Samo da se pljusak ne ponovi i pokvari posjetu.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Svako od nas poznaje po jednu zenturacu i rutonju, pa eto...
sirite svijest hahaha
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Kad smo već kod live streama. Zašto se i to ne bi organizovalo pay-per-view i ne treba biti ni preskupo, marka dvije, jer vjerujem da ima veliki broj ljudi kojima je mrsko na Bilino a slobodni su pa će je odgledat na youtube.
-
PonosniSmogovci
Prava lige ima Nogometni savez FBiH i dozvoljavaju da se radi stream ali se naplacivati ne moze.
Pisalo se o tome na onom strumforskom forumu.
Do mene je, nisam to ispratio. I svakako hvala na odgovoru.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 srp 2024, 15:57Prava lige ima Nogometni savez FBiH i dozvoljavaju da se radi stream ali se naplacivati ne moze.
Pisalo se o tome na onom strumforskom forumu.
Vjeruj mi, zbog takvih bih i ukinuo stream sa Bilinog, ali zbog dijaspore i ljudi iz drugih gradova koji su objektivno sprijeceni biti na stadionu treba stream.
ps. Da li je moguce da su "anamo tamo" obrisali teme 12.igrac? Trazio sam nesto i nikako ne mogu naci postove sa tih tema. Znam da su sve teme spojili u jednu, i mogu naci i za clanstvo i za celicni zid ali za ovu akciju - nista.
ps. Da li je moguce da su "anamo tamo" obrisali teme 12.igrac? Trazio sam nesto i nikako ne mogu naci postove sa tih tema. Znam da su sve teme spojili u jednu, i mogu naci i za clanstvo i za celicni zid ali za ovu akciju - nista.
Samo Čelik zenički !!!
Da nije Basic ? Al ko su Patek i Čarama na klupi

Samo Čelik zenički !!!
Da nije iz juniora
Veca misterija je Patek. Je li stranac, nas, sta je? Volio bih da je brazilac neki 
Smajlović ima obećavajuću tehniku dodavanja lopte. Sjajna asistencija. Očigledno će on igrati krilo i spuštat se na beka a Bajram na 3. stopera. Za sada Stupčanica bolje stoji ali su i dosta ranije krenuli sa pripremama.
-
RubikovaKocka
Velika greška uprave što ne dovedoše ovog momka, a moglo se sigurno.
Vazdu je li?RubikovaKocka je napisao/la: ↑20 srp 2024, 19:00 Velika greška uprave što ne dovedoše ovog momka, a moglo se sigurno.
2:2