NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Sutra žrijeb, a meni đavo ne da mira :lol: Malo sam opet gledao takmičarske brojeve...

Do sad znamo da samo broj 1 i 14 izbjegavaju austriju i rumuniju kući, ali ima i treća opcija... Pošto je austrija u utorak, mi bi svoje treće kolo komotno mogli igrati u petak npr, a što se Rumunije tiče utakmica je u subotu, tako da bi to naše zadnje kolo trebali gostovati.

Takmičarski brojevi 2, 3, 4, 5 i 6 nude tu opciju. Razlog što sam ove gledao, zato što 1 qrcu ne valja ona 3 vezana gostovanja na zimu, a 14 nam daje 6 utakmica kući, a 7 u gostima, što isto ne valja ako hoćemo biti u vrhu na jesen :mrgreen:

Eh sad ovi brojevi su isti ko broj 1 :lol: samo je razlika kada te kače te dvije vezane domaće utakmice. Recimo broj 6, igrali bi dvije vezane kući u novembru i zadnje kolo gostovanje u novembru, a na proljeće bi imao dva vezana gostovanja krajem maja mjeseca.

Meni daleko najbolji broj 5, dvije kući u 9. i 10. kolu krajem Oktobra, tačno pred kup BiH koji ide nakon 10. kola. Zamisli GOŠK, Gorki i Željezničar u kupu u nepunih 20 dana, sve kući :mrgreen: Prodali bi 40 000 ulaznica :lol:
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

prisonbreak je napisao/la: 23 srp 2025, 17:34
Eugen je napisao/la: 23 srp 2025, 16:34
Truhlo je napisao/la: 23 srp 2025, 16:28 @prisonbreak može li Sejmenović iz TOŠKa da bude 4. krilo? :grljenje:
Imas Seru, Popovica, Durmisa, po potrebi Jamakovica i Smajlovica na krilu
Ja kazem da tu nema dovoljno kvaliteta. :D

Prosle godine u ova doba jedini sam tvrdio da nam je ekipa karina, svi mi rekli da sam lud, poslije tog birba za opstanak. Sad smo trenutno na krili pretanki, najslabiji dio ekipe.
Apsolutno se slazem. Marin i Sero su top krila (Sero kad se uozbilji), ali nemamo sirinu. Ni Smajlovic ni Jamakovic nisu prirodna krila, a svakako moraju igrati svoje pozicije. Durmis bude li igrao kao protiv Mladosti moze komotno na zimu u Bosnu da igra s Bajricem i Buzom. Trenutno 3 krila imamo i moramo dovesti jos jedno po mogucnosti U21.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 23 srp 2025, 17:49
prisonbreak je napisao/la: 23 srp 2025, 17:34
Eugen je napisao/la: 23 srp 2025, 16:34

Imas Seru, Popovica, Durmisa, po potrebi Jamakovica i Smajlovica na krilu
Ja kazem da tu nema dovoljno kvaliteta. :D

Prosle godine u ova doba jedini sam tvrdio da nam je ekipa karina, svi mi rekli da sam lud, poslije tog birba za opstanak. Sad smo trenutno na krili pretanki, najslabiji dio ekipe.
Imamo najbolja dva krilna igraca u ligi Marin i Šero toliko o tvom pracenju nogometa.
Ma treba bit realan iako je momak srcan nas i voli klub do besvijesti nije on ni medzu 5 krila ove lige.
Ima iskustvo za go stoji ali nije brz ni prodoran dovoljno da bi bio medzu najboljima ali sasvim solidan za nas.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 23 srp 2025, 19:43 Sutra žrijeb, a meni đavo ne da mira :lol: Malo sam opet gledao takmičarske brojeve...

Do sad znamo da samo broj 1 i 14 izbjegavaju austriju i rumuniju kući, ali ima i treća opcija... Pošto je austrija u utorak, mi bi svoje treće kolo komotno mogli igrati u petak npr, a što se Rumunije tiče utakmica je u subotu, tako da bi to naše zadnje kolo trebali gostovati.

Takmičarski brojevi 2, 3, 4, 5 i 6 nude tu opciju. Razlog što sam ove gledao, zato što 1 qrcu ne valja ona 3 vezana gostovanja na zimu, a 14 nam daje 6 utakmica kući, a 7 u gostima, što isto ne valja ako hoćemo biti u vrhu na jesen :mrgreen:

Eh sad ovi brojevi su isti ko broj 1 :lol: samo je razlika kada te kače te dvije vezane domaće utakmice. Recimo broj 6, igrali bi dvije vezane kući u novembru i zadnje kolo gostovanje u novembru, a na proljeće bi imao dva vezana gostovanja krajem maja mjeseca.

Meni daleko najbolji broj 5, dvije kući u 9. i 10. kolu krajem Oktobra, tačno pred kup BiH koji ide nakon 10. kola. Zamisli GOŠK, Gorki i Željezničar u kupu u nepunih 20 dana, sve kući :mrgreen: Prodali bi 40 000 ulaznica :lol:
Treba loto odigrati sa ovim tvojim brojevima :mrgreen:

Ajde Sadike sine svabski, sarni ga, da te vratimo u zivot.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Kako ovaj travnik klepi ovog Plocu ,jbt top igrac 19 godina puno bolji od ovog naseg iz Gorazda
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 23 srp 2025, 21:02
Truhlo je napisao/la: 23 srp 2025, 19:43 Sutra žrijeb, a meni đavo ne da mira :lol: Malo sam opet gledao takmičarske brojeve...

Treba loto odigrati sa ovim tvojim brojevima :mrgreen:

Ajde Sadike sine svabski, sarni ga, da te vratimo u zivot.
Idu bergerove tabele ko djeca iz škole :lol:

Ma joj, gledam onako šta bi nam valjalo da izvučemo maksimum na jesen. Ko god kaže igra se sa svakim 2x u sezoni, svejedno je, to je levatska priča totalno. Nije svejedno da li igraš kući protiv Tuzla City ili u gostima. Da li igraš kući ili u gostima protiv rasutih Igmana ili Toška, sad ili na proljeće. Hoćemo li 6 kući ili 7 na jesen, itd..

Mislim da će iz kluba tražiti 1 ko prošle godine, da probamo da nas krene na početku pa na hajpu prekucati polusezonu :mrgreen:
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Jel vrijeme sutra za jedan potpis 🤔🤔
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Akademija opet top stvar, najboljeg igraca iz finalista juniora dovedose.

Ma krila su kriticna, ima kvaliteta al nije to dovoljno.

Šero moze biti najbolji igrac lige, al mora svoje neke mušice rijesiti. Marin srce i sve, al fali tu jos sta. Izmjene kvalitetne na krilu nemas, nemas prodornog igraca. Ako postoji mogucnost u budzetu bilo bi dobro kada bi se moglo povecati broj opcija na krilu, ak ne moze i ovako.
phillies

Post Postao/la phillies »

Almir2018 je napisao/la: 23 srp 2025, 21:36 Jel vrijeme sutra za jedan potpis 🤔🤔
Uh sutra oko podne kad bi legao jedan autogram, taman kao predigra izvlacenju za potpunu extazu slavnog Celika iz Zenice :alkohol: :alkohol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 23 srp 2025, 21:36 Akademija opet top stvar, najboljeg igraca iz finalista juniora dovedose.

Šero moze biti najbolji igrac lige, al mora svoje neke mušice rijesiti. Marin srce i sve, al fali tu jos sta. Izmjene kvalitetne na krilu nemas, nemas prodornog igraca. Ako postoji mogucnost u budzetu bilo bi dobro kada bi se moglo povecati broj opcija na krilu, ak ne moze i ovako.
Slobodno napiši Durmiš je kritičan :lol: Šta je ono protiv MDK bilo, katastrofa totalna, čini mi se da je lošiji nego sezonu prije. I to ok je bio dok nije napucao onu loptu preko sjeverne tribine, od tad totalni psihički pad. Mora sa njim neko ozbiljnije poraditi na mentalnom pristupu, on je dobar igrač tehnički, može probiti, al glava ne radi.

Jamaković ok može zakrpiti nekad to krilo, al se vidi iz aviona da je momak napadač, da igra leđima prema golu, da traži loptu u noge, ne napada okomito sa loptom sa krila...

Mislim da smo ispucali pare, da imamo za tog veznjaka još, tako da bi radije pokušao tog sadikovića potpisati, nego još jedno krilo ranga durmiša dovesti.

Baš velika šteta što Martinović nije ostao, imali bi prvenstveno provjereno U21 krilo, pa tek onda napadača, više bi odgovarao nego Jamaković al eto, šta je tu je. Mislim da je i on kalkulisao i vidio da mu nije sigurno mjesto u prvih 11 pored Šere, Popovića i Mašića... Sad će otić u Vitez ko da gledam :mrgreen:
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Truhlo je napisao/la: 24 srp 2025, 05:38
prisonbreak je napisao/la: 23 srp 2025, 21:36 Akademija opet top stvar, najboljeg igraca iz finalista juniora dovedose.

Slobodno napiši Durmiš je kritičan :lol: Šta je ono protiv MDK bilo, katastrofa totalna, čini mi se da je lošiji nego sezonu prije. I to ok je bio dok nije napucao onu loptu preko sjeverne tribine, od tad totalni psihički pad. Mora sa njim neko ozbiljnije poraditi na mentalnom pristupu, on je dobar igrač tehnički, može probiti, al glava ne radi.

Jamaković ok može zakrpiti nekad to krilo, al se vidi iz aviona da je momak napadač, da igra leđima prema golu, da traži loptu u noge, ne napada okomito sa loptom sa krila...

Mislim da smo ispucali pare, da imamo za tog veznjaka još, tako da bi radije pokušao tog sadikovića potpisati, nego još jedno krilo ranga durmiša dovesti.

Baš velika šteta što Martinović nije ostao, imali bi prvenstveno provjereno U21 krilo, pa tek onda napadača, više bi odgovarao nego Jamaković al eto, šta je tu je. Mislim da je i on kalkulisao i vidio da mu nije sigurno mjesto u prvih 11 pored Šere, Popovića i Mašića... Sad će otić u Vitez ko da gledam :mrgreen:

I ja bih vise volio da smo zadrzali Martinovica umjesto dovodjenja Durmisa. Hamza je u21 a osim na krilu moze pokriti i u napadu ako zatreba.
Al eto i uprava valjda pokusava ustedit pa racuna ako ce vec na klupu onda bolje da bude neko domaci ko ce biti jeftiniji.
Valjda se i Durmis dozove pameti i zaigra kako treba.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Brotherze je napisao/la: 24 srp 2025, 07:07

I ja bih vise volio da smo zadrzali Martinovica umjesto dovodjenja Durmisa. Hamza je u21 a osim na krilu moze pokriti i u napadu ako zatreba.
Al eto i uprava valjda pokusava ustedit pa racuna ako ce vec na klupu onda bolje da bude neko domaci ko ce biti jeftiniji.
Valjda se i Durmis dozove pameti i zaigra kako treba.
Ma nije do kluba, kalkulišu i igrači uveliko. Pisao je onaj iz Bihaća da je Mahmud otišao u Jedinstvo za iste pare koje je Čelik nudio. Gledaju oni tu sebe, tamo zna da mu je konkurencija za U21 startera tanka, tako da što bi se mučio kod nas kad u drugom klubu igra svaku od prve minute.

Zato baš šteta i iznerviram se svaki put zašto federalni savez nije sveo U21 pravilo na 2 igrača kao u drugoj ligi federacije. Nikakve logike nema da u prvoj ligi igraju 3 U21 a u drugoj 2, al eto još jedna potvrda javašluka i amaterizma u federaciji.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Samo da nas danas taj žrijeb ispoštuje i da potpišemo Sadikovića :srce: Bježimo ljudi iz ove lige što prije, mislim da je stvarno vrijeme, 6 sezona ćemo odraditi u nižim ligama, ova federalna liga je smeće živo.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Ma definitivno prioritet je sada dovesti kvalitetnog veznjaka, ja samo kazem ako ima prostora definitivno je potrebno i krilo, biti ce gutavo na tim pozicijama. Martinovic izgleda igra za tim B Sarajeva :D negdje sam to procitao :rock:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 24 srp 2025, 07:24 Samo da nas danas taj žrijeb ispoštuje i da potpišemo Sadikovića :srce: Bježimo ljudi iz ove lige što prije, mislim da je stvarno vrijeme, 6 sezona ćemo odraditi u nižim ligama, ova federalna liga je smeće živo.
Sta bi sa onim, jos jedna sezona nam treba :mrgreen:
Odgovori