Cuj svaboZamorano je napisao/la: ↑11 stu 2025, 19:40Otkud njima pare za 200 ulaznica? Švabo je to,taj feninga neda u ono sto nema interesa!
Nek BHF uzme eto 500 sjevera svakako nece gledat repku pa kad su vec u Zenici nek kupe nase karte![]()
NK Čelik
Re: NK Čelik
Pa sta je Austrijanac neg Švabo!!
Nije valjda Bugar!
Austrijski svabo je gori od njemackog svabe
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Evo izgleda sprema se neka reklamica za celik i robijase, pretpostavljam poziv za utakmicu protiv goska
LimVo likČe
-
Luis Nazario da Lima
Hahahah na videu Robova iz Konjica, kod prvog gola, pogledajte dole lijevo kad oborise lika na stepenice hahahahaha digose ga ko dasku 

Ludiloooo

Ludiloooo
-
Guest.1945
Sad viđohLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑11 stu 2025, 21:47 Hahahah na videu Robova iz Konjica, kod prvog gola, pogledajte dole lijevo kad oborise lika na stepenice hahahahaha digose ga ko dasku
Ludiloooo![]()
-
Guest.1945
Nemoj da bi ko uzimao sa foruma ulaznice od SportBC 
- Zenicanin988
Ne znam otkud ti to? Dobro se sjećam u skoli te lekcije, da je u nasem jeziku pravilno oboje i gledat će i gledaće. Tako da ti kritika nije na mjestu.FliX je napisao/la: ↑11 stu 2025, 09:27 Prvo da kazem, mi ovdje mozemo pisat kako hocemo, ali oficijelna stranica Celika, neka neko sugerise da nije pravilno pisat glagole "bice, vidjece, gledace", nego ide "bit ce, vidjet ce, gledat ce". Ovo vazi za bosanski i hrvatski. Ukoliko misli pisat srpski jezik onda je ok, ali onda ima brdo ostali nepravilnosti.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Imas PP da ne idemo od teme Celika.Zenicanin988 je napisao/la: ↑11 stu 2025, 22:13Ne znam otkud ti to? Dobro se sjećam u skoli te lekcije, da je u nasem jeziku pravilno oboje i gledat će i gledaće. Tako da ti kritika nije na mjestu.FliX je napisao/la: ↑11 stu 2025, 09:27 Prvo da kazem, mi ovdje mozemo pisat kako hocemo, ali oficijelna stranica Celika, neka neko sugerise da nije pravilno pisat glagole "bice, vidjece, gledace", nego ide "bit ce, vidjet ce, gledat ce". Ovo vazi za bosanski i hrvatski. Ukoliko misli pisat srpski jezik onda je ok, ali onda ima brdo ostali nepravilnosti.
- BatistutA19
Sad je problem najveci sta da ja radim.ja sam odlucio gledat cu tv jos malo 
ili ipak gledacu tv 
Sta da ja sad radim jer niste mi razjasnili ili najbolje je da ja ugasim.tv dok vi to ne razjasnite je a i moguce je i do marke tv sta je pravilno ,kod mene je Toshiba 

Laku noc kolektori 
Sva sreca u BiH je 3 jezika bosanski,hrvatski,srpski pa je sve pravilno ali ipak cu ja ugasit tv dok vi ne razjasnite sta je pravilno.i ne bih da pogresim

Bati, nije bitno kako ti pises, bitno je da te razumiju (pogotovo tuzlaci
)
Al kad smo kod lektora i ja mislim isto kao i Zenicanin988, al doduse ja sam ucio srpsko-hrvatski
pa vidjecemo sta ce iz ovoga izaci 
Al kad smo kod lektora i ja mislim isto kao i Zenicanin988, al doduse ja sam ucio srpsko-hrvatski
Samo Čelik zenički !!!
https://sportbc.ba/fudbal/celik-je-vise ... ka-zenice/
Ovaj tekst treba isprintati svim trenerima u svim sportovima u Zenici da pročitaju i proslijede djeci, jer je ovo srž kada je u pitanju Zenica, Čelik i cjelokupni sport u našem gradu
Ovaj tekst treba isprintati svim trenerima u svim sportovima u Zenici da pročitaju i proslijede djeci, jer je ovo srž kada je u pitanju Zenica, Čelik i cjelokupni sport u našem gradu
Vremenska prognoza najavljena za nedjelju će nam donijeti sigurno 3-4 hiljade više ljudi na stadion nego da je vrijeme uobičajeno za sredinu novembra. Prvi modeli prije 5 dana su pokazivali jako hladno i tešku kišu što bi opustošilo sve osim zapada medjutim sada mogu napisati sa sigurnošću da smo sebi stimali sami bolje ne bi moglo. Mogućnost kiše manja od 10%. Jugovina i topla nedjelja od jutra do noci. I ko nije planirao na utakmicu docice, izmamiti će ga vani 15 stepeni i čist zrak..Bit' će ovo delirijum na tribinama.
Samo nesmijemo popustiti sa hajpom i marketingom i da padnemo u drugi plan zbog reprezentacije, nego pojačavati sve do nedjelje pozive i animaciju ljudi, sto preko mreža sto na terenu uzivo jer 80% ljudi starijih od 40 godina nije upućeno sta se dešava po internetu i mrežama jer ih nemaju. Samo animirati sve. Ne samo iz Zenice nego sva okolna mjesta.
Samo nesmijemo popustiti sa hajpom i marketingom i da padnemo u drugi plan zbog reprezentacije, nego pojačavati sve do nedjelje pozive i animaciju ljudi, sto preko mreža sto na terenu uzivo jer 80% ljudi starijih od 40 godina nije upućeno sta se dešava po internetu i mrežama jer ih nemaju. Samo animirati sve. Ne samo iz Zenice nego sva okolna mjesta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Guest.1945
Jel neko kupovao karte stranom karticom?
Radi sve perfektno