Zašto federalni savez nije uradio isto, pa ovo je najkraća liga u evropi sa 26 kola, pa u gibraltaru igraju 27

Dajte tog Sadikovića da bježimo iz ovog javašluka
Ja kazem da tu nema dovoljno kvaliteta.
Imamo najbolja dva krilna igraca u ligi Marin i Šero toliko o tvom pracenju nogometa.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 17:34Ja kazem da tu nema dovoljno kvaliteta.
Prosle godine u ova doba jedini sam tvrdio da nam je ekipa karina, svi mi rekli da sam lud, poslije tog birba za opstanak. Sad smo trenutno na krili pretanki, najslabiji dio ekipe.
Marin nije bio igrač na jesen, a tek epitet najbolji je malo previše. Ako ponove proljeće, može se reći da su među najboljim.Eugen je napisao/la: ↑23 srp 2025, 17:49Imamo najbolja dva krilna igraca u ligi Marin i Šero toliko o tvom pracenju nogometa.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 17:34Ja kazem da tu nema dovoljno kvaliteta.
Prosle godine u ova doba jedini sam tvrdio da nam je ekipa karina, svi mi rekli da sam lud, poslije tog birba za opstanak. Sad smo trenutno na krili pretanki, najslabiji dio ekipe.
Ovu ligu treba dalje kratiti, nije ni savez jedini krivac, klubovi također su tražili ovu nakaradu od 26 kola jer im je "skupo" igrati još 5, 6 ili 7 utakmica
Apsolutno se slazem. Marin i Sero su top krila (Sero kad se uozbilji), ali nemamo sirinu. Ni Smajlovic ni Jamakovic nisu prirodna krila, a svakako moraju igrati svoje pozicije. Durmis bude li igrao kao protiv Mladosti moze komotno na zimu u Bosnu da igra s Bajricem i Buzom. Trenutno 3 krila imamo i moramo dovesti jos jedno po mogucnosti U21.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 17:34Ja kazem da tu nema dovoljno kvaliteta.