NK Čelik
Re: NK Čelik
Vidi Colicu sto smeta da Celik dobije najvise para!dbd ti konakovic na dzenazi plesao
Mi se bojimo da ce ovima iz drugih gradova smetati da se Celiku najvise pomogne a na kraju lik iz Zenice se buni i glasa protiv, i to iz ove propale stranke koja nije ni usla u vijece grada.
Baš sam i ja odmah kucao na fb Harun Čolić da vidim ko je jedini protiv da postoje klubovi od posebnoj značaja i da je najavio opstrukciju preko sudova jedini od 30 koji su glasali.
Vidim Narod i Pravda Zenica usta ga jebem odmah Zenička.
Vidim Narod i Pravda Zenica usta ga jebem odmah Zenička.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
On se bori za svoj klub, KK Vukovi koji ima 20 članova, a možda i manje
Ne treba mu nista ni dat
Ne treba mu nista ni dat
Ja rekoh treba pustiti KUP i ne razmišljati a neda đavo mira:
Ekipe koje su do sada prošle:
PL BiH: Željo, Radnik, Posušje, Igman, Zrinjski, Sarajevo, Velelž, Sloga Doboj,Gošk
Prva Liga FBiH/RS : Zvijezda Gradačac, Famos Vojkovići,
Kantonalna Liga Ze-Do: Vareš
Čekamo svakako: Kruševo-Sloboda danas, Troglav-Široki iduće sedmice te Laktaši-Borac ko zna kada.
PL BiH: Željo, Radnik, Posušje, Igman, Zrinjski, Sarajevo, Velelž, Sloga Doboj,Gošk
Kantonalna Liga Ze-Do: Vareš

Čekamo svakako: Kruševo-Sloboda danas, Troglav-Široki iduće sedmice te Laktaši-Borac ko zna kada.
-
Bgm se i premijerligas napatio na oranici u Rahicusamocelik je napisao/la: ↑30 lis 2024, 16:05 Ja rekoh treba pustiti KUP i ne razmišljati a neda đavo mira:
Kantonalna Liga Ze-Do: Vareš![]()
Lijepo je kad čovijek iz sporta bude protiv povećanja budžeta za isti...
Napisa neko Konaković mu na dženazi plesao i pridružujem se čestitkama.
Napisa neko Konaković mu na dženazi plesao i pridružujem se čestitkama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
E pa to je to sto sam neki dan diskutovao sa Duvnjakom , pisao sam ovde, problem je kaze sto ce se bunit ovi neki levati i i svi se vecinom slazu da Celik dobije najvise kao najveci klub ( vjerujte meni je rekao i vise od milio da ce trazitda daju Celiku) , to je sinoc i na tekmi ponavljao, ali nisam se nadao da ce se bunit smrad i to iz naseg grada.
MOZDA BI GA TREBALI ROBOVI POZVAT ONAKO NA INFORMATIVNI RAZGOVOR

Uglavnom ide to bice kesa za nas top mislim da smo iduce godine definitivno cisti i da cemo imat ozbiljne novce
-
A jest to i cudno. Nisu ljudi iz Sarajeva ili Bihaća uništili klub nego lopovi iz našeg grada. Najzalosnije od svega sto se sve zna sta je bilo a sto niko dana nije lezao u zatvoru zbog Celika. Cak stavise neki se i na stadionu pojavljuju 

Ispade Sloboda, na penale hahaha
Daj Krusevo, da osvecujemo Slobodanku
A ovo za Colica, ne treba da cudi... Klasican uhljeb, koji ni za 30 godina nece napraviti igraca, zivi od clanarina i sta opstina da. I on bi da bufe klub od drustvenog interesa... Ili bi sa Institucijom dijelio isti iznos? Pa oni ne mogu s KK Orlovikom u istu ravan, a kamoli Nogometnim Klubom ČELIK!
A kad god je na GV bilo sta za Celik, ovakvi su se bunili za sredstva i raspodjelu.

A ovo za Colica, ne treba da cudi... Klasican uhljeb, koji ni za 30 godina nece napraviti igraca, zivi od clanarina i sta opstina da. I on bi da bufe klub od drustvenog interesa... Ili bi sa Institucijom dijelio isti iznos? Pa oni ne mogu s KK Orlovikom u istu ravan, a kamoli Nogometnim Klubom ČELIK!
A kad god je na GV bilo sta za Celik, ovakvi su se bunili za sredstva i raspodjelu.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."