NK Čelik
Re: NK Čelik
Durmo,Martinovic,Dzankovic,Puce,Isakovic,Vardo,Tolja,Jahija,Bajramovic,Ahmetspahic,Prguda nemas tu igraca da je konstanta...bljesnu tekmu dvije,ukake tri cetri i tako u krug! Puno je igraca mozda i previse bez kontinuiteta igre a igraju u prvoj ekipi. Kada se vidi koliko samo kloceva i losih igraca ima u rosteru ekipe pa to je strasno.
Sta ces ti na ovom forum, aj odjebi…Nebeskasila je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 15:06Ma sta pricas, eto u vas je stadion i teren napravila uprava
Ti ovim igračima sto si nabrojao (osim nekih) nema pomoći ni kad bi doso Guardiola,Ferguson i svi najbolji treneri na svijetu.A kamoli Duvnjak Zaim il Dario.Zamorano je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 23:08 Durmo,Martinovic,Dzankovic,Puce,Isakovic,Vardo,Tolja,Jahija,Bajramovic,Ahmetspahic,Prguda nemas tu igraca da je konstanta...bljesnu tekmu dvije,ukake tri cetri i tako u krug! Puno je igraca mozda i previse bez kontinuiteta igre a igraju u prvoj ekipi. Kada se vidi koliko samo kloceva i losih igraca ima u rosteru ekipe pa to je strasno.
Još pet dana traje poziv od grada za keš, znaci polovinom aprila bi mogle leci pare?
Jel ovo stvarno Regoje trener ,kao sutra potpisuje.
Ovo je onda stvarno ispadanje,umjesto da sad ili nikad odrijese bar nelog trenera pa bar od 5000 milja za ova 3 mjeseca ,nije to 15 milja jbmu pa da se ustrojimo i oostanemo oni ce neke Regoje koji su isti ili gori od Damjanovica i Zajmovica.
Ovo je onda stvarno ispadanje,umjesto da sad ili nikad odrijese bar nelog trenera pa bar od 5000 milja za ova 3 mjeseca ,nije to 15 milja jbmu pa da se ustrojimo i oostanemo oni ce neke Regoje koji su isti ili gori od Damjanovica i Zajmovica.
Imamo, mora se klub prijaviti, u javnom pozivu piše, baš neki dan provjerio.
Valjda će tih 200 000 KM plus uplate sponzora u prva dva kvartala biti dovoljno da se konačno poskidaju te blokade.
Protiv Travnika srijeda naredne sedmice?
Daj brate ne diraj ljude, nema korektnijih od Bišćana.goku je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 23:28Sta ces ti na ovom forum, aj odjebi…Nebeskasila je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 15:06Ma sta pricas, eto u vas je stadion i teren napravila uprava
Istina je da je njihov stadion a pogotovo travnjak sramota Bihaća cijelog i Jedinstva i ne znam sta ga činjenica pogadja ali je istina i da kod nas grad ne plaća odrzavanje zbog reprezentacije i da je odrzavanje na Čeliku imali bi isti travnjak kao i oni gdje bi ga mi navijaci morali dobrovoljno besplatno trimerom kositi jer Čelik ne bi mogao kosilicu kupiti sam a kamoli platiti radnike 12 mjeseci da ga odrzavaju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Davno smo se trebali kutarisati Durme, imali smo opciju Brajlovića a i ovaj mali Mehić što je bio u stupčanici je sigurno bolji golman od Durme. Ovo je liga gdje su svi klubovi u pet deka i onda kad imaš rupu na golu gubiš bodove na gluposti i to nas poslije košta…
Ma realno Durmo je ispod nivoa ove sezone, ipak nije jedini krivac. Mi nemamo rupu u odbrani, nego krater. Imaš Horića i Jusića, dva solidna igrača za ove lige i 5, 6 rupetina kojima je domet druga liga centar. Morali smo zadržati ili Raševića ili Musu, sad se ibretimo što neki Mašetić iz Sloge Uskoplje il Bajramović iz Klisa ne mogu meda u prvoj ligi federacijeHandyman je napisao/la: ↑18 ožu 2025, 00:22 Davno smo se trebali kutarisati Durme, imali smo opciju Brajlovića a i ovaj mali Mehić što je bio u stupčanici je sigurno bolji golman od Durme. Ovo je liga gdje su svi klubovi u pet deka i onda kad imaš rupu na golu gubiš bodove na gluposti i to nas poslije košta…

Ma realno se slažem sa tobom ali sam nekako mišljenja da je golman “temelj” i da je dobar golman pola ekipa i da on može uvesti samopouzdanje odbrambenim igračima. Raševića nismo smjeli pustiti nikako! Imam osjećaj kao da su digli ruke od ove sezone ili jednostavno ne znaju…Truhlo je napisao/la: ↑18 ožu 2025, 00:29Ma realno Durmo je ispod nivoa ove sezone, ipak nije jedini krivac. Mi nemamo rupu u odbrani, nego krater. Imaš Horića i Jusića, dva solidna igrača za ove lige i 5, 6 rupetina kojima je domet druga liga centar. Morali smo zadržati ili Raševića ili Musu, sad se ibretimo što neki Mašetić iz Sloge Uskoplje il Bajramović iz Klisa ne mogu meda u prvoj ligi federacijeHandyman je napisao/la: ↑18 ožu 2025, 00:22 Davno smo se trebali kutarisati Durme, imali smo opciju Brajlovića a i ovaj mali Mehić što je bio u stupčanici je sigurno bolji golman od Durme. Ovo je liga gdje su svi klubovi u pet deka i onda kad imaš rupu na golu gubiš bodove na gluposti i to nas poslije košta…![]()
Ima Durmo sad konkurenciju, Nanića, pa ako trener misli neka mijenja. Slažem se za Raševića, njega smo morali ostaviti, bolji je od Muse, izbacio ga iz prve postave, u tandemu sa Horom bio beton. Jedini kiks imao u Banovićima, mislim da nije zaslužio da ga se tako lako riješimo.Handyman je napisao/la: ↑18 ožu 2025, 00:37Ma realno se slažem sa tobom ali sam nekako mišljenja da je golman “temelj” i da je dobar golman pola ekipa i da on može uvesti samopouzdanje odbrambenim igračima. Raševića nismo smjeli pustiti nikako! Imam osjećaj kao da su digli ruke od ove sezone ili jednostavno ne znaju…Truhlo je napisao/la: ↑18 ožu 2025, 00:29Ma realno Durmo je ispod nivoa ove sezone, ipak nije jedini krivac. Mi nemamo rupu u odbrani, nego krater. Imaš Horića i Jusića, dva solidna igrača za ove lige i 5, 6 rupetina kojima je domet druga liga centar. Morali smo zadržati ili Raševića ili Musu, sad se ibretimo što neki Mašetić iz Sloge Uskoplje il Bajramović iz Klisa ne mogu meda u prvoj ligi federacijeHandyman je napisao/la: ↑18 ožu 2025, 00:22 Davno smo se trebali kutarisati Durme, imali smo opciju Brajlovića a i ovaj mali Mehić što je bio u stupčanici je sigurno bolji golman od Durme. Ovo je liga gdje su svi klubovi u pet deka i onda kad imaš rupu na golu gubiš bodove na gluposti i to nas poslije košta…![]()
Totalno mi je nejasno njegovo tjeranje, riješiš se njega, Muse, dovedeš nekog Mašetića iz sredine druge lige federacije grupa jug, neko dijete iz Tuzle, zadržiš Bajramovića koji je rupetina bio cijelu jesen, itd. Stvarno horor šta se uradilo na zimu od odbrane.
- Zenicanin988
Ljudino naporan si i ti, jednostavno ne moze se vise izvuc od trenutne situacije, kako ne kontas, nisu momci milioneri, halo. Veliki su problemi u klubu, sta ti predlazes Bogati?KakhaKaladze je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 11:04Ko je po tebi najodgovorniji za situaciju u klubu? Slozit cemo se da nije bajno finansijski i da je to uzrok svih problema. Jel tebi problem rec nesto protiv UO ili smatras da ovako treba biti? Da su svi vise krivi od UO a da oni rade svoje? Ne razumijem Bgm. Sve stoji sto pises al nijednom od tebe nisam cuo jedno slovo o odgovornosti UO za neuspjehe.Allgunsblazing je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 10:51 U koju situaciju da se ne dovedemo? Pa mi nikad nismo ni izasli na cistac sa dugovima pa da kazes da smo se negdje i doveli. Lahko je reci da imas milion, hajmo reci da imas 10 miliona igrao bi Evropu.
Cinjenica je da nemamo alternative niti za UO niti za deblokadu racuna. Istrpiti ovo najbolje sto znamo i graditi klub na zdravim osnovama. To se ne moze promjeniti.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- Allgunsblazing
I Horic snosi odgovornost za ovih 6 golova u dvije utakmice. Osim samog pocetka, njegove igre nisu bile na nivou onoga sto ocekujemo i sto bi trebao biti (najbolji stoper lige).
Durmo je prosle godine bio na nivou, ove godine je odron. Koji god trener dodje, mora ici na klupu. Ono sto je pokazao u Bihacu je dno. Frajer nije mogao ni jednu loptu izbiti preko pola terena.
Vardo se isto tako nije sastavio sa loptom, a po logici nekoj bi trebao biti jedan od vaznijih igraca. Dok ne bude 100% fit, ne treba igrati vise od 15 minuta.
Marin je popravio kondiciju. Jos uvijek ima prostora za napredak, ali ono sto si uvijek siguran jeste da ce poginuti na terenu.
Sero jedini izgleda kao da zna sta zeli i sta moze. Ustvari, on pokazuje ovo sto bi trebali pokazati ovi gorepomenuti.
Durmo je prosle godine bio na nivou, ove godine je odron. Koji god trener dodje, mora ici na klupu. Ono sto je pokazao u Bihacu je dno. Frajer nije mogao ni jednu loptu izbiti preko pola terena.
Vardo se isto tako nije sastavio sa loptom, a po logici nekoj bi trebao biti jedan od vaznijih igraca. Dok ne bude 100% fit, ne treba igrati vise od 15 minuta.
Marin je popravio kondiciju. Jos uvijek ima prostora za napredak, ali ono sto si uvijek siguran jeste da ce poginuti na terenu.
Sero jedini izgleda kao da zna sta zeli i sta moze. Ustvari, on pokazuje ovo sto bi trebali pokazati ovi gorepomenuti.
-
Uprava veze sa životim nema sa ovim sportskim segmentom.Kakav Regoje, ok kao igrač ali kao trener ništa.Bolan ne možeš razmišljat srcem.Bio nasa legenda prije 100 godina i daj na silu guraj ga kao trenera. Ljudi moji sačekajte jos koji dan
odrješite malo kesu i stavite čovjeka koji ce dovesti svlačionicu u red.
odrješite malo kesu i stavite čovjeka koji ce dovesti svlačionicu u red.