prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 21:36
Akademija opet top stvar, najboljeg igraca iz finalista juniora dovedose.
Ma krila su kriticna, ima kvaliteta al nije to dovoljno.
Šero moze biti najbolji igrac lige, al mora svoje neke mušice rijesiti. Marin srce i sve, al fali tu jos sta. Izmjene kvalitetne na krilu nemas, nemas prodornog igraca. Ako postoji mogucnost u budzetu bilo bi dobro kada bi se moglo povecati broj opcija na krilu, ak ne moze i ovako.
Slobodno napiši Durmiš je kritičan

Šta je ono protiv MDK bilo, katastrofa totalna, čini mi se da je lošiji nego sezonu prije. I to ok je bio dok nije napucao onu loptu preko sjeverne tribine, od tad totalni psihički pad. Mora sa njim neko ozbiljnije poraditi na mentalnom pristupu, on je dobar igrač tehnički, može probiti, al glava ne radi.
Jamaković ok može zakrpiti nekad to krilo, al se vidi iz aviona da je momak napadač, da igra leđima prema golu, da traži loptu u noge, ne napada okomito sa loptom sa krila...
Mislim da smo ispucali pare, da imamo za tog veznjaka još, tako da bi radije pokušao tog sadikovića potpisati, nego još jedno krilo ranga durmiša dovesti.
Baš velika šteta što Martinović nije ostao, imali bi prvenstveno provjereno U21 krilo, pa tek onda napadača, više bi odgovarao nego Jamaković al eto, šta je tu je. Mislim da je i on kalkulisao i vidio da mu nije sigurno mjesto u prvih 11 pored Šere, Popovića i Mašića... Sad će otić u Vitez ko da gledam