NK Čelik

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Guest.1945 je napisao/la: 20 svi 2025, 14:58 Jašta su, eno ih minimalno 100 na zapadu svaku utakmicu.Ovo sad su oni koji su prije 15 bili djeca i to je to.Glupost je što je klub dozvolio da se zatvori jug.Neko bi možda i najvijao ali mora prolaziti peripetije članstvo itd.
Taj neko nek navija na gostujucim, ali i tu smeta nesto trece. :mrgreen:

Dodji i pitaj odredjene ljude kada su dosli prvi put na jug. Iznenadit ces se.

Nepotrebna rasprava. Sutra je nova utakmica, hajmo o tome.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Evo o utakmici očekujem od Alija, Talhe, Dzankovića i Martinovića da urade nesto vidljivo, golovi, asistencije i tako.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Sutra izbi nabi ako mozes zabi. Teren krs, domacini nalozeni uz domacinsko sudjenje ne ocekujem neku ljepoticu. Bod ko lamela a ove domace sto nam dolaze puno bitnije utakmice od sutrasnje.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 20 svi 2025, 15:38 Evo o utakmici očekujem od Alija, Talhe, Dzankovića i Martinovića da urade nesto vidljivo, golovi, asistencije i tako.
Sutra u "sarenom sastavu".Imamo problema sa povredama,potencijalnim trecim kartonima...Srce na teren pa sta bude na onako teskom terenu.Tekmu u nedelju moramo dobiti
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Problem juga, zapada, istoka, posjete u kosarci, rukometu i svim ostalim sportskim i kulturnim desavanjima jeste u tome sto se toliko ljudi odselilo iz Zenice, a doselili su se oni koji nisu dorasli da prate taj ritam. Pa valjda bi jug trebali najvise popunjavati momci od 20 do 30 godina, a ja mislim da ima vise i maloljetnih i starijih. Zato sto veliki dio te generacije u Zenici ne postoji. Generacije masovno i masovno odlaze. Dolaze one koje nemaju predstavu sta znaci Celik. Tu ne mogu puno utjecati ni trenutni Robijasi ni UO niti bilo tko drugi. Mentalitet je potrebno graditi i u slucaju Celika vracati vremenom. Za gubitak krivi su gore navedeni razlozi, ali i stanje kluba proteklih 20ak godina. Sto se tice cijene karata, ne treba je povecati jer bi donijela vise zla nego dobrog. Sve ce doci s vremenom. Jedino sam misljenja da jug ne smije rasti. 5KM i clanska su dovoljni. Nesto sto bih uveo od iduce godine, odnosno vratio je stand na zapadu. Ako bi se napravio pravi stand sa 3-4 vrste pica, hranom slatkom i slanom isplatio bi se to klubu. Hranu bih najvise volio da Urban preuzme jer mislim da bi imalo najvise smisla, a sokove i grickalice bi mogli prodavati ljudi ispred kluba. Ne znam kakav je zakon u BiH smije li se piva prodavati na stadionu. Na utakmici protiv Stupcanice prvi ja bih uzeo pivu ili sok i neki sendvic. Dosao bih sa sezonskom, a opet bih dao klubu tih 7KM otprilike. I svaka druga osoba bi uzela nesto. I neka svaka druga osoba potrosi 5KM to 6250KM ako racunamo 2500 ljudi na zapadu otprilike.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma samo sutra izbij nabij.Bod dovoljan.Šutati samo po golu pa ako uđe.Nema puno filozofije, a i suđenje će biti vjerovatno domaćinsko i šta ćeš onda tražiti.Bitno samo da ginu eto ništa više.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Rz88 je napisao/la: 20 svi 2025, 16:33 Problem juga, zapada, istoka, posjete u kosarci, rukometu i svim ostalim sportskim i kulturnim desavanjima jeste u tome sto se toliko ljudi odselilo iz Zenice, a doselili su se oni koji nisu dorasli da prate taj ritam. Pa valjda bi jug trebali najvise popunjavati momci od 20 do 30 godina, a ja mislim da ima vise i maloljetnih i starijih. Zato sto veliki dio te generacije u Zenici ne postoji. Generacije masovno i masovno odlaze. Dolaze one koje nemaju predstavu sta znaci Celik. Tu ne mogu puno utjecati ni trenutni Robijasi ni UO niti bilo tko drugi. Mentalitet je potrebno graditi i u slucaju Celika vracati vremenom. Za gubitak krivi su gore navedeni razlozi, ali i stanje kluba proteklih 20ak godina. Sto se tice cijene karata, ne treba je povecati jer bi donijela vise zla nego dobrog. Sve ce doci s vremenom. Jedino sam misljenja da jug ne smije rasti. 5KM i clanska su dovoljni. Nesto sto bih uveo od iduce godine, odnosno vratio je stand na zapadu. Ako bi se napravio pravi stand sa 3-4 vrste pica, hranom slatkom i slanom isplatio bi se to klubu. Hranu bih najvise volio da Urban preuzme jer mislim da bi imalo najvise smisla, a sokove i grickalice bi mogli prodavati ljudi ispred kluba. Ne znam kakav je zakon u BiH smije li se piva prodavati na stadionu. Na utakmici protiv Stupcanice prvi ja bih uzeo pivu ili sok i neki sendvic. Dosao bih sa sezonskom, a opet bih dao klubu tih 7KM otprilike. I svaka druga osoba bi uzela nesto. I neka svaka druga osoba potrosi 5KM to 6250KM ako racunamo 2500 ljudi na zapadu otprilike.
To što se tiče prodaje hrane i pića vjerovatno kad se odblokira račun.To treba fino srediti uložiti malo da se adaptira prodaja na zapadu, da nije samo daj izloži ko na buvljaku, a što se tiče točenja alkohola to mislim da je zakonom zabranjeno, ali se svakako ostalo treba napraviti da liči kao na evropskim stadionima a isto tako imaš odma i fanshop.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Sto pise da je oslabljen Čelik? Ovi sto ne igraju pa pola sezone nisu ni gola dali ni asinstencije imali! Da makar i Vardo ne igra jos bi jaci bili :D Sutra na bod,laganica dodavanje i ne budalesat.Boriti se i bod ce i doci a mislim da bi i Tosk bio zadovoljan bodom.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Kako bi Isakovica sa milinom stavio u špic :D

Kad Jahja Bajric iskoristi priliku i zabije het trik :pray:
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 20 svi 2025, 17:21 Kako bi Isakovica sa milinom stavio u špic :D

Isakovic ce svakako igrati,a Jahja u napadu sa Benjom
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Prica oko juga je besmislena jer dobar dio juga se iselilo van BiH. Najbolji primjer je Convict Germany koji vec dvije godine prate celik. U bihacu i Banja Luci je bilo preko 20 ljudi iz te koji su bili redovni na jugu. Ssd zamislite koliko u drugim drzava tek ima....
phillies

Post Postao/la phillies »

Zamorano je napisao/la: 20 svi 2025, 17:16 Sto pise da je oslabljen Čelik? Ovi sto ne igraju pa pola sezone nisu ni gola dali ni asinstencije imali! Da makar i Vardo ne igra jos bi jaci bili :D Sutra na bod,laganica dodavanje i ne budalesat.Boriti se i bod ce i doci a mislim da bi i Tosk bio zadovoljan bodom.
Sero ne igra, zamjena mu Dzankovic, pa ti reci da Celik nije oslabljen :D :D
EDIT: A sad vidim da ni Dzanki nece igrati... :oops:

Po meni, od ove tri preostale utakmice, sutrasnja je najmanje bitna. Mislim da ovo nije utakmice da igramo na sve ili nista, jer imamo dosta izgubiti a njih dobiti na onom krompiristu uz sudije i krkanluk je gotovo pa nemoguca misija. Uz to pet igraca nam imaju po dva zuta kartona, i veliki bi hendikep bio u narednoj utakmici da dvojica ili trojica moraju pauzirati (npr, Masetic,Horic i Medjuseljac). Znam da je tesko ici na neke kalkulacije, jer i mi navijaci trazimo svaku utakmicu 100% zalaganje i "zenicki u kost", ali bojim se da se ne zaletimo i dosta izgubimo zato sto smo isli na sve ili nista u Tesnju. Ako se tome doda da ova utakmica dolazi tri dana nakon derbija protiv Stupcanice da 4 dana prije Buducnosti, onda treba malo i taktizirati. :D

A opet....jer ti se zoveees Ceeliiik Zenica, Ceeeliiik Zeeenica!!!! Juriiiissss!!!

Svani srijedo!
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

FRLegioen je napisao/la: 20 svi 2025, 17:25
Avenija je napisao/la: 20 svi 2025, 17:21 Kako bi Isakovica sa milinom stavio u špic :D

Pa gdje si to mislio Isakovica kad će igrati Horić i Mašetić.
Benjo ne smije igrati to je igrač manje. Bolje neka puni sve u vezni red i Kadrica i Vardu i Alija i Talhu i Popovića a gore samo jednog ostaviti toga Bajrića da ne prica poslije da nije imao priliku.

@philies pogledaj detaljnije tabelu i ugrožene ekipe i njihov raspored. Mislim da nemamo luksuz bilo sta taktizirati iz razloga sto nakon sutra svima ostaju 3 kola za manipulacije a nama samo 2.

Uzmi jedan Tomislav koji trenutno ispada. Pogledaj raspored.
Rahic Lukavac i zadnje Goražde koje ce ispasti do tada. Zavrsit će ljudi na 43 44 boda minimalno.
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Hvala momcima sto su nam omogucili da napokon imamo prostora ovdje i za ove zdrave "rasprave" osim onih nerviranja i pljuvanja kojih je bilo :mrgreen:
MALA POBJEDA I SVE JE SAVRSENO!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 20 svi 2025, 18:21
FRLegioen je napisao/la: 20 svi 2025, 17:25

Pa gdje si to mislio Isakovica kad će igrati Horić i Mašetić.
Benjo ne smije igrati to je igrač manje. Bolje neka puni sve u vezni red i Kadrica i Vardu i Alija i Talhu i Popovića a gore samo jednog ostaviti toga Bajrića da ne prica poslije da nije imao priliku.

@philies pogledaj detaljnije tabelu i ugrožene ekipe i njihov raspored. Mislim da nemamo luksuz bilo sta taktizirati iz razloga sto nakon sutra svima ostaju 3 kola za manipulacije a nama samo 2.

Uzmi jedan Tomislav koji trenutno ispada. Pogledaj raspored.
Rahic Lukavac i zadnje Goražde koje ce ispasti do tada. Zavrsit će ljudi na 43 44 boda minimalno.

Tomislav ce preskociti Jedinstvo koje kad sutra izgubi 90% ide dole al eto vidjecemo
Odgovori