NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Svako od nas poznaje po jednu zenturacu i rutonju, pa eto... :D :D :D sirite svijest hahaha

Samo da se pljusak ne ponovi i pokvari posjetu.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Daglas

Post Postao/la Daglas »

Ima li nade za live stream
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Kad smo već kod live streama. Zašto se i to ne bi organizovalo pay-per-view i ne treba biti ni preskupo, marka dvije, jer vjerujem da ima veliki broj ljudi kojima je mrsko na Bilino a slobodni su pa će je odgledat na youtube.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Cap13 je napisao/la: 20 srp 2024, 15:44 Kad smo već kod live streama. Zašto se i to ne bi organizovalo pay-per-view i ne treba biti ni preskupo, marka dvije, jer vjerujem da ima veliki broj ljudi kojima je mrsko na Bilino a slobodni su pa će je odgledat na youtube.
Prava lige ima Nogometni savez FBiH i dozvoljavaju da se radi stream ali se naplacivati ne moze.

Pisalo se o tome na onom strumforskom forumu.
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

PonosniSmogovci je napisao/la: 20 srp 2024, 15:57
Cap13 je napisao/la: 20 srp 2024, 15:44 Kad smo već kod live streama. Zašto se i to ne bi organizovalo pay-per-view i ne treba biti ni preskupo, marka dvije, jer vjerujem da ima veliki broj ljudi kojima je mrsko na Bilino a slobodni su pa će je odgledat na youtube.
Prava lige ima Nogometni savez FBiH i dozvoljavaju da se radi stream ali se naplacivati ne moze.

Pisalo se o tome na onom strumforskom forumu.
Do mene je, nisam to ispratio. I svakako hvala na odgovoru.
phillies

Vjeruj mi, zbog takvih bih i ukinuo stream sa Bilinog, ali zbog dijaspore i ljudi iz drugih gradova koji su objektivno sprijeceni biti na stadionu treba stream.

ps. Da li je moguce da su "anamo tamo" obrisali teme 12.igrac? Trazio sam nesto i nikako ne mogu naci postove sa tih tema. Znam da su sve teme spojili u jednu, i mogu naci i za clanstvo i za celicni zid ali za ovu akciju - nista.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Ko je Babic u prvih 11?
phillies

Da nije Basic ? Al ko su Patek i Čarama na klupi :D :D
Samo Čelik zenički !!!

Eugen

Post Postao/la Eugen »

prisonbreak je napisao/la: 20 srp 2024, 17:38 Ko je Babic u prvih 11?
Da nije iz juniora
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Veca misterija je Patek. Je li stranac, nas, sta je? Volio bih da je brazilac neki :mrgreen:
pasha

Post Postao/la pasha »

Za sad 1:1
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Anes Vazda :D :sjekira:
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Smajlović ima obećavajuću tehniku dodavanja lopte. Sjajna asistencija. Očigledno će on igrati krilo i spuštat se na beka a Bajram na 3. stopera. Za sada Stupčanica bolje stoji ali su i dosta ranije krenuli sa pripremama.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Velika greška uprave što ne dovedoše ovog momka, a moglo se sigurno.
pasha

Post Postao/la pasha »

RubikovaKocka je napisao/la: 20 srp 2024, 19:00 Velika greška uprave što ne dovedoše ovog momka, a moglo se sigurno.
Vazdu je li?

2:2
Odgovori