi nista i ne kazu! Robert je bio na tv Zenica gost 56 minuta za 56 minuta nista konkretno nije rekao. Sve kao u fazonu sljedeca 2 - 3 mjeseca znat ce se vise.Ovdje se pise kasne plate.Pa jel kasne il ne kasne? Ima li iko da kaze kasne,toliko vremena kasne,ovo ono.Jebes press ako ce biti kao i do sad sve lijepo krasno umotano u sareni papir. Mada ne znam i zasto da dobijaju platu,sto treniraju i redovni su na treninzima,jel se za to dobije plata? Za osvojene bodove nisu zasluzili ni topli obrok da imaju!
- BatistutA19
Odmorite malo nekoliko dana mozak od Celika ,nista nije izgubljeno ima puno do kraja.Koliko god mi strepimo strepe i drugi pa cak i ko je drugi na tabeli .Jedna pobjeda jedan poraz nepredvidivi dosta komplikuje svima..Uglavnom sto pisemo sve je to ispricano milion puta
Nije mi jasno ovo oko opstanka, koliko ekipa ispada. Jel ovako ide:
11. - ispada /upada GOSK/
12. - ispada /upada Sloboda/
13. - ispada zbog skracenja lige
14. - ispada zbog skracenja lige
15. - lukavac - ispao /ulazi 1 iz DL/
16. - sim bau - ispao / ulazi 1 iz DL/
Upast ce jos i Igman, ali i izaci stupcanica pa se to ponistava. Osim ako ne ispadne i posusje, u tom slucaju ispada i 10., al to je malo vjerovatno.
I ima mogucnost nekog baraza, al to nisam skontao.
Upast ce jos i Igman, ali i izaci stupcanica pa se to ponistava. Osim ako ne ispadne i posusje, u tom slucaju ispada i 10., al to je malo vjerovatno.
Kako stvari stoje ispadaju tj dolaze u ovu ligu Igman, Posusje, Gosk, Sloboda, klub 2FL, klub 2FL. (6klubova)... A nas napusta Stupcanica.macak_ je napisao/la: ↑06 tra 2025, 16:00 Nije mi jasno ovo oko opstanka, koliko ekipa ispada. Jel ovako ide:
Prvi 9 iz lige ostaje plus 5 gore napisani je 14
Allgunsblazing je napisao/la: ↑06 tra 2025, 14:35 Za vanrednu skupstinu nam treba 20% potpisa. Hocemo li se aktivirati?
U svim opcijama 9to mjesto je sigurno. Eh sad:macak_ je napisao/la: ↑06 tra 2025, 16:00 Nije mi jasno ovo oko opstanka, koliko ekipa ispada. Jel ovako ide:
1) Ako u PLBiH ispadaju sva 4 kluba iz Federacije (ovde se ignorise playoff za ulazak u PLBiH jer ne utjece na opstanak u prvoj ligi), navodno 10ti iz Prve lige igra baraz sa jos 3 kluba iz drugi liga Federacije jer 1 od 4 lige nema niti jedan klub koji ispunjava kriterije za igra je u Prvoj Ligi. Ova opcija je trenutno najbliza je je takvo stanje u PLBiH i nazalost Posusje nije dobilo danas kod kuce Slogu D.
2) Ako bih koji slucajem Radnik pao na tabeli u PLBiH u ova 4 sto ispadaju onda i 10to mjesto u Prvoj Ligi Federacije je sigurno a 11ti igra ovaj gore navedeni baraz sa jos 3 kluba iz Druge Lige Federacije.
Zalosno je ali eto moramo navijati za Posusje, protiv Radnika i da nas Celik osvoji sto vise bodova.
@macak_
Ili tako ili ako se kojim slucajem Posusje spasi a Radnik ispadne, onda i deseto mjesto osigurava opstanak. Sve ispod je Druga Liga Centar.
PS. Sad ne znam kakva su pravila ako iz drugih liga nema dovoljan broj klubova koji ispunjavaju kriterije, ko onda s kim igra baraz?
Edit: Evo preduhitrili su me
Ili tako ili ako se kojim slucajem Posusje spasi a Radnik ispadne, onda i deseto mjesto osigurava opstanak. Sve ispod je Druga Liga Centar.
PS. Sad ne znam kakva su pravila ako iz drugih liga nema dovoljan broj klubova koji ispunjavaju kriterije, ko onda s kim igra baraz?
Edit: Evo preduhitrili su me

Samo Čelik zenički !!!
-
Jer oni ispunjavaju uslove za ulazak u Prvu ligu (iz Druge Lige Sjever) i automatski ce igrati baraz ako jedna od tih ekipa bude iznad petog mjesta. Ako ostanu ispod petog mjesta, onda ce njihovo mjesto u barazu zauzeti najbolje plasirana ekipa ovih sto ispadaju, (10. ili 11.)...
Ono sto mene brine (kad smo kod kombinatorike) je to sto Celik ima utakmicu vise u odnosu i na Zvijezdu i na Jedinstvo,a imamo isto bodova
Dakle, mi smo fakticki trenutno 13.mjesto (mada Jedinstvo treba gostovati Travniku i to im je ta utakmica manje).
Ono sto mene brine (kad smo kod kombinatorike) je to sto Celik ima utakmicu vise u odnosu i na Zvijezdu i na Jedinstvo,a imamo isto bodova

Dakle, mi smo fakticki trenutno 13.mjesto (mada Jedinstvo treba gostovati Travniku i to im je ta utakmica manje).
Samo Čelik zenički !!!
Mene stid pisati opcije koje kao 10ti u drugoj ligi vode u baraz protiv Kalesije ili Orahovice npr.
Bolje umrijeti kao vitez časno nego se provlačiti i živjeti kao miš.
Bolje umrijeti kao vitez časno nego se provlačiti i živjeti kao miš.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ni ta opcija nije iskljucena, da ispadnemo glat

Al opet, to je nas Celik, mi drugog kluba nemamo. Kome se ne svidja, eno Zeljo, Sarajvo, Igman....Real....
Samo Čelik zenički !!!
Dakle, po nekoj realnoj opciji da posusje ne ispadne, 10. sigurno ostaje, a 11. ide u baraz.
Cinjenica je da taj baraz znaci ostanak u ligi, tako da vjerujem da nam nije ugrozen opstanak
Cinjenica je da taj baraz znaci ostanak u ligi, tako da vjerujem da nam nije ugrozen opstanak
Jeste, ali....
Nakon Lukavca, Rahica i Tomislava, slijedi nam samaranje sa Stupcanicom, Tuzlom,Toskom, Banovicima...gdje realno na strani protiv ovih ekipa nemamo sta traziti a kuci neizvjesno je da cemo dobiti...ma šiz do kraja prvenstva.
Samo Čelik zenički !!!
Samo 9 mjesto je sigurno, 10 mjesto sada da se liga zavrsi vodi u treću ligu a mi smo trenutno 13. Ukoliko ne osvojimo 6 bodova u iduća dva kola protiv jedine dvije ekipe ispod nas igra je završena.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE