NK Čelik
Re: NK Čelik
Rijad Telalović dao gol Poljskoj za reprezentaciju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jbt nisam znao da sam tako ostario sa svojih 42gid i da neznamo koristit internet i druge drustvene mrezeAvenija je napisao/la: ↑12 stu 2025, 12:03 Vremenska prognoza najavljena za nedjelju će nam donijeti sigurno 3-4 hiljade više ljudi na stadion nego da je vrijeme uobičajeno za sredinu novembra. Prvi modeli prije 5 dana su pokazivali jako hladno i tešku kišu što bi opustošilo sve osim zapada medjutim sada mogu napisati sa sigurnošću da smo sebi stimali sami bolje ne bi moglo. Mogućnost kiše manja od 10%. Jugovina i topla nedjelja od jutra do noci. I ko nije planirao na utakmicu docice, izmamiti će ga vani 15 stepeni i čist zrak..Bit' će ovo delirijum na tribinama.![]()
Samo nesmijemo popustiti sa hajpom i marketingom i da padnemo u drugi plan zbog reprezentacije, nego pojačavati sve do nedjelje pozive i animaciju ljudi, sto preko mreža sto na terenu uzivo jer 80% ljudi starijih od 40 godina nije upućeno sta se dešava po internetu i mrežama jer ih nemaju. Samo animirati sve. Ne samo iz Zenice nego sva okolna mjesta.
Ma to tek ovi preko 50 mozda nemoja nas ja se osjecam jos kao momcina
Zvao sam ljude iz Italije kaze mali je najbolji gol iz kornera identican kao u Hadzicima i izborio je penal a uzo ga momak iz Želje i ofulo al šteta aBd u Seriu A da ga prodamo!
ok podrzavam nisam razmisljao o tome da se obori sidro u gradu na to dijete gdje ce otic ocel potpisat ugovor i uopste za ovaj forum hvala ti nisam razmisljao o posljedicam
Spreman je za puno velike domete, samo da hoce pasti taj ugovor..iako bi ga bas volio vidjeti bar jednu sezonu kod nas u premijer ligi, ali mislim da ce biti nemoguce
-
Guest.1945
https://ibb.co/Xf7Mk4vW
Kako bi bilo dobro kada bi se ovo kod nas moglo za vikend na zapadu organizovat. Jos nikad nisam vidio da je neko ovo uradio na nasim prostorima, a nas zapad je idealan za ovo. A ni ne kosta ovo puno. A vjerujem da bi slika bila fenomenalna i da bi obisla puno. Ne znam, sta vi kazete za ovo?
Kako bi bilo dobro kada bi se ovo kod nas moglo za vikend na zapadu organizovat. Jos nikad nisam vidio da je neko ovo uradio na nasim prostorima, a nas zapad je idealan za ovo. A ni ne kosta ovo puno. A vjerujem da bi slika bila fenomenalna i da bi obisla puno. Ne znam, sta vi kazete za ovo?
Dize se prasina
-
RubikovaKocka
Strobovi na zapadu bi bio sex 
-
KakhaKaladze
Samo je pitanje dal bi dobili kaznu za ovo. Meni je ideja top i mislim da se za nekih 500KM moze izvesti. Samo sto je tu problem sto trebas onda pustit unosenje upaljaca.Crkvice88 je napisao/la: ↑12 stu 2025, 15:25 https://ibb.co/Xf7Mk4vW
Eh to sto se kazne tice, ne znam ni ja, a upaljac ide u patiku lagano ko i svaki put. Al sto se tice ovog vjerujem da bi bila perverzija iz razloga sto zapad nije skroz osvjetljenKakhaKaladze je napisao/la: ↑12 stu 2025, 15:32Samo je pitanje dal bi dobili kaznu za ovo. Meni je ideja top i mislim da se za nekih 500KM moze izvesti. Samo sto je tu problem sto trebas onda pustit unosenje upaljaca.Crkvice88 je napisao/la: ↑12 stu 2025, 15:25 https://ibb.co/Xf7Mk4vW
Dize se prasina
Na dan utakmice se pusta samo preostalih 20% istoka i jug
Napisao sam 80% ljudi starijih nema mreže da isprati ova naša dešavanja, ti si medju 20%.Cinvict35 je napisao/la: ↑12 stu 2025, 13:15Jbt nisam znao da sam tako ostario sa svojih 42gid i da neznamo koristit internet i druge drustvene mrezeAvenija je napisao/la: ↑12 stu 2025, 12:03 Vremenska prognoza najavljena za nedjelju će nam donijeti sigurno 3-4 hiljade više ljudi na stadion nego da je vrijeme uobičajeno za sredinu novembra. Prvi modeli prije 5 dana su pokazivali jako hladno i tešku kišu što bi opustošilo sve osim zapada medjutim sada mogu napisati sa sigurnošću da smo sebi stimali sami bolje ne bi moglo. Mogućnost kiše manja od 10%. Jugovina i topla nedjelja od jutra do noci. I ko nije planirao na utakmicu docice, izmamiti će ga vani 15 stepeni i čist zrak..Bit' će ovo delirijum na tribinama.![]()
Samo nesmijemo popustiti sa hajpom i marketingom i da padnemo u drugi plan zbog reprezentacije, nego pojačavati sve do nedjelje pozive i animaciju ljudi, sto preko mreža sto na terenu uzivo jer 80% ljudi starijih od 40 godina nije upućeno sta se dešava po internetu i mrežama jer ih nemaju. Samo animirati sve. Ne samo iz Zenice nego sva okolna mjesta..
Ma to tek ovi preko 50 mozda nemoja nas ja se osjecam jos kao momcina![]()
Ako želimo ici prema 9-10 k sa 5-6 k gledalaca mora se na teren izaci marketinški i gadjati populacija do koje objave na društvenim mrežama ne dolazi. TV Zenica, radio, plakate i pozici ne samo po Zenici nego i po većim naseljima oko Zenice a ne zadrzavati se izmedju Odmuta i Blatuše.. Nemila npr 10 k stanovnika. Štandovi petak, subota obavezno itd. Pisao sam već okititi Zenicu kao da je nova godina. E kad ih onda jednom privuces ili vratis nakon 10 + godina na stadion odradio si najteži posao, vratiće se sami iduci put.
Danas je fudbal takav, Čelik je firma koja nudi proizvod a to je fudbalska utakmica na stadionu 90 minuta, mi gledaoci smo mušterije i kupci koji plaćamo uslugu Čeliku kroz kupovinu ulaznica a uslugu najbolje prodaje marketing, dobar glas, imidž i kvalitet predstave tj utakmice i tima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Ma damo se pojacat sa 3 PL igraca ali ozbiljna gdje fali i nastavi ovim tempom i uradio si tog 80% posla a ostalo 20% je to sto kazes marketing i drugo.Mi smo pozeljeli borit se naboj bit najbolji i konacno ta PL.Iduce sezone ako ne budemo kanta za nabijanje ice to 10k glat na derbijima( po tekmi zaradis 70, 80k) ozbiljni novciAvenija je napisao/la: ↑12 stu 2025, 16:37Napisao sam 80% ljudi starijih nema mreže da isprati ova naša dešavanja, ti si medju 20%.Cinvict35 je napisao/la: ↑12 stu 2025, 13:15Jbt nisam znao da sam tako ostario sa svojih 42gid i da neznamo koristit internet i druge drustvene mrezeAvenija je napisao/la: ↑12 stu 2025, 12:03 Vremenska prognoza najavljena za nedjelju će nam donijeti sigurno 3-4 hiljade više ljudi na stadion nego da je vrijeme uobičajeno za sredinu novembra. Prvi modeli prije 5 dana su pokazivali jako hladno i tešku kišu što bi opustošilo sve osim zapada medjutim sada mogu napisati sa sigurnošću da smo sebi stimali sami bolje ne bi moglo. Mogućnost kiše manja od 10%. Jugovina i topla nedjelja od jutra do noci. I ko nije planirao na utakmicu docice, izmamiti će ga vani 15 stepeni i čist zrak..Bit' će ovo delirijum na tribinama.![]()
Samo nesmijemo popustiti sa hajpom i marketingom i da padnemo u drugi plan zbog reprezentacije, nego pojačavati sve do nedjelje pozive i animaciju ljudi, sto preko mreža sto na terenu uzivo jer 80% ljudi starijih od 40 godina nije upućeno sta se dešava po internetu i mrežama jer ih nemaju. Samo animirati sve. Ne samo iz Zenice nego sva okolna mjesta..
Ma to tek ovi preko 50 mozda nemoja nas ja se osjecam jos kao momcina![]()
Dostigli smo nekih 5-6 hiljada ljudi sigurnih što je objektivno nevjerovatan uspjeh u drugoj ligi. Samo prošli vikend delegat kaže Sarajevo : Borac 3500, Zrinjski: Željo 1500, to je manje nego Čelik : Tuzla.
Ako želimo ici prema 9-10 k sa 5-6 k gledalaca mora se na teren izaci marketinški i gadjati populacija do koje objave na društvenim mrežama ne dolazi. TV Zenica, radio, plakate i pozici ne samo po Zenici nego i po većim naseljima oko Zenice a ne zadrzavati se izmedju Odmuta i Blatuše.. Nemila npr 10 k stanovnika. Štandovi petak, subota obavezno itd. Pisao sam već okititi Zenicu kao da je nova godina. E kad ih onda jednom privuces ili vratis nakon 10 + godina na stadion odradio si najteži posao, vratiće se sami iduci put.
Danas je fudbal takav, Čelik je firma koja nudi proizvod a to je fudbalska utakmica na stadionu 90 minuta, mi gledaoci smo mušterije i kupci koji plaćamo uslugu Čeliku kroz kupovinu ulaznica a uslugu najbolje prodaje marketing, dobar glas, imidž i kvalitet predstave tj utakmice i tima.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Zenicanin988
Nije,trebao bi Sehic protiv italije debitovati