Pa ima to, almy je potpisao sa klubom tu vrstu sponzorstva. Ne znam koliko je zazivila ili traje jos. Uglavnom, sa karticom imao si popusta u almy radnjini na gorivo 5-10 kf.sale je napisao/la: ↑07 stu 2024, 11:56
I jos jedan prijedlog koji bi mogao mozda donijeti neki finansijki benefit, ja radim u jednoj manjoj kompaniji manje od 100 ljudi. Od kompanije smo dobili kartice za jednu benzinsku pumpu gdje imamo neki popust od 5-10kf po litru.
E sad kada bi se moglo dovoriti tako s nekom kompanijom npr da ko god dodje s clanskom kartom da se tih 5-10kf donira Celiku. Uglavnom nesto ovako skontati.
Članstvo 2024
Re: Članstvo 2024
Nije bilo popusta nego se ta razlika u popusti donirala Čeliku. Važilo je i za benzinsku iza trgovački centar onaj Baumy.Redbull je napisao/la: ↑07 stu 2024, 12:46Pa ima to, almy je potpisao sa klubom tu vrstu sponzorstva. Ne znam koliko je zazivila ili traje jos. Uglavnom, sa karticom imao si popusta u almy radnjini na gorivo 5-10 kf.sale je napisao/la: ↑07 stu 2024, 11:56
I jos jedan prijedlog koji bi mogao mozda donijeti neki finansijki benefit, ja radim u jednoj manjoj kompaniji manje od 100 ljudi. Od kompanije smo dobili kartice za jednu benzinsku pumpu gdje imamo neki popust od 5-10kf po litru.
E sad kada bi se moglo dovoriti tako s nekom kompanijom npr da ko god dodje s clanskom kartom da se tih 5-10kf donira Celiku. Uglavnom nesto ovako skontati.
Nije nikako zaživjelo, par ljudi samo provuklo karticu, baš loše prošlo
Ipak sam te politike da se dadne popust kupcu, a ne donacija klubu dva razloga:laudrup je napisao/la: ↑07 stu 2024, 13:24Nije bilo popusta nego se ta razlika u popusti donirala Čeliku. Važilo je i za benzinsku iza trgovački centar onaj Baumy.Redbull je napisao/la: ↑07 stu 2024, 12:46Pa ima to, almy je potpisao sa klubom tu vrstu sponzorstva. Ne znam koliko je zazivila ili traje jos. Uglavnom, sa karticom imao si popusta u almy radnjini na gorivo 5-10 kf.sale je napisao/la: ↑07 stu 2024, 11:56
Prvi: sam si rekao, katastrofalno je ta akcija prošla i klub nije imao aman dobra od toga. Mizerna je kupovina bila
Drugi: Evo zeljina članska kartica, ljudi u skoro svakom objektu imaju popust, apoteke, bau centri, prodavnice i ljudi masovno daju 20KM zbog popusta od 5 do 15%
Potrebno je napraviti dogovor sa zeničkim firmama oko tog popusta, vjerujem da Almy-u popust od 5, 10% neće ugroziti maržu profita, uz to pritisnuti Best sa kojima imamo jako dobar odnos, pa i ostale firme
Slažem se s tobom, ovaj projekat s Almyem je najbolji argument zašto ne treba ići u ovom smjeru.
O članstvu po cijeni od 20 KM bez prava glasa bi se dalo diskutovati. Treba staviti na papir pros and cons i odvagati šta je bolje za klub. Svi smo svjesni vrijednosti koje članstvo donosi klubu ali broj ljudi na skupštini je poražavajući i govori nam da se raje i ne voli toliko petljati u odluke kluba.
O članstvu po cijeni od 20 KM bez prava glasa bi se dalo diskutovati. Treba staviti na papir pros and cons i odvagati šta je bolje za klub. Svi smo svjesni vrijednosti koje članstvo donosi klubu ali broj ljudi na skupštini je poražavajući i govori nam da se raje i ne voli toliko petljati u odluke kluba.
Ja kad pričam sa kolegama u kancelariji koji podržavaju dva sarajevska kluba, i kad im kažem cijenu clanske ljudi ostanu u manjem šoku, a veći im je šok kad kažem da nema "nikakve" koristi van klubalaudrup je napisao/la: ↑07 stu 2024, 13:41 Slažem se s tobom, ovaj projekat s Almyem je najbolji argument zašto ne treba ići u ovom smjeru.
20KM su vam 10 kafa koje ćete popiti vjerovatno u 7 dana, stavi karticu radi popusta u drugim radnjama. I klub bi imao neki značaj van fudbalskog aspekta, prvenstveno financijski, a vjerujem i ostali trgovci koji žele bolji promet
Evo, otvara se belmionix bau centar, a već imaš almy, zeku i braću karic, bar jedna od tih firmi će pristati na ovo da sebi poveća promet
Evo ga bingo se širi po Zenici brzinom svjetlosti, a imaš hass i ekor komerc koji će vjerovatno pristati na taj popust zbog konkurencije
Koliko još imaš firmi, radnji na isti kalup, svako želi veći kolac za sebe a narodu će se 20KM u 2 mjeseca isplatiti sigurno
Iskreno ja nisam ni znao za ovo da je bilo. Moje misljenje je da ovo dobra ideja jer imas masu, svi danas koriste gorivo a 5-10kf pojedincu ne pravi razliku(barem tako mislim, ne znaci da sam upravu).laudrup je napisao/la: ↑07 stu 2024, 13:24Nije bilo popusta nego se ta razlika u popusti donirala Čeliku. Važilo je i za benzinsku iza trgovački centar onaj Baumy.Redbull je napisao/la: ↑07 stu 2024, 12:46Pa ima to, almy je potpisao sa klubom tu vrstu sponzorstva. Ne znam koliko je zazivila ili traje jos. Uglavnom, sa karticom imao si popusta u almy radnjini na gorivo 5-10 kf.sale je napisao/la: ↑07 stu 2024, 11:56
E sad postoje dvije stvari tu, jedna da jednostavno nismo tog mentalnog sklopa pa da ne moze proci a druga da marketinski kampanja nije dobro odrajedna pa da nije zazivjela.
Evo racunica 1000ljudi x 50l mjesecno po 10kf = 5000KM
A ovo sto kazes to je nase realno stanje, mi smo ljudi za rjesavanje svjetskih problema USA izbovi,Ukrajina,Palestina,COVID a ono sto nas se stvarno tice i gdje mozemo napraviti neku razliku i promjenu nemoj mene Bogati
To sto se tice popusta i to je poprilicno ubleha. Barem za proizvode vece cijene, ako pricamo o bijeloj tehnici, namjestaju i sl. Jer bilo gdje da dodjes i doneses kes dobijas popust. Ovo govorim kao kupac.Rob_Sa je napisao/la: ↑07 stu 2024, 13:56Ja kad pričam sa kolegama u kancelariji koji podržavaju dva sarajevska kluba, i kad im kažem cijenu clanske ljudi ostanu u manjem šoku, a veći im je šok kad kažem da nema "nikakve" koristi van klubalaudrup je napisao/la: ↑07 stu 2024, 13:41 Slažem se s tobom, ovaj projekat s Almyem je najbolji argument zašto ne treba ići u ovom smjeru.
20KM su vam 10 kafa koje ćete popiti vjerovatno u 7 dana, stavi karticu radi popusta u drugim radnjama. I klub bi imao neki značaj van fudbalskog aspekta, prvenstveno financijski, a vjerujem i ostali trgovci koji žele bolji promet
Evo, otvara se belmionix bau centar, a već imaš almy, zeku i braću karic, bar jedna od tih firmi će pristati na ovo da sebi poveća promet
Evo ga bingo se širi po Zenici brzinom svjetlosti, a imaš hass i ekor komerc koji će vjerovatno pristati na taj popust zbog konkurencije
Koliko još imaš firmi, radnji na isti kalup, svako želi veći kolac za sebe a narodu će se 20KM u 2 mjeseca isplatiti sigurno
E sad za ove markete tipa bingo,konzum,zeka i sl. tu vjerovatno bi pravilo neku razliku i ljudi bi koristili mislim prvi ja bi koristio, al to je pitanje da li bi takvi dali nesto tako.
Problem kod Almy benziske je to veoma jednostavno LOS KVALITWT GORIVA i klijentwla koja sipa gorivo na toj pumpi, vjerujte nemaju veze sa Celikom 2%.sale je napisao/la: ↑07 stu 2024, 14:03Iskreno ja nisam ni znao za ovo da je bilo. Moje misljenje je da ovo dobra ideja jer imas masu, svi danas koriste gorivo a 5-10kf pojedincu ne pravi razliku(barem tako mislim, ne znaci da sam upravu).
E sad postoje dvije stvari tu, jedna da jednostavno nismo tog mentalnog sklopa pa da ne moze proci a druga da marketinski kampanja nije dobro odrajedna pa da nije zazivjela.
Evo racunica 1000ljudi x 50l mjesecno po 10kf = 5000KM
A ovo sto kazes to je nase realno stanje, mi smo ljudi za rjesavanje svjetskih problema USA izbovi,Ukrajina,Palestina,COVID a ono sto nas se stvarno tice i gdje mozemo napraviti neku razliku i promjenu nemoj mene Bogati
Ja nebi tamo u svoje auto nasuo kad bi bio 50% popust, recimo da je to INA ENERGO PETROL ILI PETROL to bi bila druga prica.
Znaci 920 maximalno clanova za 2024 godinu!
100 manje nego prosle godine a i ove godine ocekujem jos 100 manje pa je realno ocekivat oko 820 uclanjenih!
Daj boze da ne bude ovako al dabogda da bude bolje!
100 manje nego prosle godine a i ove godine ocekujem jos 100 manje pa je realno ocekivat oko 820 uclanjenih!
Daj boze da ne bude ovako al dabogda da bude bolje!
Ove godine, puno vise pogodnosti kao clan. Dobar potez ukljucivanja sponzora u ovakav vid promocije. Definitivno vrati ti se ovih 70KM za clanstvo kroz poklone od sponzora i dodatne pogodnosti. Jos jedan dodatni razlog da se masovno uclanimo.Članovi I kategorije će pri učlanjenju dobiti:
Članska kartica personalizirana na licu mjesta
Pismo Predsjednika UO NK Čelik
Poklon kupon Carlsberg - vaucher za piće u zeničkim kafićima
Poklon kupon BetOle - do 40 KM freebeta
Poklon Imtec - vaucher 50 KM za kupovinu laptopa i tableta
Poklon Fan shop - 20% popusta na cjelokupni asortiman tokom godine
Mogućnost gledanja jedne utakmice u godini iz VIP A lože na Bilinom polju
Izvod iz statuta sa svim pravima i obavezama
NASTAVI TRADICIJU, učlani se
#nastavitradiciju2025 #80godinacelik #samočelik