Ma brate ovo je bilo baš ciganski, pisao sam prije par sedmica, ako krene dobro on je stručnjak i heroj, a ako kola krenu niz brdo, onda je uprava kriva, takvu je situaciju napravio. Znao je kakva su ograničenja, produžio ugovor, doveo svojih 6, 7 igrača i sad se ispalio. Govno od čovjeka, još na presu neko kurčenjelaudrup je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 18:31A šta kaže stručnjak na press konferenciji prošle sedmice, Čelik ne dolazi u pitanje opstanka u ligi...Truhlo je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 18:27 Realno svejedno je ko će biti trener, kad nam je igrački kadar živi odron, odbrana posebno. Zaimović je baš govno ispao, ljudino trebao si na zimu otići kad si vidio u kojem sve smjeru ide, a ne natrpati pola hercegovačkog otpada u ekipu i onda lagano dići sidro.

Ako si se uhvatio posla, onda si u istom čamcu kao cijeli klub, zajedno sa upravom, navijačima, nema kukanja i bježanja ko zadnja izdajica. Baš fuj jbt.
Nadam se da će UO ovog puta dobro izabrati. Tražite ljudi generala, ko će postrojiti i utegnuti ekipu koliko toliko, pa šta bude, bude. Iskreno ne bih bježao od Sablje, takav nam luđak treba, da je ne znam ti svaku utakmicu na jugu grbavice

@avenija je pisao za Pavića, on jedini uz Mulalića ima cojones da se prihvati ovog posla, istog sam mišljenja, jebi mu mater, nek vodi sa istoka 3 mjeseca, sad gori pod nogama, ako treba iskešati i 15 milja do kraja sezone za dobrog trenera. Došla voda preko glave, samo fajteri od trenera dolaze u obzir, Regoje mi niti smrdi niti miriše, bio je igračina, ako ništa mislim da bi odbranu dobro utegnuo, a to nam je najbolnija tačka trenutno. Na jakoj odbrani i čistoj mreži se uzimaju prvenstva i bodovi.