NK Čelik

bihacusrcu

Re: NK Čelik

Post Postao/la bihacusrcu »

Zamorano je napisao/la: 18 svi 2025, 19:27 [quote=bihacusrcu post_id=141975 time=<a href="tel:1747587129">1747587129</a> user_id=140]
[quote=Brotherze post_id=141973 time=<a href="tel:1747585396">1747585396</a> user_id=127]
I meni se cini da je Jedinstvo gl kandidat za ispadanje ali svasta je moguce do kraja. I u PL evo komedija u zadnjim kolima, sudije navlace maksimalno domacinima
Bgm jesmo. Ispali smo 99% ako ne bude tog baraža
[/quote]

Sto ste ispali? Jel ne mozete bod uzet Stupcanici ili pobjediti? Bod stupcanici,pobjedis Tosk i s Banovicima na zivot il smrt! Stupcanica svakako ne moze uci u PL!!!
[/quote]

Za opstanak nam trebaju 3 pobjede, pogledaj raspored Tomislava, Gorazde će ići na 41 bod bolji u medjusobnkm duelu od nas.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

42 boda moraš imati da ostaneš u ligi. Zato se Čelik ne smije zajebavat sa ovih 38 i misliti da je išta rjesio. Ok situacija je mnogo bolja sada ali ništa nije riješeno. Bit će velikih neregularnosti i dogovorenih utakmica zadnja 3 kola. Oštro po tri boda u Tešanj.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 18 svi 2025, 19:35 42 boda moraš imati da ostaneš u ligi. Zato se Čelik ne smije zajebavat sa ovih 38 i misliti da je išta rjesio. Ok situacija je mnogo bolja sada ali ništa nije riješeno. Bit će velikih neregularnosti i dogovorenih utakmica zadnja 3 kola. Oštro po tri boda u Tešanj.
Mi smo sigurni sa 6 bodova do kraja, sve ostalo je rizicno
bihacusrcu

Post Postao/la bihacusrcu »

Brotherze je napisao/la: 18 svi 2025, 20:25
Avenija je napisao/la: 18 svi 2025, 19:35 42 boda moraš imati da ostaneš u ligi. Zato se Čelik ne smije zajebavat sa ovih 38 i misliti da je išta rjesio. Ok situacija je mnogo bolja sada ali ništa nije riješeno. Bit će velikih neregularnosti i dogovorenih utakmica zadnja 3 kola. Oštro po tri boda u Tešanj.
Mi smo sigurni sa 6 bodova do kraja, sve ostalo je rizicno
Ma uzimate to je kući dvije i to je to
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

FRLegioen je napisao/la: 19 tra 2025, 21:10
phillies je napisao/la: 19 tra 2025, 21:01 slika

Mi tek predzadnje kolo pauziramo, i onda imamo samo jedno kolo da eventualne minuse nadoknadimo...moramo rijesiti situaciju prije toga. A kako kad sad idu Tomislav, Tuzla, Bratstvo, Stupcanica, TOSK, Buducnost...
Nema tu nikakve nejasnoce.Pobjediti sve kuci tekme,uzeti najmanje bod u Tomislavu(ili jos bolje pobjeda) i u Gracanici ili Tesnju jos jedna pobjeda I to je to...Mi to mozemo I moramo.Usaditi igracima u glavu da mogu to ostvariti...Mi smo Celik manekeni,igrajte p
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

FRLegioen je napisao/la: 18 svi 2025, 20:46
FRLegioen je napisao/la: 19 tra 2025, 21:10
phillies je napisao/la: 19 tra 2025, 21:01 slika

Mi tek predzadnje kolo pauziramo, i onda imamo samo jedno kolo da eventualne minuse nadoknadimo...moramo rijesiti situaciju prije toga. A kako kad sad idu Tomislav, Tuzla, Bratstvo, Stupcanica, TOSK, Buducnost...
Nema tu nikakve nejasnoce.Pobjediti sve kuci tekme,uzeti najmanje bod u Tomislavu(ili jos bolje pobjeda) i u Gracanici ili Tesnju jos jedna pobjeda I to je to...Mi to mozemo I moramo.Usaditi igracima u glavu da mogu to ostvariti...Mi smo Celik manekeni,igrajte p
Sve si ubo, bravo majstore. Jos samo ove dvije kuci uzmemo hehe
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Kurbeže piši tamo naslov neka dušmanima pucaju čirevi:

Duel Čelika i Stupčanice ispred hercegovačkog i derbija BiH! Bilino polje najposjećeniji stadion ovog vikenda u državi! Duel Čelika i Stupčanice pratilo 4000 gledatelja, čak 1500 više nego duele Veleža i Sarajeva, te Posušja i Zrinjskog, koji su privukli po 2500 gledatelja.

Golem si slavni Čeliče iz Zenice :pray:

Srijeda 17:30h: Stiže Bojanova i Emirova kaznena ekspedicija iz kantonalne metropole u provinciju sa pratnjom od 150 convictsa i 150 rutavih sociosa :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
phillies

Post Postao/la phillies »

Durmo, Horic, Masetic, Medjuseljac i Martinovic imaju po dva zuta kartona i bas se moraju cuvati protiv TOSK-a. Ne bi bilo dobro da neko bude falio protiv Buducnosti.

Evo jos jednom sam pogledao highlightse sa tekme. Stupcanica je bas kvalitetna ekipa, igraju brzo, precizno, sutiraju sa skoro svih pozicija i to su jako opasni udarci bili. Nema igraca da "dave" loptu, kao kod nas Dzankovic npr, ali nije on sam...kad nasi igraci nauce da igraju na prvu i da nabiju kondiciju, onda se mozemo necemu nadati.
Samo Čelik zenički !!!
Odgovori