NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Balavcad vs Rutonje 1:0

Ceka se odgovor Rute :lol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Zamorano je napisao/la: 19 srp 2025, 22:45 Cekaj malo ba sad :D Nije igralo 5 - 6 rutonja a bilo 20 momaka u timu danas. Pa vi nabrojaste te balavcadi vagon :D Koliko to mi sad poslije ove utakmice imamo u21 igraca? izgleda jedno 12 :mrgreen: A brine se za pravilo u21 :D
Jedna lasta ne cini proljece. Telalovic masina i ne moze Spahic u istu recenicu uz duzno postovanje. Dobra psrtija danas al hajde da se ne zavaravamo. Odigrali su omladinci solidno ali se ne mijenja puno po pitanju onih koji konkurisu danigraju redovno u prvih 11.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 19 srp 2025, 22:49 Balavcad vs Rutonje 1:0

Kad je sljedeca prijateljska, da vidimo odgovor rutonja :mrgreen:
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

KakhaKaladze je napisao/la: 19 srp 2025, 23:07
Zamorano je napisao/la: 19 srp 2025, 22:45 Cekaj malo ba sad :D Nije igralo 5 - 6 rutonja a bilo 20 momaka u timu danas. Pa vi nabrojaste te balavcadi vagon :D Koliko to mi sad poslije ove utakmice imamo u21 igraca? izgleda jedno 12 :mrgreen: A brine se za pravilo u21 :D
Jedna lasta ne cini proljece. Telalovic masina i ne moze Spahic u istu recenicu uz duzno postovanje. Dobra psrtija danas al hajde da se ne zavaravamo. Odigrali su omladinci solidno ali se ne mijenja puno po pitanju onih koji konkurisu danigraju redovno u prvih 11.
Ma tacno je da jedna lasta ne cini proljece i Mladost je realno ispod prosjecna amaterska ekipa al toliko se kukalo za u21 a sad po ovom danas ima sigurno 6 balavcadi.Al neka treba svakom sansu dati pa i nek je protivnik puno slabiji.
Balavcad pomele rutonje u prvoj provjeri :mrgreen:
Rutonje ce ovo zapamtit pa vratit :lol:
FliX

Post Postao/la FliX »

phillies je napisao/la: 19 srp 2025, 22:49 Balavcad vs Rutonje 1:0

Ne valja naziv "balavcad", bolji je onaj prijasnji "golobradi" odnosno golobrada la masija.
phillies

Post Postao/la phillies »

Golobradi vs Rutonje ??? :alkohol: i like it
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FliX

Post Postao/la FliX »

Zamislite skandiranje zapada u drugom poluvremenu "hocemo rutonje" :-D
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Čekajte kad budu psiholoske utakmice kad ga ruta uvali golobradoj la masiji i izbori mjesto.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Juniori nam se pripremaju protiv nizeligaskih seniora. Danas dobili 4:0 seniore novog travnika (gdje ahmetapahic otisao).
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ja da sam Regoje i Jusić tamo nekad iza priprema kad se vrate u Zenicu, našao bih bilo kakvog protivnika i našao sudiju koji bi od starta samo sudio u korist protivnika. Ono sitne faula, da sjecka igru, da ih pogura, dizao offside i kad to nije. Da se malo naviknemo da se energija istoriši. Jučer Hodžić i Šero kad nisu istukli pojedine igrače Mladosti
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

samocelik je napisao/la: 20 srp 2025, 08:13 Ja da sam Regoje i Jusić tamo nekad iza priprema kad se vrate u Zenicu, našao bih bilo kakvog protivnika i našao sudiju koji bi od starta samo sudio u korist protivnika. Ono sitne faula, da sjecka igru, da ih pogura, dizao offside i kad to nije. Da se malo naviknemo da se energija istoriši. Jučer Hodžić i Šero kad nisu istukli pojedine igrače Mladosti
Onaj njihov ćelavi cijelu tekmu provocira, dobro je prošao. Nisam za takve reakcije na prijateljskim tekmama, ali fakat je onaj zaslužio šljagu...

Za vas koji ste pratili juniore i ranije, da li je ovaj Spahić pokazivao neki talenat u juniorima, znam da se ovdje u više navrata pisalo kako su juniori lošiji nego prethodne generacije, a ovako kad gledam pojedince sinoć, meni ne izgleda baš tako, ili je ovo sinoć bio njihov momenat?
Vjerovatno će oni nositi igru na Galibu, pa ćemo ih vidjeti još jednom na djelu.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

limvolikce je napisao/la: 20 srp 2025, 10:38
samocelik je napisao/la: 20 srp 2025, 08:13 Ja da sam Regoje i Jusić tamo nekad iza priprema kad se vrate u Zenicu, našao bih bilo kakvog protivnika i našao sudiju koji bi od starta samo sudio u korist protivnika. Ono sitne faula, da sjecka igru, da ih pogura, dizao offside i kad to nije. Da se malo naviknemo da se energija istoriši. Jučer Hodžić i Šero kad nisu istukli pojedine igrače Mladosti
Onaj njihov ćelavi cijelu tekmu provocira, dobro je prošao. Nisam za takve reakcije na prijateljskim tekmama, ali fakat je onaj zaslužio šljagu...

Za vas koji ste pratili juniore i ranije, da li je ovaj Spahić pokazivao neki talenat u juniorima, znam da se ovdje u više navrata pisalo kako su juniori lošiji nego prethodne generacije, a ovako kad gledam pojedince sinoć, meni ne izgleda baš tako, ili je ovo sinoć bio njihov momenat?
Vjerovatno će oni nositi igru na Galibu, pa ćemo ih vidjeti još jednom na djelu.
Ja sam gledao par utakmica i Spahic je vecinom bio okej. Po uvijek se izdvajali on i Telalovic. Igra je krilo.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

limvolikce je napisao/la: 20 srp 2025, 10:38

Otprilike kako je i prison napisao. Solidan. Po meni nista wow ni u juniorima a malo mi nerealno ocekivati da moze nesto u seniorima. Treba uzet u obzir da je napadao odbranu juniora iz ranga ispod koja je demotivisana pa sad ne praviti Mbapea od njega radi dva gola. Normalno super je nastup imao nego ne treba graditi covjeku karijeru na osnovu jednog poluvremena. Dizao se i Martinovic u nebesa u ova foba prosle godine pa su to bile njegove najbolje partije u cijeloj sezoni. Svakako mislim da ce ostat i borit se za svoju sansu.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ako nista pokazalo se da mozemo proizvesti i sa rasulom koje je bilo u OP bar 2-3 igraca za prve lige federacije. Uz ozbiljniji rad u OP, pa kad i akademija dodje, imamo se cemu nadati.

Vratimo se unazad ovih par godina i svaka generacija je izbacila bas 2 igraca za ove lige.

Moja neke ocekivanja, kako su se desile promjene u OP, da ce to ici u jos bolje pravcu, a pogotovo kad napravimo svoje terene. Vidimo da vec pristizu igraci iz raznih sredina u nas omladinski pogon, sto je nezamislivo bilo.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Malo me brine opet juce Medzuseljac iako neje odigrao lose uopste se kao vec iskusniji igrac nije isticao protiv ove Musine nejaci,i neznam sta cemo sa tim lijevim krilom da li ic sa Marinom ili Durmisem,ruku na srce nijedan nije juce briljirao ,Marin doduse iskusniji mudriji,ovaj Durmis je bolji 1na1 pa mozda ih rotirat po potrebi.
Vidim juce rutonja Smajic postigao cini mi se 3 gola ,sad poredimo mi Alija sa nekim tako rutonjom a nije vise ni u21.
Nadam se da ce eksplodirat akB i da nece bit polos ko proslu polusezonu
Odgovori