Samo je sebi dusmane dobio.Cuj "Vukovi" ...Sta bi on da dobije NK Celik I KK Vukovi isto kesa ?Nisam nikad ni cuo za taj levatski klub,a ovim cinom je dobio navijace protiv sebe!!!Cinvict35 je napisao/la: ↑30 lis 2024, 16:58E pa to je to sto sam neki dan diskutovao sa Duvnjakom , pisao sam ovde, problem je kaze sto ce se bunit ovi neki levati i i svi se vecinom slazu da Celik dobije najvise kao najveci klub ( vjerujte meni je rekao i vise od milio da ce trazitda daju Celiku) , to je sinoc i na tekmi ponavljao, ali nisam se nadao da ce se bunit smrad i to iz naseg grada.
MOZDA BI GA TREBALI ROBOVI POZVAT ONAKO NA INFORMATIVNI RAZGOVOR .
Uglavnom ide to bice kesa za nas top mislim da smo iduce godine definitivno cisti i da cemo imat ozbiljne novce
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
Covjek koji je proveo dosta vremena pisajuci na starom forumu.
Svom "klubu*je napravio antireklamuprisonbreak je napisao/la: ↑30 lis 2024, 17:08 Covjek koji je proveo dosta vremena pisajuci na starom forumu.
Uvijek bude izroda za sabotiranje koji samo cekaju da izlete, koliko samo neprijatelja u Zenici ima Celik to nema nigdje, cuj vukovi, dobro je da se zna..lijepa reklamica za klub
Znaci daj Varesa, Krusevo ili Famos i onda u cetvrtini na dvije utakmice nekog da se puni Bilino, i plus jako gostovanje
Zamisljam Vares gostujucu vec na onom brdu, po sumi Robija
Znaci daj Varesa, Krusevo ili Famos i onda u cetvrtini na dvije utakmice nekog da se puni Bilino, i plus jako gostovanje
Zamisljam Vares gostujucu vec na onom brdu, po sumi Robija
- Juzni Front 1988
Vrijeme je da se okrenemo TOSK-u. Znamo da nece Masic igrati sigurno. Ima li sanse da se Vardo oporavi, makar neka ga na klupi, ako u vezi zaskripi. Nadam se da ce i Tabak moci igrati od pocetka (ili i on ono ima tri zuta???). Sve u svemu, svi u napad, tri boda su obaveza.
Samo Čelik zenički !!!
-
Nema ni Bajramovića.phillies je napisao/la: ↑30 lis 2024, 17:41 Vrijeme je da se okrenemo TOSK-u. Znamo da nece Masic igrati sigurno. Ima li sanse da se Vardo oporavi, makar neka ga na klupi, ako u vezi zaskripi. Nadam se da ce i Tabak moci igrati od pocetka (ili i on ono ima tri zuta???). Sve u svemu, svi u napad, tri boda su obaveza.
Jah, ni Farisa nema. Dobro, njega ce pokriti Nedim i Dzanki po lijevoj strani, desno Juse i Hamza, Hora i Nesa u liniji, Hodza Tabak (Eman/Harun/Pop) Ali sredina i Benja naprijed...Ima li ko jaci ?
Samo Čelik zenički !!!
Ey moj Harune seljacino sa dna kace! Ti se pravis nekim zenicaniom, ko fol carsijski momak..ccc...
Samo Čelik!
Ma samo ko ima djecu da slučajno treniraju tu odmah ispisati. Prvi bi to uradio.FRLegioen je napisao/la: ↑30 lis 2024, 17:13Svom "klubu*je napravio antireklamuprisonbreak je napisao/la: ↑30 lis 2024, 17:08 Covjek koji je proveo dosta vremena pisajuci na starom forumu.
Slika i prilika Zenice danas. Zamisli da zastupnik u skupštini kantona Sarajevo, kaže da će tužiti jer moraju iste šanse imati KK Kurtoni iz Tarčina i Željo
Čuj Vukove neke dovoditi u istu ravan sa slavnim Čelikom. Vukovi dan te yebo
Čuj Vukove neke dovoditi u istu ravan sa slavnim Čelikom. Vukovi dan te yebo
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ovo je jedna od najboljih dijagnoza Zenice, zato mi je želja da Čelika bodri sa tribina što više ljudi da se jedu od muke..Znam neke od "legendi" kluba koji po kafanama i kladionicama odvraćaju raju da ne idu na utakmice..
Njima je Čelik valjao samo kad su oni bili u klubu, čim su otpisani ili završili karijere Čelik im je neprijatelj broj 1 i šire po gradu otrovne priče protiv kluba.
Zato u subotu svi na Bilino.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Ovo je istina.Avenija je napisao/la: ↑30 lis 2024, 18:57Ovo je jedna od najboljih dijagnoza Zenice, zato mi je želja da Čelika bodri sa tribina što više ljudi da se jedu od muke..Znam neke od "legendi" kluba koji po kafanama i kladionicama odvraćaju raju da ne idu na utakmice..
Njima je Čelik valjao samo kad su oni bili u klubu, čim su otpisani ili završili karijere Čelik im je neprijatelj broj 1 i šire po gradu otrovne priče protiv kluba.
Kada se ne mozes ugraditi u razne talove, vise Celik ne valja.
Kako se Harun samo zeznuo
Samo imenovati sve te koji su dusmani! Imaju ime I prezime.Avenija je napisao/la: ↑30 lis 2024, 18:57Ovo je jedna od najboljih dijagnoza Zenice, zato mi je želja da Čelika bodri sa tribina što više ljudi da se jedu od muke..Znam neke od "legendi" kluba koji po kafanama i kladionicama odvraćaju raju da ne idu na utakmice..