NK Čelik

bihacusrcu

Re: NK Čelik

Post Postao/la bihacusrcu »

Zamorano je napisao/la: 18 svi 2025, 19:27 [quote=bihacusrcu post_id=141975 time=<a href="tel:1747587129">1747587129</a> user_id=140]
[quote=Brotherze post_id=141973 time=<a href="tel:1747585396">1747585396</a> user_id=127]
I meni se cini da je Jedinstvo gl kandidat za ispadanje ali svasta je moguce do kraja. I u PL evo komedija u zadnjim kolima, sudije navlace maksimalno domacinima
Bgm jesmo. Ispali smo 99% ako ne bude tog baraža
[/quote]

Sto ste ispali? Jel ne mozete bod uzet Stupcanici ili pobjediti? Bod stupcanici,pobjedis Tosk i s Banovicima na zivot il smrt! Stupcanica svakako ne moze uci u PL!!!
[/quote]

Za opstanak nam trebaju 3 pobjede, pogledaj raspored Tomislava, Gorazde će ići na 41 bod bolji u medjusobnkm duelu od nas.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

42 boda moraš imati da ostaneš u ligi. Zato se Čelik ne smije zajebavat sa ovih 38 i misliti da je išta rjesio. Ok situacija je mnogo bolja sada ali ništa nije riješeno. Bit će velikih neregularnosti i dogovorenih utakmica zadnja 3 kola. Oštro po tri boda u Tešanj.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 18 svi 2025, 19:35 42 boda moraš imati da ostaneš u ligi. Zato se Čelik ne smije zajebavat sa ovih 38 i misliti da je išta rjesio. Ok situacija je mnogo bolja sada ali ništa nije riješeno. Bit će velikih neregularnosti i dogovorenih utakmica zadnja 3 kola. Oštro po tri boda u Tešanj.
Mi smo sigurni sa 6 bodova do kraja, sve ostalo je rizicno
bihacusrcu

Post Postao/la bihacusrcu »

Brotherze je napisao/la: 18 svi 2025, 20:25
Avenija je napisao/la: 18 svi 2025, 19:35 42 boda moraš imati da ostaneš u ligi. Zato se Čelik ne smije zajebavat sa ovih 38 i misliti da je išta rjesio. Ok situacija je mnogo bolja sada ali ništa nije riješeno. Bit će velikih neregularnosti i dogovorenih utakmica zadnja 3 kola. Oštro po tri boda u Tešanj.
Mi smo sigurni sa 6 bodova do kraja, sve ostalo je rizicno
Ma uzimate to je kući dvije i to je to
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

FRLegioen je napisao/la: 19 tra 2025, 21:10
phillies je napisao/la: 19 tra 2025, 21:01 slika

Mi tek predzadnje kolo pauziramo, i onda imamo samo jedno kolo da eventualne minuse nadoknadimo...moramo rijesiti situaciju prije toga. A kako kad sad idu Tomislav, Tuzla, Bratstvo, Stupcanica, TOSK, Buducnost...
Nema tu nikakve nejasnoce.Pobjediti sve kuci tekme,uzeti najmanje bod u Tomislavu(ili jos bolje pobjeda) i u Gracanici ili Tesnju jos jedna pobjeda I to je to...Mi to mozemo I moramo.Usaditi igracima u glavu da mogu to ostvariti...Mi smo Celik manekeni,igrajte p
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

FRLegioen je napisao/la: 18 svi 2025, 20:46
FRLegioen je napisao/la: 19 tra 2025, 21:10
phillies je napisao/la: 19 tra 2025, 21:01 slika

Mi tek predzadnje kolo pauziramo, i onda imamo samo jedno kolo da eventualne minuse nadoknadimo...moramo rijesiti situaciju prije toga. A kako kad sad idu Tomislav, Tuzla, Bratstvo, Stupcanica, TOSK, Buducnost...
Nema tu nikakve nejasnoce.Pobjediti sve kuci tekme,uzeti najmanje bod u Tomislavu(ili jos bolje pobjeda) i u Gracanici ili Tesnju jos jedna pobjeda I to je to...Mi to mozemo I moramo.Usaditi igracima u glavu da mogu to ostvariti...Mi smo Celik manekeni,igrajte p
Sve si ubo, bravo majstore. Jos samo ove dvije kuci uzmemo hehe
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Kurbeže piši tamo naslov neka dušmanima pucaju čirevi:

Duel Čelika i Stupčanice ispred hercegovačkog i derbija BiH! Bilino polje najposjećeniji stadion ovog vikenda u državi! Duel Čelika i Stupčanice pratilo 4000 gledatelja, čak 1500 više nego duele Veleža i Sarajeva, te Posušja i Zrinjskog, koji su privukli po 2500 gledatelja.

Golem si slavni Čeliče iz Zenice :pray:

Srijeda 17:30h: Stiže Bojanova i Emirova kaznena ekspedicija iz kantonalne metropole u provinciju sa pratnjom od 150 convictsa i 150 rutavih sociosa :rock:
phillies

Post Postao/la phillies »

Durmo, Horic, Masetic, Medjuseljac i Martinovic imaju po dva zuta kartona i bas se moraju cuvati protiv TOSK-a. Ne bi bilo dobro da neko bude falio protiv Buducnosti.

Evo jos jednom sam pogledao highlightse sa tekme. Stupcanica je bas kvalitetna ekipa, igraju brzo, precizno, sutiraju sa skoro svih pozicija i to su jako opasni udarci bili. Nema igraca da "dave" loptu, kao kod nas Dzankovic npr, ali nije on sam...kad nasi igraci nauce da igraju na prvu i da nabiju kondiciju, onda se mozemo necemu nadati.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

phillies je napisao/la: 18 svi 2025, 22:10 Durmo, Horic, Masetic, Medjuseljac i Martinovic imaju po dva zuta kartona i bas se moraju cuvati protiv TOSK-a. Ne bi bilo dobro da neko bude falio protiv Buducnosti.

Evo jos jednom sam pogledao highlightse sa tekme. Stupcanica je bas kvalitetna ekipa, igraju brzo, precizno, sutiraju sa skoro svih pozicija i to su jako opasni udarci bili. Nema igraca da "dave" loptu, kao kod nas Dzankovic npr, ali nije on sam...kad nasi igraci nauce da igraju na prvu i da nabiju kondiciju, onda se mozemo necemu nadati.
Gkedao sam i ja bar 3 puta hhaha ,dobra tekma bila bilo sansi na obe strane.
Kod gola me odusevio Hamza kako i koliko se borio u onoj guzvi za loptu i onako jos vidjet i dodat Marinu,bas je odradio posao kod gola a ovaj jos bolje zabio
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 18 svi 2025, 22:09 Kurbeže piši tamo naslov neka dušmanima pucaju čirevi:

Duel Čelika i Stupčanice ispred hercegovačkog i derbija BiH! Bilino polje najposjećeniji stadion ovog vikenda u državi! Duel Čelika i Stupčanice pratilo 4000 gledatelja, čak 1500 više nego duele Veleža i Sarajeva, te Posušja i Zrinjskog, koji su privukli po 2500 gledatelja.

Golem si slavni Čeliče iz Zenice :pray:

Srijeda 17:30h: Stiže Bojanova i Emirova kaznena ekspedicija iz kantonalne metropole u provinciju sa pratnjom od 150 convictsa i 150 rutavih sociosa :rock:
Zadnje gostovanje, bitna utakmica, dobra serija rezultata, nema gostovanja iduca 3-4 mjeseca, zapad mora ispostovati Robove, 500 sociosa u Tesanj ali iza kopa i navijati :rock:

Pobjedimo li Tesanj, u nedjelju protiv Banovica 5000! Nastavite niz molim vas, poginuti u Tesnju.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.youtube.com/watch?v=BrROaujBVCA

jel bio ko ovdje, kad nisam poginuo u guzvi, ne znam jesam imao punih 18

0-2 lagano pred ovom ruljom se ne gubi, domaci teren :mrgreen:
phillies

Post Postao/la phillies »

U kako nije...bila frka po carsiji, G.zu i mene pepljarama gadjali s prozora....poslije tekme s Steelmanom jedva kuci dosao :) jer bio je voz do zepca, a poslije snadji se kako znas i umijes :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 18 svi 2025, 23:24 https://www.youtube.com/watch?v=BrROaujBVCA

Docekali nas u gradu kad smo se vracali poredali se s obe strane ulice ,razbise auto ispred mene kamenjem i nekakvim lancima,dok izletise robovi iz auta oni se razbjezali et ja sam imao srece pa mi nisu auto pogodili
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Avenija je napisao/la: 18 svi 2025, 23:24 https://www.youtube.com/watch?v=BrROaujBVCA

Jedno od drazih gostovanja. Cini mi se da je ramazan bio, pun voz ko sibica za Zepce bio, isto tako u povratku. Sjecam se da kondukter nije mogao proci kroz guzvu da naplati karte, a meni tada srednjoskolcu bajram bio sto sam ustedio i nisam morao platiti :) dosli u Zepce 4-5 sati prije tekme, policija nas po par pustala da odemo do grada kupiti hranu… pretukli smo tu par zepcaka u centru grada :mrgreen: nekoliko njih provalilo nase momke koji su gledali tekmu par kola ranije izmedju Zepca i Zrinjskog, osmekali Ultrasima da su iz Zenice, jedva zivu glavu bili izvukli :mrgreen: i kad se hoce, naletimo na te iste u centru na nekim stepencima pive da piju… jos mi scena u glavi dok smo ih tukli, ovaj jedan ne ispusta dvolitru pivu iz ruke i bjezi s njom :lol:

Ko bi rekao da je proslo 17 godina od tad… :?
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Kad smo vec kod nostalgicnih videa :mrgreen:

https://www.facebook.com/share/v/16EMvF ... tid=wwXIfr

Trnci...
Hajmo sad u Tesnju ponovit izdanje iz Travnika sa pocetka sezone!
Odgovori