Zamorano je napisao/la: ↑20 svi 2025, 17:16
Sto pise da je oslabljen Čelik? Ovi sto ne igraju pa pola sezone nisu ni gola dali ni asinstencije imali! Da makar i Vardo ne igra jos bi jaci bili

Sutra na bod,laganica dodavanje i ne budalesat.Boriti se i bod ce i doci a mislim da bi i Tosk bio zadovoljan bodom.
Sero ne igra, zamjena mu Dzankovic, pa ti reci da Celik nije oslabljen

EDIT: A sad vidim da ni Dzanki nece igrati...
Po meni, od ove tri preostale utakmice, sutrasnja je najmanje bitna. Mislim da ovo nije utakmice da igramo na sve ili nista, jer imamo dosta izgubiti a njih dobiti na onom krompiristu uz sudije i krkanluk je gotovo pa nemoguca misija. Uz to pet igraca nam imaju po dva zuta kartona, i veliki bi hendikep bio u narednoj utakmici da dvojica ili trojica moraju pauzirati (npr, Masetic,Horic i Medjuseljac). Znam da je tesko ici na neke kalkulacije, jer i mi navijaci trazimo svaku utakmicu 100% zalaganje i "zenicki u kost", ali bojim se da se ne zaletimo i dosta izgubimo zato sto smo isli na sve ili nista u Tesnju. Ako se tome doda da ova utakmica dolazi tri dana nakon derbija protiv Stupcanice da 4 dana prije Buducnosti, onda treba malo i taktizirati.
A opet....jer ti se zoveees Ceeliiik Zenica, Ceeeliiik Zeeenica!!!! Juriiiissss!!!
Svani srijedo!