NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Avenija
Global moderator

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Rijad Telalović dao gol Poljskoj za reprezentaciju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 12 stu 2025, 12:03 Vremenska prognoza najavljena za nedjelju će nam donijeti sigurno 3-4 hiljade više ljudi na stadion nego da je vrijeme uobičajeno za sredinu novembra. Prvi modeli prije 5 dana su pokazivali jako hladno i tešku kišu što bi opustošilo sve osim zapada medjutim sada mogu napisati sa sigurnošću da smo sebi stimali sami bolje ne bi moglo. Mogućnost kiše manja od 10%. Jugovina i topla nedjelja od jutra do noci. I ko nije planirao na utakmicu docice, izmamiti će ga vani 15 stepeni i čist zrak..Bit' će ovo delirijum na tribinama. :srce:

Samo nesmijemo popustiti sa hajpom i marketingom i da padnemo u drugi plan zbog reprezentacije, nego pojačavati sve do nedjelje pozive i animaciju ljudi, sto preko mreža sto na terenu uzivo jer 80% ljudi starijih od 40 godina nije upućeno sta se dešava po internetu i mrežama jer ih nemaju. Samo animirati sve. Ne samo iz Zenice nego sva okolna mjesta.
Jbt nisam znao da sam tako ostario sa svojih 42gid i da neznamo koristit internet i druge drustvene mreze :mrgreen: .
Ma to tek ovi preko 50 mozda nemoja nas ja se osjecam jos kao momcina :mrgreen:
LoSin

Post Postao/la LoSin »

Avenija je napisao/la: 12 stu 2025, 13:00 Rijad Telalović dao gol Poljskoj za reprezentaciju.
Zvao sam ljude iz Italije kaze mali je najbolji gol iz kornera identican kao u Hadzicima i izborio je penal a uzo ga momak iz Želje i ofulo al šteta aBd u Seriu A da ga prodamo!
ok podrzavam nisam razmisljao o tome da se obori sidro u gradu na to dijete gdje ce otic ocel potpisat ugovor i uopste za ovaj forum hvala ti nisam razmisljao o posljedicam
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

Spreman je za puno velike domete, samo da hoce pasti taj ugovor..iako bi ga bas volio vidjeti bar jednu sezonu kod nas u premijer ligi, ali mislim da ce biti nemoguce
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Redbull je napisao/la: 12 stu 2025, 12:14
Guest.1945 je napisao/la: 12 stu 2025, 12:04 Jel neko kupovao karte stranom karticom?
:like:

Radi sve perfektno
Nece majku mu MasterCard je.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

https://ibb.co/Xf7Mk4vW

Kako bi bilo dobro kada bi se ovo kod nas moglo za vikend na zapadu organizovat. Jos nikad nisam vidio da je neko ovo uradio na nasim prostorima, a nas zapad je idealan za ovo. A ni ne kosta ovo puno. A vjerujem da bi slika bila fenomenalna i da bi obisla puno. Ne znam, sta vi kazete za ovo?
Dize se prasina
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Strobovi na zapadu bi bio sex :D
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Crkvice88 je napisao/la: 12 stu 2025, 15:25 https://ibb.co/Xf7Mk4vW

Kako bi bilo dobro kada bi se ovo kod nas moglo za vikend na zapadu organizovat. Jos nikad nisam vidio da je neko ovo uradio na nasim prostorima, a nas zapad je idealan za ovo. A ni ne kosta ovo puno. A vjerujem da bi slika bila fenomenalna i da bi obisla puno. Ne znam, sta vi kazete za ovo?
Samo je pitanje dal bi dobili kaznu za ovo. Meni je ideja top i mislim da se za nekih 500KM moze izvesti. Samo sto je tu problem sto trebas onda pustit unosenje upaljaca.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

KakhaKaladze je napisao/la: 12 stu 2025, 15:32
Crkvice88 je napisao/la: 12 stu 2025, 15:25 https://ibb.co/Xf7Mk4vW

Samo je pitanje dal bi dobili kaznu za ovo. Meni je ideja top i mislim da se za nekih 500KM moze izvesti. Samo sto je tu problem sto trebas onda pustit unosenje upaljaca.
Eh to sto se kazne tice, ne znam ni ja, a upaljac ide u patiku lagano ko i svaki put. Al sto se tice ovog vjerujem da bi bila perverzija iz razloga sto zapad nije skroz osvjetljen
Dize se prasina
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Na dan utakmice se pusta samo preostalih 20% istoka i jug :shock:
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Cinvict35 je napisao/la: 12 stu 2025, 13:15
Avenija je napisao/la: 12 stu 2025, 12:03 Vremenska prognoza najavljena za nedjelju će nam donijeti sigurno 3-4 hiljade više ljudi na stadion nego da je vrijeme uobičajeno za sredinu novembra. Prvi modeli prije 5 dana su pokazivali jako hladno i tešku kišu što bi opustošilo sve osim zapada medjutim sada mogu napisati sa sigurnošću da smo sebi stimali sami bolje ne bi moglo. Mogućnost kiše manja od 10%. Jugovina i topla nedjelja od jutra do noci. I ko nije planirao na utakmicu docice, izmamiti će ga vani 15 stepeni i čist zrak..Bit' će ovo delirijum na tribinama. :srce:

Samo nesmijemo popustiti sa hajpom i marketingom i da padnemo u drugi plan zbog reprezentacije, nego pojačavati sve do nedjelje pozive i animaciju ljudi, sto preko mreža sto na terenu uzivo jer 80% ljudi starijih od 40 godina nije upućeno sta se dešava po internetu i mrežama jer ih nemaju. Samo animirati sve. Ne samo iz Zenice nego sva okolna mjesta.
Jbt nisam znao da sam tako ostario sa svojih 42gid i da neznamo koristit internet i druge drustvene mreze :mrgreen: .
Napisao sam 80% ljudi starijih nema mreže da isprati ova naša dešavanja, ti si medju 20%. :D Dostigli smo nekih 5-6 hiljada ljudi sigurnih što je objektivno nevjerovatan uspjeh u drugoj ligi. Samo prošli vikend delegat kaže Sarajevo : Borac 3500, Zrinjski: Željo 1500, to je manje nego Čelik : Tuzla.

Ako želimo ici prema 9-10 k sa 5-6 k gledalaca mora se na teren izaci marketinški i gadjati populacija do koje objave na društvenim mrežama ne dolazi. TV Zenica, radio, plakate i pozici ne samo po Zenici nego i po većim naseljima oko Zenice a ne zadrzavati se izmedju Odmuta i Blatuše.. Nemila npr 10 k stanovnika. Štandovi petak, subota obavezno itd. Pisao sam već okititi Zenicu kao da je nova godina. E kad ih onda jednom privuces ili vratis nakon 10 + godina na stadion odradio si najteži posao, vratiće se sami iduci put.

Danas je fudbal takav, Čelik je firma koja nudi proizvod a to je fudbalska utakmica na stadionu 90 minuta, mi gledaoci smo mušterije i kupci koji plaćamo uslugu Čeliku kroz kupovinu ulaznica a uslugu najbolje prodaje marketing, dobar glas, imidž i kvalitet predstave tj utakmice i tima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 12 stu 2025, 16:37
Cinvict35 je napisao/la: 12 stu 2025, 13:15

Napisao sam 80% ljudi starijih nema mreže da isprati ova naša dešavanja, ti si medju 20%. :D Dostigli smo nekih 5-6 hiljada ljudi sigurnih što je objektivno nevjerovatan uspjeh u drugoj ligi. Samo prošli vikend delegat kaže Sarajevo : Borac 3500, Zrinjski: Željo 1500, to je manje nego Čelik : Tuzla.

Ako želimo ici prema 9-10 k sa 5-6 k gledalaca mora se na teren izaci marketinški i gadjati populacija do koje objave na društvenim mrežama ne dolazi. TV Zenica, radio, plakate i pozici ne samo po Zenici nego i po većim naseljima oko Zenice a ne zadrzavati se izmedju Odmuta i Blatuše.. Nemila npr 10 k stanovnika. Štandovi petak, subota obavezno itd. Pisao sam već okititi Zenicu kao da je nova godina. E kad ih onda jednom privuces ili vratis nakon 10 + godina na stadion odradio si najteži posao, vratiće se sami iduci put.

Danas je fudbal takav, Čelik je firma koja nudi proizvod a to je fudbalska utakmica na stadionu 90 minuta, mi gledaoci smo mušterije i kupci koji plaćamo uslugu Čeliku kroz kupovinu ulaznica a uslugu najbolje prodaje marketing, dobar glas, imidž i kvalitet predstave tj utakmice i tima.
Ma damo se pojacat sa 3 PL igraca ali ozbiljna gdje fali i nastavi ovim tempom i uradio si tog 80% posla a ostalo 20% je to sto kazes marketing i drugo.Mi smo pozeljeli borit se naboj bit najbolji i konacno ta PL.Iduce sezone ako ne budemo kanta za nabijanje ice to 10k glat na derbijima( po tekmi zaradis 70, 80k) ozbiljni novci
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Klub dodao clanak na web stranicu. Na nama je da ispostujemo :D

https://nkcelik.ba/pravila-ponasanja/
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Avenija je napisao/la: 12 stu 2025, 13:00 Rijad Telalović dao gol Poljskoj za reprezentaciju.
Je li igrao Sehic?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
likceze

Post Postao/la likceze »

Zenicanin988 je napisao/la: 12 stu 2025, 18:19
Je li igrao Sehic?
Nije,trebao bi Sehic protiv italije debitovati
Odgovori