NK Čelik

R0B1J4SH

Re: NK Čelik

Post Postao/la R0B1J4SH »

Vidim gore neko spominje gašenje Čelika nikad goru situaciju Ovo ono,jest da nam je situacija trenutno ne do Bog nikom al i ovo je prolazno.Ako smo prezivili 16 miliona duga gdje nećemo ovo prezivit.
Rezultati nisu najbolji je.bes mu mater al tek se pola lige odigralo,hajmo i mi od sljedeće polusezone više i više punit Bilino ne moze nam izgovor bit ne valjaju rezultati,prošle godine Zeljo se bori za opstanak puni ih svako živ al je 70 posto Grbavice ispunjeno,zamislite kad bi na svakoj domaćoj bilo po 3 hiljade navijača koliko bi više prihoda dobili al jebiga kad smo nakaradni i čekamo velike ekipe kojih realno nema u ovoj ligi.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Stativa88 je napisao/la: 10 stu 2024, 10:38 Dosli smo do jedne raskrsnice gdje jos uvijek imamo vremena reagirat ,sve je do uprave kluba, bez para ne moze ,Zaimovic je top trener ne moze u istu recenicu sa nasa prosla dva trenera,clanski model je ok ,ali mi imamo prelose clanstvo da bi to ovde funkcionisalo, i ove brojke na tribinama su ok s obzirom na igru koju prikazuju, omladinski pogon nista, nema igraca ni za prvu ligu Federacije da valja kamoli za Premier ligu.Zbog cega?Pa zbog tog sto se nije nista promjenilo u Celiku guraju se tatini sinovi koji nisu kvalitet.Probleme guramo pod tepih ,rijesit cemo ih poslije.Sumljam da ce Zaimovic htjet ostat ovde ko god je normalan nece se blamirat sa ovom nasom djecom bez volje i zelje ,znanja i talenta
Po cemu je Zaimovic bolji od Damjanovica ili Duvnjaka ajd napisi.
Jel ima neke rezultate da ti to tvrdis.
Jedina razlika je sto ce doticni prhniti cim zagusti dodemo u borbu za opstanak ili dobije bolju ponudu naspram ostala dva . A vi ce.te.po forumu respekt davati takvom treneru nego nekom koji bi ostao ti i kad je najtezemi sve svaljivati na bezmudog Damjanovica .
Al dobro dosta o toj temi od mene .
Sto kaze brat idemo na 12igrac malo pogurati klub
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

AeroMs33 je napisao/la: 10 stu 2024, 14:43
Stativa88 je napisao/la: 10 stu 2024, 10:38 Dosli smo do jedne raskrsnice gdje jos uvijek imamo vremena reagirat ,sve je do uprave kluba, bez para ne moze ,Zaimovic je top trener ne moze u istu recenicu sa nasa prosla dva trenera,clanski model je ok ,ali mi imamo prelose clanstvo da bi to ovde funkcionisalo, i ove brojke na tribinama su ok s obzirom na igru koju prikazuju, omladinski pogon nista, nema igraca ni za prvu ligu Federacije da valja kamoli za Premier ligu.Zbog cega?Pa zbog tog sto se nije nista promjenilo u Celiku guraju se tatini sinovi koji nisu kvalitet.Probleme guramo pod tepih ,rijesit cemo ih poslije.Sumljam da ce Zaimovic htjet ostat ovde ko god je normalan nece se blamirat sa ovom nasom djecom bez volje i zelje ,znanja i talenta
Jedina razlika je sto ce doticni prhniti cim zagusti dodemo u borbu za opstanak ili dobije bolju ponudu naspram ostala dva . A vi ce.te.po forumu respekt davati takvom treneru nego nekom koji bi ostao ti i kad je najtezemi sve svaljivati na bezmudog Damjanovica .
Izvini na pitanju al jel tebe treha Damjanovic? Zapeo si za njega ko da ti je iz oka ispo.
Srce, čast i ponos!
AeroMs33

Pa ne volim nepravdu druze. Nista vise.
Ogrjesili smo se o njemu.
To me boli.
A sto nisi pisao o formacijama sad drug ovu zadnju gostujucu .
Sad nista nije do trenera, formacije ,taktika ,mentalitet .
Samo pitam . Nebitno.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

AeroMs33 je napisao/la: 10 stu 2024, 15:18 Pa ne volim nepravdu druze. Nista vise.
To me boli.
Samo pitam . Nebitno.
Kakva nepravda, po cemu smo se ogrijesili? Pa u fudbalu rezultat diktira sve, a on ih nije imao, niti je imao ikakvu igru. Zvijezda mu uzme loptu na sred Bilinog i to dok njegova ekipa vodi 2:0. Protiv Hadzica se frajer brani dok ovi imaju igraca manje, dobija ga dva fenjerasa. Usadio ovaj gubitnicki mentalitet u ekipu, trebace nam godina dana da se oporavimo.

Iluzorno je cak i pored njega i Zaimovica, ovaj bi sa Stupcanicom prosle godine uzeo titulu da su imali ambicije da uđu. I bez toga dovoljno je pogledat rezultate i jasno se vidi ko je bolji. Damjanovic je i dosao kod nas zato sto je bio najeftinija opcija.
Srce, čast i ponos!
AeroMs33

PatrickBateman je napisao/la: 10 stu 2024, 15:44
AeroMs33 je napisao/la: 10 stu 2024, 15:18 Pa ne volim nepravdu druze. Nista vise.
To me boli.
Samo pitam . Nebitno.
Kakva nepravda, po cemu smo se ogrijesili? Pa u fudbalu rezultat diktira sve, a on ih nije imao, niti je imao ikakvu igru. Zvijezda mu uzme loptu na sred Bilinog i to dok njegova ekipa vodi 2:0. Protiv Hadzica se frajer brani dok ovi imaju igraca manje, dobija ga dva fenjerasa. Usadio ovaj gubitnicki mentalitet u ekipu, trebace nam godina dana da se oporavimo.

Iluzorno je cak i pored njega i Zaimovica, ovaj bi sa Stupcanicom prosle godine uzeo titulu da su imali ambicije da uđu. I bez toga dovoljno je pogledat rezultate i jasno se vidi ko je bolji. Damjanovic je i dosao kod nas zato sto je bio najeftinija opcija.
Dobro. Ako ti tako kazes. Vidjet cemo koji ces pricu pricati kad bude borba za opstanak sa Zaimovicem.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

AeroMs33 je napisao/la: 10 stu 2024, 15:50
PatrickBateman je napisao/la: 10 stu 2024, 15:44
To me boli.
Samo pitam . Nebitno.

Dobro. Ako ti tako kazes. Vidjet cemo koji ces pricu pricati kad bude borba za opstanak sa Zaimovicem.
Pa već si u borbi za opstanak i to kao neko ko je od protivnika u najtežoj situaciji zahvaljuci Damjanoviću, Radniku, Rahicu i Radničkom.

2 boda van zone ispadanja- slobodan iduce kolo i 3 gostujuce direktnim rivalima. Najteža moguća borba i najteži raspored od svih ekipa.

Ako Zaimović pristane ostati i drugu polusezonu i jos pristane da vodi ekipu u borbu bez 6-7 pojačanja a ne kurtona koje dovodi NEKO on je onda odgovoran jer je pristao na to i tada mozes od njega tražiti ODGOVORNOST.. Isto kao sto je ovo danas plod rada Damjanovića i prelaznih rokova dok je on tu bio.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Yebena Gradina nije imala dva igraca do pocetka prvenstva, pricalo se o gasenju kluba, oni u svakom segmentu bolji od nas.
Jedino nas nesto yebe, neda nam napred, ne mozemo itd itd
moSa likCe
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Idi uplati za 12 igraca!
I za sebe i za Damjanovica.
Ocekujem od vas dvojice najmanje 200km da ispravi se nepravda gubljenjem najmanje 7 bodova pod vodstvom glupog konja Damjanovica! Radnicki 3,Rahic1,Hadzici 2, Travnik 1.
Da je majmun osvoijo ovih 7 bodova kao sto nije i sad bi magarac bio trener Čelika i bili bi drugi na tabeli i ne bi dobio nogu!!!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Mozemo mi pricati sta hocemo ali mi imamo samo jedan jedini problem koji je zajednicki uzrok za sva desavanja kojim svjedocimo. Nemamo pare. Ispast ce sada da branim ali odmah da se ogradim ne branim nego razumijem igre igraca koje variraju. Suocimo se vise s bolnom istinom, nismo rijesili finansijsku situaciju u klubu i to onu najbazicniju a to je da li ce igrac dobiti platu sljedeci mjesec ili ce dobiti pola ili je nece dobiti nikako. Ja razumijem revolt nas navijaca ali treba malo i mi da razumijemo i te Rasevice, Masice itd kojima je Celik posao i tu su da odrade svoje. Mozemo diskutovati sta je starije koka ili jaje, jel oni lose igraju sto su plate neredovne ili su plate neredovne sto oni lose igraju. Ali je sustins price da plate ne smiju kasniti i isplacivati se pausalno. Sve do tada mozemo prigovarati ali nece biti napretka i da Masica zamijeni neko drugi ni Rasevica neko treci nit bilo kojeg igeaca zamijeni neko drugi. Krenimo od sebe, cekas da ti gazda isplati platu i ono nema plate, hoces li davat sve od sebe taj mjesec? Hoces malo sutra, radit ces kolko moras. E ja upravo to vidim na terenu. Tu je razlika izmedju nase djece kojima Celik znaci nesto i trudit ce se puno vise u takvim okolnostima od igraca koji dodju u Celik kao u bilo koji klub. Spominjao je to i Zaimovic na pressicama a i uprava nam to izmedju redova govori. Nemamo domace utakmice tri mjeseca, vidjet cemo koliko plata ce biti isplaceno u tom periodu. Svako treba da preuzme odgovornost za svoj dio posla. Na igracima je da igraju, na treneru je da poslozi ekipu a na upravi je da obezbijedi pare. Trenutno igraci lose igraju, trener lose vodi ekipu a uprava nije obezbijedila pare. Ja razumijem situaciju u i oko kluba i kompleksnost situacije ali kritikujemo igrace oprasmo ih na ruke ( i treba ) ali to sto nema para nisu krivi igraci a na to kazemo pa eto nema ne moze se i Boze moj. Na osnovu cega onda ocekujemo da igraci se ne vode istim tim stavom? Je*iga nema bodova bit ce sljedece godine.
072

Post Postao/la 072 »

Redbull je napisao/la: 10 stu 2024, 11:56 Generalno svima nam je moral pao, pa i meni samom. Bas kao sto avenija napisa, sad mi je veci strah, nego kada smo kanton igrali.
Znas zasto?
Zato sto raja nema isti momentum sada i prije 5 godina. Istroseni ljudi. I psihicki i materijalno. Reci cemo, nema vise ko 'povuci'.

Hoces da ti kazem cega je mene strah?

Da ce se svi 'namiriti' i naplatiti i da ce na kraju sve otici u provaliju, opet.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

072 je napisao/la: 10 stu 2024, 17:51
Redbull je napisao/la: 10 stu 2024, 11:56 Generalno svima nam je moral pao, pa i meni samom. Bas kao sto avenija napisa, sad mi je veci strah, nego kada smo kanton igrali.
Znas zasto?
Zato sto raja nema isti momentum sada i prije 5 godina. Istroseni ljudi. I psihicki i materijalno. Reci cemo, nema vise ko 'povuci'.

Hoces da ti kazem cega je mene strah?

Da ce se svi 'namiriti' i naplatiti i da ce na kraju sve otici u provaliju, opet.
Svjestan sam toga svega. Samo kazem, kada je nama ovako, kako je tek momcima u klubu koji ovo sve vuku. Mene je strah, da i oni ne dignu ruke, jer sigurno im je dopizdilo ovo sve, gdje ti sistem ne da naprijed. Sta onda, ko ce se uhvatiti posla sa ovim vjetrenjacama, vidimo svi koliko smo pasivni.

Kada smo imali dobar zalet, racun nas je sjebo i od tad vrtimo se u krug.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Danas Jedinstvo pobjedi Toska u gostima a mi nismo mogli na Bilinom he tugo tugo,mada ljudi pišu da je prodana utakmica al opet morali smo 3 boda protiv njih al gotovo je sad.
AeroMs33

Zamorano je napisao/la: 10 stu 2024, 16:54
Idi uplati za 12 igraca!
Ocekujem od vas dvojice najmanje 200km da ispravi se nepravda gubljenjem najmanje 7 bodova pod vodstvom glupog konja Damjanovica! Radnicki 3,Rahic1,Hadzici 2, Travnik 1.
Da je majmun osvoijo ovih 7 bodova kao sto nije i sad bi magarac bio trener Čelika i bili bi drugi na tabeli i ne bi dobio nogu!!!
De si strucnjak.
Moguli za Zaimovica uplatit druze
A tebe cemo ako moze kako za zasluge klubu predloziti jer Damjanovic je konjina ali zato cemo tebe na hodnik metnut kako i uokvirit
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

[/quote]

Idi uplati za 12 igraca!
[/quote]
De si strucnjak.
Moguli za Zaimovica uplatit druze
A tebe cemo ako moze kako za zasluge klubu predloziti jer Damjanovic je konjina ali zato cemo tebe na hodnik metnut kako i uokvirit
[/quote]
Moze i za Zaimovica uplati.
300 km uplati i ne kaki!
Ocekujem te na spisku da si uplatio i pogurao klub!
Odgovori