NK Čelik

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Guest.1945 je napisao/la: 20 svi 2025, 14:58 Jašta su, eno ih minimalno 100 na zapadu svaku utakmicu.Ovo sad su oni koji su prije 15 bili djeca i to je to.Glupost je što je klub dozvolio da se zatvori jug.Neko bi možda i najvijao ali mora prolaziti peripetije članstvo itd.
Taj neko nek navija na gostujucim, ali i tu smeta nesto trece. :mrgreen:

Dodji i pitaj odredjene ljude kada su dosli prvi put na jug. Iznenadit ces se.

Nepotrebna rasprava. Sutra je nova utakmica, hajmo o tome.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Evo o utakmici očekujem od Alija, Talhe, Dzankovića i Martinovića da urade nesto vidljivo, golovi, asistencije i tako.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Sutra izbi nabi ako mozes zabi. Teren krs, domacini nalozeni uz domacinsko sudjenje ne ocekujem neku ljepoticu. Bod ko lamela a ove domace sto nam dolaze puno bitnije utakmice od sutrasnje.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 20 svi 2025, 15:38 Evo o utakmici očekujem od Alija, Talhe, Dzankovića i Martinovića da urade nesto vidljivo, golovi, asistencije i tako.
Sutra u "sarenom sastavu".Imamo problema sa povredama,potencijalnim trecim kartonima...Srce na teren pa sta bude na onako teskom terenu.Tekmu u nedelju moramo dobiti
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Problem juga, zapada, istoka, posjete u kosarci, rukometu i svim ostalim sportskim i kulturnim desavanjima jeste u tome sto se toliko ljudi odselilo iz Zenice, a doselili su se oni koji nisu dorasli da prate taj ritam. Pa valjda bi jug trebali najvise popunjavati momci od 20 do 30 godina, a ja mislim da ima vise i maloljetnih i starijih. Zato sto veliki dio te generacije u Zenici ne postoji. Generacije masovno i masovno odlaze. Dolaze one koje nemaju predstavu sta znaci Celik. Tu ne mogu puno utjecati ni trenutni Robijasi ni UO niti bilo tko drugi. Mentalitet je potrebno graditi i u slucaju Celika vracati vremenom. Za gubitak krivi su gore navedeni razlozi, ali i stanje kluba proteklih 20ak godina. Sto se tice cijene karata, ne treba je povecati jer bi donijela vise zla nego dobrog. Sve ce doci s vremenom. Jedino sam misljenja da jug ne smije rasti. 5KM i clanska su dovoljni. Nesto sto bih uveo od iduce godine, odnosno vratio je stand na zapadu. Ako bi se napravio pravi stand sa 3-4 vrste pica, hranom slatkom i slanom isplatio bi se to klubu. Hranu bih najvise volio da Urban preuzme jer mislim da bi imalo najvise smisla, a sokove i grickalice bi mogli prodavati ljudi ispred kluba. Ne znam kakav je zakon u BiH smije li se piva prodavati na stadionu. Na utakmici protiv Stupcanice prvi ja bih uzeo pivu ili sok i neki sendvic. Dosao bih sa sezonskom, a opet bih dao klubu tih 7KM otprilike. I svaka druga osoba bi uzela nesto. I neka svaka druga osoba potrosi 5KM to 6250KM ako racunamo 2500 ljudi na zapadu otprilike.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma samo sutra izbij nabij.Bod dovoljan.Šutati samo po golu pa ako uđe.Nema puno filozofije, a i suđenje će biti vjerovatno domaćinsko i šta ćeš onda tražiti.Bitno samo da ginu eto ništa više.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Rz88 je napisao/la: 20 svi 2025, 16:33 Problem juga, zapada, istoka, posjete u kosarci, rukometu i svim ostalim sportskim i kulturnim desavanjima jeste u tome sto se toliko ljudi odselilo iz Zenice, a doselili su se oni koji nisu dorasli da prate taj ritam. Pa valjda bi jug trebali najvise popunjavati momci od 20 do 30 godina, a ja mislim da ima vise i maloljetnih i starijih. Zato sto veliki dio te generacije u Zenici ne postoji. Generacije masovno i masovno odlaze. Dolaze one koje nemaju predstavu sta znaci Celik. Tu ne mogu puno utjecati ni trenutni Robijasi ni UO niti bilo tko drugi. Mentalitet je potrebno graditi i u slucaju Celika vracati vremenom. Za gubitak krivi su gore navedeni razlozi, ali i stanje kluba proteklih 20ak godina. Sto se tice cijene karata, ne treba je povecati jer bi donijela vise zla nego dobrog. Sve ce doci s vremenom. Jedino sam misljenja da jug ne smije rasti. 5KM i clanska su dovoljni. Nesto sto bih uveo od iduce godine, odnosno vratio je stand na zapadu. Ako bi se napravio pravi stand sa 3-4 vrste pica, hranom slatkom i slanom isplatio bi se to klubu. Hranu bih najvise volio da Urban preuzme jer mislim da bi imalo najvise smisla, a sokove i grickalice bi mogli prodavati ljudi ispred kluba. Ne znam kakav je zakon u BiH smije li se piva prodavati na stadionu. Na utakmici protiv Stupcanice prvi ja bih uzeo pivu ili sok i neki sendvic. Dosao bih sa sezonskom, a opet bih dao klubu tih 7KM otprilike. I svaka druga osoba bi uzela nesto. I neka svaka druga osoba potrosi 5KM to 6250KM ako racunamo 2500 ljudi na zapadu otprilike.
To što se tiče prodaje hrane i pića vjerovatno kad se odblokira račun.To treba fino srediti uložiti malo da se adaptira prodaja na zapadu, da nije samo daj izloži ko na buvljaku, a što se tiče točenja alkohola to mislim da je zakonom zabranjeno, ali se svakako ostalo treba napraviti da liči kao na evropskim stadionima a isto tako imaš odma i fanshop.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Sto pise da je oslabljen Čelik? Ovi sto ne igraju pa pola sezone nisu ni gola dali ni asinstencije imali! Da makar i Vardo ne igra jos bi jaci bili :D Sutra na bod,laganica dodavanje i ne budalesat.Boriti se i bod ce i doci a mislim da bi i Tosk bio zadovoljan bodom.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Kako bi Isakovica sa milinom stavio u špic :D

Kad Jahja Bajric iskoristi priliku i zabije het trik :pray:
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 20 svi 2025, 17:21 Kako bi Isakovica sa milinom stavio u špic :D

Isakovic ce svakako igrati,a Jahja u napadu sa Benjom
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Prica oko juga je besmislena jer dobar dio juga se iselilo van BiH. Najbolji primjer je Convict Germany koji vec dvije godine prate celik. U bihacu i Banja Luci je bilo preko 20 ljudi iz te koji su bili redovni na jugu. Ssd zamislite koliko u drugim drzava tek ima....
phillies

Post Postao/la phillies »

Zamorano je napisao/la: 20 svi 2025, 17:16 Sto pise da je oslabljen Čelik? Ovi sto ne igraju pa pola sezone nisu ni gola dali ni asinstencije imali! Da makar i Vardo ne igra jos bi jaci bili :D Sutra na bod,laganica dodavanje i ne budalesat.Boriti se i bod ce i doci a mislim da bi i Tosk bio zadovoljan bodom.
Sero ne igra, zamjena mu Dzankovic, pa ti reci da Celik nije oslabljen :D :D
EDIT: A sad vidim da ni Dzanki nece igrati... :oops:

Po meni, od ove tri preostale utakmice, sutrasnja je najmanje bitna. Mislim da ovo nije utakmice da igramo na sve ili nista, jer imamo dosta izgubiti a njih dobiti na onom krompiristu uz sudije i krkanluk je gotovo pa nemoguca misija. Uz to pet igraca nam imaju po dva zuta kartona, i veliki bi hendikep bio u narednoj utakmici da dvojica ili trojica moraju pauzirati (npr, Masetic,Horic i Medjuseljac). Znam da je tesko ici na neke kalkulacije, jer i mi navijaci trazimo svaku utakmicu 100% zalaganje i "zenicki u kost", ali bojim se da se ne zaletimo i dosta izgubimo zato sto smo isli na sve ili nista u Tesnju. Ako se tome doda da ova utakmica dolazi tri dana nakon derbija protiv Stupcanice da 4 dana prije Buducnosti, onda treba malo i taktizirati. :D

A opet....jer ti se zoveees Ceeliiik Zenica, Ceeeliiik Zeeenica!!!! Juriiiissss!!!

Svani srijedo!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija

Post Postao/la Avenija »

FRLegioen je napisao/la: 20 svi 2025, 17:25
Avenija je napisao/la: 20 svi 2025, 17:21 Kako bi Isakovica sa milinom stavio u špic :D

Pa gdje si to mislio Isakovica kad će igrati Horić i Mašetić.
Benjo ne smije igrati to je igrač manje. Bolje neka puni sve u vezni red i Kadrica i Vardu i Alija i Talhu i Popovića a gore samo jednog ostaviti toga Bajrića da ne prica poslije da nije imao priliku.

@philies pogledaj detaljnije tabelu i ugrožene ekipe i njihov raspored. Mislim da nemamo luksuz bilo sta taktizirati iz razloga sto nakon sutra svima ostaju 3 kola za manipulacije a nama samo 2.

Uzmi jedan Tomislav koji trenutno ispada. Pogledaj raspored.
Rahic Lukavac i zadnje Goražde koje ce ispasti do tada. Zavrsit će ljudi na 43 44 boda minimalno.
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Hvala momcima sto su nam omogucili da napokon imamo prostora ovdje i za ove zdrave "rasprave" osim onih nerviranja i pljuvanja kojih je bilo :mrgreen:
MALA POBJEDA I SVE JE SAVRSENO!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 20 svi 2025, 18:21
FRLegioen je napisao/la: 20 svi 2025, 17:25

Pa gdje si to mislio Isakovica kad će igrati Horić i Mašetić.
Benjo ne smije igrati to je igrač manje. Bolje neka puni sve u vezni red i Kadrica i Vardu i Alija i Talhu i Popovića a gore samo jednog ostaviti toga Bajrića da ne prica poslije da nije imao priliku.

@philies pogledaj detaljnije tabelu i ugrožene ekipe i njihov raspored. Mislim da nemamo luksuz bilo sta taktizirati iz razloga sto nakon sutra svima ostaju 3 kola za manipulacije a nama samo 2.

Uzmi jedan Tomislav koji trenutno ispada. Pogledaj raspored.
Rahic Lukavac i zadnje Goražde koje ce ispasti do tada. Zavrsit će ljudi na 43 44 boda minimalno.

Tomislav ce preskociti Jedinstvo koje kad sutra izgubi 90% ide dole al eto vidjecemo
Odgovori