Ceka se odgovor Rute

Jedna lasta ne cini proljece. Telalovic masina i ne moze Spahic u istu recenicu uz duzno postovanje. Dobra psrtija danas al hajde da se ne zavaravamo. Odigrali su omladinci solidno ali se ne mijenja puno po pitanju onih koji konkurisu danigraju redovno u prvih 11.
Ma tacno je da jedna lasta ne cini proljece i Mladost je realno ispod prosjecna amaterska ekipa al toliko se kukalo za u21 a sad po ovom danas ima sigurno 6 balavcadi.Al neka treba svakom sansu dati pa i nek je protivnik puno slabiji.KakhaKaladze je napisao/la: ↑19 srp 2025, 23:07Jedna lasta ne cini proljece. Telalovic masina i ne moze Spahic u istu recenicu uz duzno postovanje. Dobra psrtija danas al hajde da se ne zavaravamo. Odigrali su omladinci solidno ali se ne mijenja puno po pitanju onih koji konkurisu danigraju redovno u prvih 11.
Onaj njihov ćelavi cijelu tekmu provocira, dobro je prošao. Nisam za takve reakcije na prijateljskim tekmama, ali fakat je onaj zaslužio šljagu...samocelik je napisao/la: ↑20 srp 2025, 08:13 Ja da sam Regoje i Jusić tamo nekad iza priprema kad se vrate u Zenicu, našao bih bilo kakvog protivnika i našao sudiju koji bi od starta samo sudio u korist protivnika. Ono sitne faula, da sjecka igru, da ih pogura, dizao offside i kad to nije. Da se malo naviknemo da se energija istoriši. Jučer Hodžić i Šero kad nisu istukli pojedine igrače Mladosti
Ja sam gledao par utakmica i Spahic je vecinom bio okej. Po uvijek se izdvajali on i Telalovic. Igra je krilo.limvolikce je napisao/la: ↑20 srp 2025, 10:38Onaj njihov ćelavi cijelu tekmu provocira, dobro je prošao. Nisam za takve reakcije na prijateljskim tekmama, ali fakat je onaj zaslužio šljagu...samocelik je napisao/la: ↑20 srp 2025, 08:13 Ja da sam Regoje i Jusić tamo nekad iza priprema kad se vrate u Zenicu, našao bih bilo kakvog protivnika i našao sudiju koji bi od starta samo sudio u korist protivnika. Ono sitne faula, da sjecka igru, da ih pogura, dizao offside i kad to nije. Da se malo naviknemo da se energija istoriši. Jučer Hodžić i Šero kad nisu istukli pojedine igrače Mladosti
Za vas koji ste pratili juniore i ranije, da li je ovaj Spahić pokazivao neki talenat u juniorima, znam da se ovdje u više navrata pisalo kako su juniori lošiji nego prethodne generacije, a ovako kad gledam pojedince sinoć, meni ne izgleda baš tako, ili je ovo sinoć bio njihov momenat?
Vjerovatno će oni nositi igru na Galibu, pa ćemo ih vidjeti još jednom na djelu.
Otprilike kako je i prison napisao. Solidan. Po meni nista wow ni u juniorima a malo mi nerealno ocekivati da moze nesto u seniorima. Treba uzet u obzir da je napadao odbranu juniora iz ranga ispod koja je demotivisana pa sad ne praviti Mbapea od njega radi dva gola. Normalno super je nastup imao nego ne treba graditi covjeku karijeru na osnovu jednog poluvremena. Dizao se i Martinovic u nebesa u ova foba prosle godine pa su to bile njegove najbolje partije u cijeloj sezoni. Svakako mislim da ce ostat i borit se za svoju sansu.limvolikce je napisao/la: ↑20 srp 2025, 10:38Onaj njihov ćelavi cijelu tekmu provocira, dobro je prošao. Nisam za takve reakcije na prijateljskim tekmama, ali fakat je onaj zaslužio šljagu...samocelik je napisao/la: ↑20 srp 2025, 08:13 Ja da sam Regoje i Jusić tamo nekad iza priprema kad se vrate u Zenicu, našao bih bilo kakvog protivnika i našao sudiju koji bi od starta samo sudio u korist protivnika. Ono sitne faula, da sjecka igru, da ih pogura, dizao offside i kad to nije. Da se malo naviknemo da se energija istoriši. Jučer Hodžić i Šero kad nisu istukli pojedine igrače Mladosti
Za vas koji ste pratili juniore i ranije, da li je ovaj Spahić pokazivao neki talenat u juniorima, znam da se ovdje u više navrata pisalo kako su juniori lošiji nego prethodne generacije, a ovako kad gledam pojedince sinoć, meni ne izgleda baš tako, ili je ovo sinoć bio njihov momenat?
Vjerovatno će oni nositi igru na Galibu, pa ćemo ih vidjeti još jednom na djelu.