NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

laudrup je napisao/la: 17 ožu 2025, 18:31
Truhlo je napisao/la: 17 ožu 2025, 18:27 Realno svejedno je ko će biti trener, kad nam je igrački kadar živi odron, odbrana posebno. Zaimović je baš govno ispao, ljudino trebao si na zimu otići kad si vidio u kojem sve smjeru ide, a ne natrpati pola hercegovačkog otpada u ekipu i onda lagano dići sidro.
A šta kaže stručnjak na press konferenciji prošle sedmice, Čelik ne dolazi u pitanje opstanka u ligi...
Ma brate ovo je bilo baš ciganski, pisao sam prije par sedmica, ako krene dobro on je stručnjak i heroj, a ako kola krenu niz brdo, onda je uprava kriva, takvu je situaciju napravio. Znao je kakva su ograničenja, produžio ugovor, doveo svojih 6, 7 igrača i sad se ispalio. Govno od čovjeka, još na presu neko kurčenje :lol:

Ako si se uhvatio posla, onda si u istom čamcu kao cijeli klub, zajedno sa upravom, navijačima, nema kukanja i bježanja ko zadnja izdajica. Baš fuj jbt.

Nadam se da će UO ovog puta dobro izabrati. Tražite ljudi generala, ko će postrojiti i utegnuti ekipu koliko toliko, pa šta bude, bude. Iskreno ne bih bježao od Sablje, takav nam luđak treba, da je ne znam ti svaku utakmicu na jugu grbavice :lol: :lol:

@avenija je pisao za Pavića, on jedini uz Mulalića ima cojones da se prihvati ovog posla, istog sam mišljenja, jebi mu mater, nek vodi sa istoka 3 mjeseca, sad gori pod nogama, ako treba iskešati i 15 milja do kraja sezone za dobrog trenera. Došla voda preko glave, samo fajteri od trenera dolaze u obzir, Regoje mi niti smrdi niti miriše, bio je igračina, ako ništa mislim da bi odbranu dobro utegnuo, a to nam je najbolnija tačka trenutno. Na jakoj odbrani i čistoj mreži se uzimaju prvenstva i bodovi.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

disara je napisao/la: 17 ožu 2025, 21:19 Ono sto meni nije jasno, a moze neko da objasni. UIO nam je se natovarila na kosti, dok prije to nije bio slucaj pa se radilo preko racuna omladinske skole, a iz dobro provjerenih informacija znam i da je Zeljo radio npr. preko racuna fan shopa.
Zbog cega su se natovarili na kosti, da li je to slucaj samo kod nas, neciji utjecaj na to ili smo mi nesto dogovarali pa sad oni silje neku stvar na nama?
Sto se tice trenera, misljenja sam da ko god bilo dodje da ce biti isto poslije par kola, pocetna euforija i to je to. Zbog cega vec treci trener gubi svlacionici, da li je zbog njega, igraca, atmosfere ne znam, da ide na dobro ne ide, boriti se do kraja pa sta bude da bude.
Vrlo jednostavno, jedini smo klub u BiH koji je nabijao dug za PDV godinama, dok nismo krenuli iz kantona. Preko 300 000 KM smo imali duga za PDV sa kamatama i od kantona je to UIO lagano povlačila, sve što bi otišlo na glavni račun kluba.

Da poslovalo se preko omladinske škole i UIO je žmirila na to jedno vrijeme i imala korektan odnos sa klubom. Krenuli su u prinudnu naplatu čisto iz razloga jer moraju da ne bi zakon kršili, jer po zakonu to moraju da rade. To nema nikakve sličnosti sa željom, kod njih su u pitanju blokade povjerioca, a ne države, pa ih država ne ganja kao nas.

I to će se uskoro riješiti kroz nekih mjesec dana, kada grad uplati onih 200k, tako da smo ko klub jako blizu najvećeg strateškog cilja zadnjih 20 godina, zato bi ogromna šteta, katastrofa bila ako bi ispali u niži rang.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Durmo,Martinovic,Dzankovic,Puce,Isakovic,Vardo,Tolja,Jahija,Bajramovic,Ahmetspahic,Prguda nemas tu igraca da je konstanta...bljesnu tekmu dvije,ukake tri cetri i tako u krug! Puno je igraca mozda i previse bez kontinuiteta igre a igraju u prvoj ekipi. Kada se vidi koliko samo kloceva i losih igraca ima u rosteru ekipe pa to je strasno.
goku

Post Postao/la goku »

Nebeskasila je napisao/la: 17 ožu 2025, 15:06
goku je napisao/la: 17 ožu 2025, 14:23 Joj gledaj terena u pm ko da je 96‘ ovim klubovima zabraniti takmicenje ocm
Ma sta pricas, eto u vas je stadion i teren napravila uprava
Sta ces ti na ovom forum, aj odjebi…
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Zamorano je napisao/la: 17 ožu 2025, 23:08 Durmo,Martinovic,Dzankovic,Puce,Isakovic,Vardo,Tolja,Jahija,Bajramovic,Ahmetspahic,Prguda nemas tu igraca da je konstanta...bljesnu tekmu dvije,ukake tri cetri i tako u krug! Puno je igraca mozda i previse bez kontinuiteta igre a igraju u prvoj ekipi. Kada se vidi koliko samo kloceva i losih igraca ima u rosteru ekipe pa to je strasno.
Ti ovim igračima sto si nabrojao (osim nekih) nema pomoći ni kad bi doso Guardiola,Ferguson i svi najbolji treneri na svijetu.A kamoli Duvnjak Zaim il Dario.
goku

Post Postao/la goku »

Još pet dana traje poziv od grada za keš, znaci polovinom aprila bi mogle leci pare?
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Jel ovo stvarno Regoje trener ,kao sutra potpisuje.
Ovo je onda stvarno ispadanje,umjesto da sad ili nikad odrijese bar nelog trenera pa bar od 5000 milja za ova 3 mjeseca ,nije to 15 milja jbmu pa da se ustrojimo i oostanemo oni ce neke Regoje koji su isti ili gori od Damjanovica i Zajmovica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

goku je napisao/la: 17 ožu 2025, 23:39 Još pet dana traje poziv od grada za keš, znaci polovinom aprila bi mogle leci pare?
Zar mi imamo ikakve veze za te pozive ,mi imamo potpisan ugovor 200000km i to je nase
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 17 ožu 2025, 23:42
goku je napisao/la: 17 ožu 2025, 23:39 Još pet dana traje poziv od grada za keš, znaci polovinom aprila bi mogle leci pare?
Zar mi imamo ikakve veze za te pozive ,mi imamo potpisan ugovor 200000km i to je nase
Imamo, mora se klub prijaviti, u javnom pozivu piše, baš neki dan provjerio.

Valjda će tih 200 000 KM plus uplate sponzora u prva dva kvartala biti dovoljno da se konačno poskidaju te blokade.

Protiv Travnika srijeda naredne sedmice?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

goku je napisao/la: 17 ožu 2025, 23:28
Nebeskasila je napisao/la: 17 ožu 2025, 15:06
goku je napisao/la: 17 ožu 2025, 14:23 Joj gledaj terena u pm ko da je 96‘ ovim klubovima zabraniti takmicenje ocm
Ma sta pricas, eto u vas je stadion i teren napravila uprava
Sta ces ti na ovom forum, aj odjebi…
Daj brate ne diraj ljude, nema korektnijih od Bišćana.
Istina je da je njihov stadion a pogotovo travnjak sramota Bihaća cijelog i Jedinstva i ne znam sta ga činjenica pogadja ali je istina i da kod nas grad ne plaća odrzavanje zbog reprezentacije i da je odrzavanje na Čeliku imali bi isti travnjak kao i oni gdje bi ga mi navijaci morali dobrovoljno besplatno trimerom kositi jer Čelik ne bi mogao kosilicu kupiti sam a kamoli platiti radnike 12 mjeseci da ga odrzavaju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Handyman

Post Postao/la Handyman »

Davno smo se trebali kutarisati Durme, imali smo opciju Brajlovića a i ovaj mali Mehić što je bio u stupčanici je sigurno bolji golman od Durme. Ovo je liga gdje su svi klubovi u pet deka i onda kad imaš rupu na golu gubiš bodove na gluposti i to nas poslije košta…
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Handyman je napisao/la: 18 ožu 2025, 00:22 Davno smo se trebali kutarisati Durme, imali smo opciju Brajlovića a i ovaj mali Mehić što je bio u stupčanici je sigurno bolji golman od Durme. Ovo je liga gdje su svi klubovi u pet deka i onda kad imaš rupu na golu gubiš bodove na gluposti i to nas poslije košta…
Ma realno Durmo je ispod nivoa ove sezone, ipak nije jedini krivac. Mi nemamo rupu u odbrani, nego krater. Imaš Horića i Jusića, dva solidna igrača za ove lige i 5, 6 rupetina kojima je domet druga liga centar. Morali smo zadržati ili Raševića ili Musu, sad se ibretimo što neki Mašetić iz Sloge Uskoplje il Bajramović iz Klisa ne mogu meda u prvoj ligi federacije :lol:
Handyman

Post Postao/la Handyman »

Truhlo je napisao/la: 18 ožu 2025, 00:29
Handyman je napisao/la: 18 ožu 2025, 00:22 Davno smo se trebali kutarisati Durme, imali smo opciju Brajlovića a i ovaj mali Mehić što je bio u stupčanici je sigurno bolji golman od Durme. Ovo je liga gdje su svi klubovi u pet deka i onda kad imaš rupu na golu gubiš bodove na gluposti i to nas poslije košta…
Ma realno Durmo je ispod nivoa ove sezone, ipak nije jedini krivac. Mi nemamo rupu u odbrani, nego krater. Imaš Horića i Jusića, dva solidna igrača za ove lige i 5, 6 rupetina kojima je domet druga liga centar. Morali smo zadržati ili Raševića ili Musu, sad se ibretimo što neki Mašetić iz Sloge Uskoplje il Bajramović iz Klisa ne mogu meda u prvoj ligi federacije :lol:
Ma realno se slažem sa tobom ali sam nekako mišljenja da je golman “temelj” i da je dobar golman pola ekipa i da on može uvesti samopouzdanje odbrambenim igračima. Raševića nismo smjeli pustiti nikako! Imam osjećaj kao da su digli ruke od ove sezone ili jednostavno ne znaju…
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Handyman je napisao/la: 18 ožu 2025, 00:37
Truhlo je napisao/la: 18 ožu 2025, 00:29
Ma realno se slažem sa tobom ali sam nekako mišljenja da je golman “temelj” i da je dobar golman pola ekipa i da on može uvesti samopouzdanje odbrambenim igračima. Raševića nismo smjeli pustiti nikako! Imam osjećaj kao da su digli ruke od ove sezone ili jednostavno ne znaju…
Ima Durmo sad konkurenciju, Nanića, pa ako trener misli neka mijenja. Slažem se za Raševića, njega smo morali ostaviti, bolji je od Muse, izbacio ga iz prve postave, u tandemu sa Horom bio beton. Jedini kiks imao u Banovićima, mislim da nije zaslužio da ga se tako lako riješimo.

Totalno mi je nejasno njegovo tjeranje, riješiš se njega, Muse, dovedeš nekog Mašetića iz sredine druge lige federacije grupa jug, neko dijete iz Tuzle, zadržiš Bajramovića koji je rupetina bio cijelu jesen, itd. Stvarno horor šta se uradilo na zimu od odbrane.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

KakhaKaladze je napisao/la: 17 ožu 2025, 11:04
Allgunsblazing je napisao/la: 17 ožu 2025, 10:51 U koju situaciju da se ne dovedemo? Pa mi nikad nismo ni izasli na cistac sa dugovima pa da kazes da smo se negdje i doveli. Lahko je reci da imas milion, hajmo reci da imas 10 miliona igrao bi Evropu.

Cinjenica je da nemamo alternative niti za UO niti za deblokadu racuna. Istrpiti ovo najbolje sto znamo i graditi klub na zdravim osnovama. To se ne moze promjeniti.
Ko je po tebi najodgovorniji za situaciju u klubu? Slozit cemo se da nije bajno finansijski i da je to uzrok svih problema. Jel tebi problem rec nesto protiv UO ili smatras da ovako treba biti? Da su svi vise krivi od UO a da oni rade svoje? Ne razumijem Bgm. Sve stoji sto pises al nijednom od tebe nisam cuo jedno slovo o odgovornosti UO za neuspjehe.
Ljudino naporan si i ti, jednostavno ne moze se vise izvuc od trenutne situacije, kako ne kontas, nisu momci milioneri, halo. Veliki su problemi u klubu, sta ti predlazes Bogati?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Odgovori