NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Janakovic napravi dobar potez, pola tribine gdje Truhlo 

Jesi vidio lažnjaka u drugom poluvremenu, kad je proigrao Durmišaprisonbreak je napisao/la: ↑19 srp 2025, 19:49 Janakovic napravi dobar potez, pola tribine gdje Truhlo![]()

Dobar i Tabak, potpisao bih obojicu.
Spahic, juniorski pogon? Sta igra, ima li slifa? Ili samo daje golove

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ajmo skauti foruma, ocekujemo puni izvjestaj 

Ono što se vidi na prvu, to je da će biti širine u rosteru. Možeš računati na neke minute od ovog Spahića. Tu je i kombinacija na stoperima Hodžić-Mašetić. Zašto da ne. Telalović koji ie odigrao fino. Nekako mnogo mnogo sigurnije sve to izgleda nego zimuz
Ma ludilo od špica, mogao bi Maške na klupu pored njega i Jamakovića

Tabak je ljevak, drugo poluvrijeme lijevog beka igrao. Onako školski igrač, mislim da bi bilo bolje njega potpisati za rotacije nego ganjati neke Kalasiće koji ne bi bili zadovoljni rotacijom.
Al Telalović

Mušijina prčija potanka, ništa nula bodova. Igrao im je rutonja Čomor.
Kod nas po meni Palačkić i Durmiš podbacili.
Ovo što @samocelik piše, to je to. Ima materijala, ima širine. Nije bilo ni izbij, nabij, ima neke igre, pogotovo u prvom desna strana Sivac i Šerex. Jusić nam je drag, al Sivac je paklen bek što jest jest.
-
Jest da je prva pripremna i da protivnik nije nesto reprezentativan, ali mali Telalovic stvarno djeluje kao veliki potencijal. Po prijemu lopte i razmisljanju vec se vidi kvalitet. Fizicki bas na nivou, a zna i sa loptom, obicno kod nasih igraca jedno iskljucuje drugo, ali on ima oboje.
A Sero i Sivac ko Dembele i Hakimi

A Sero i Sivac ko Dembele i Hakimi

Srce, čast i ponos!
Koliko sam upratio danas nije bilo rutonja Isakovića, Horića, Burekovića, Mašića i Delića.
Ko je igrao desnog beka u drugom poluvremenu, je li ono Babić bio ili neko drugi?
Sezonske idu ko djeca iz škole, mislim da smo blizu brojke od 100 komada već
Ko je igrao desnog beka u drugom poluvremenu, je li ono Babić bio ili neko drugi?
Sezonske idu ko djeca iz škole, mislim da smo blizu brojke od 100 komada već

- limvolikce
Optimista bi vidio ovako: već ste spominjali Telalovića, da ga ja više puno ne spominjem, za svoje godine dečko gori, samo da ga povreda neka ne sjebe. Ali istakao bih Spahića, prvi put ga gledam, prvo sam pomislio neki rutonja na probi dok nisam skužio o kome se radi, jer se tako drži na terenu, ali i izgleda.
Znači nismo imali boljeg izlaznog juniorskog napadača dugo (ovo sudim po jednom poluvremenu koje sam ga gledao), duduše, zadnjih godina i nije neka konkurencija, ali ovaj dečko zna zabiti, ima osjećaj za prostor, zna se naštimati za asistenciju, ponaša se kao da ima velikog staža u seniorima, ja bih ga svakako volio vidjeti u timu. Što neko reče, Maške neka se zabrine malo. 
Desni bek: Heco Faris, definitivno treba dobiti još koju šansu na pripremama, niko ga ovdje nije nikada spominjao, nekako se tiho na mala vrata provukao do prvog tima, valjda kao i svi bekovi, jebiga, takva im sudbina, ali, čini mi se kao da i on ima nekog potencijala, mada se u drugom poluvremenu više igralo na lijevu stranu pa možda nije imao dovoljno ni prilike da se pokaže ili ne pokaže.
A pesimista vidi ovako: Mladost je karina obična, u rangu ured s Nemilom, sredina DLC, posebno su u 2. poluvremenu grohnuli, pa se pitam da li je ova utakmica pravo mjerilo za ovakve procjene, ali svakako me neka vedra znatiželja drži da ih vidim dalje...

Desni bek: Heco Faris, definitivno treba dobiti još koju šansu na pripremama, niko ga ovdje nije nikada spominjao, nekako se tiho na mala vrata provukao do prvog tima, valjda kao i svi bekovi, jebiga, takva im sudbina, ali, čini mi se kao da i on ima nekog potencijala, mada se u drugom poluvremenu više igralo na lijevu stranu pa možda nije imao dovoljno ni prilike da se pokaže ili ne pokaže.
A pesimista vidi ovako: Mladost je karina obična, u rangu ured s Nemilom, sredina DLC, posebno su u 2. poluvremenu grohnuli, pa se pitam da li je ova utakmica pravo mjerilo za ovakve procjene, ali svakako me neka vedra znatiželja drži da ih vidim dalje...
Znaci stanje je zadovoljavajuce, kako igrom, tako i prodajom sezonskih. Nadam se da ce i to uci u neku naviku ljudima, pa ih potaknuti da budu clanovi, jer stvarno karte su bagatela na taj nacin.
Citiram se. Hvala @Truhlolaudrup je napisao/la: ↑26 lip 2025, 19:19 Ahmetspahić napustio klub. Neće biti jedini, tu su i na izlaznim vratima i Džanković, Bajrić i Nanić. Puce se već ranije vratio s posudbe. Tako da smo zvanično bez ijednog napadača.
Molba za moje forumaše. Hoću da mi vjerujete za jednog igrača, a to je mali Rijad Telalović. Nadam se da klub neće dovoditi nikoga na pozicju zadnjeg veznog i da će momku dati šansu u prvom timu.
Vanserijski talenat, igrač za kojeg Mirvić, Zrinjski, Borac i ostali zovu svakodnevno.
Tako da, ako ga budemo gledali naredne sezone u prvom timu, a vjerujem da hoćemo, istrpimo ga, vrijedi
Our first one milion vjerujte![]()
Uživajte u magijama samo da nam ostane zdrav

Lijepo je bilo gledat nase momke iz OP Telalovic,Babic,i Spahic se isticu od ostalih takodze i ovi na probi odigrali zadovoljavajuce.Uz rutonje bice ovi mladi momci jos bolji.
Slatke muke....
Svani 24.08

Svani 24.08

Samo Čelik zenički !!!
Cekaj malo ba sad
Nije igralo 5 - 6 rutonja a bilo 20 momaka u timu danas. Pa vi nabrojaste te balavcadi vagon
Koliko to mi sad poslije ove utakmice imamo u21 igraca? izgleda jedno 12
A brine se za pravilo u21