NK Čelik

AeroMs33

Re: NK Čelik

Post Postao/la AeroMs33 »

Moja je ligika navijacka.
Ja ne mogu da mi neko sere protiv covjeka koji voli nas klub.
Postujem ja sve . Rezultati su majka . Placenici ok ,ako odradi svoj mandat za sta je placen i ima rezultat ali da se sere po Celikovcima po forumu ne mogu drug.
Onda neko pretjerivanje okrivljuju se ljudi kao da jedna individua Zaimovic, Damjanović nebitno moze da utice na citav kolektiv od dvadest i kolko dusa da oni donesu tri boda sa gostovanja. Pa nije mađioničar. Al dobro ako je vama tako lakse .
Znaci krivi Durmu brate ako je sjebo tri boda juce.
Ili koga ne bitno. Samo realno.
Ili nemoj nikog. Shvati da smo limitirani i cao.
Evo ja krivim igrace. Mislim da neznaju igrati fudbal. Realno.
Da su limitirani da im nemoze nikakav trener pomoci kako vi zamisljate.
Slabi,mekani,tehnicki ne podkovani ,fizicki inferiorniji.
Dali se moze sa njima nesto uraditi? Vjerovatno moze ali treba imati neki sistem. Ne moze jedan covjek biti kriv za sve
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Nasa ekipa nije limitirana kao cjelina. Nego nam fale određene stvake koje bi omogucile da imamo dobre rezultate u kontinuitetu.

Eto npr. jucer se opet vidio nedostatak dobrog veznjaka koji zna diktirat tempo igre. U situaciji kada je protivnik u naletu treba neko ko zna kao sto svi ovdje vole reci "sakriti loptu". Nismo mogli da reuspostavimo kontrolu nad utakmicom. Jedini veznjak koji to kod nas zna je Vardo. Da imamo recimo Vazdu uz Vardu pa grmili bi.

Drugi problem je psiholoske prirode, fali nam samopuzdanja i odvaznosti, a uz to brzo potonemo kad stvari ne idu kako bi zeljeli. To je rezultat toga sto nam skoro godinu dana gace spadaju kad u autobus sjednemo.

Ekipa ima potencijala, to se vidjelo u Tuzli, protiv Tomislava, Bratstva i jucer u prvom poluvremenu. Hocemol uspjet izgradit na tom potencijalu zavisi od nas iskljucivo.

P. S.
OPSTANAK NECE DOCI U PITANJE, AKO NIJE PROSLE SEZONE U MOMENTIMA KADA SMO BILI NAJGORI, NECE NI OVE!
Srce, čast i ponos!
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Ne bih ja bio u ovom klubu nikad nista. Pisete o podrsci jucer, a jebali igracima i treneru mater poslije. Posebno se uhvatilo par ljudi Zaimovica, a frajeru cetvrta utakmica.

Tacno je mozda najpametnije i najracionalnije ugasiti klub. Bolje ne zasluzujemo.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

E sad sam konacno vidio izvjestaj! Bolji ljudi al ne toliko da su Real za nas.Bajramovica treba razduziti pa nigdje veze ovo sta on igra. Durmo kriv i za treci i za cetvrti gol! Niko njeg toliko ne spominje da je pogrijesio al pogledajte treci gol sta mentol radi a lopta mu kroz peterac prolazi! Dva gola krivac 100%. Branio je i spasavao nas je ovih sezona al ove sezone je rupetina živa.Jos i kapiten bio a ja kapitena i vodje.KLUPA ba vise nek ohane malo! Pominju se fali Isakovic,sta moze Isakovic ovdje ba? I sta vise moze dat klubu Isakovic? Veliko nista 39 godina imas noga iz ekipe ba. Vardo nama ko najbolji vezni,ako je nama Vardo onakav trom,mlitav,mahac rukama,zutadjija kartona,gestikulator najbolji vezni e onda ebo ti nas.On moze samo vezt goblen kod moje nene,govorim za ovu sezonu! Od prosle se ne zivi.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nit je Zaimović problem, niti igrač,i niti navijači. Mi tu negdje svi tražimo izgovor samo za lose rezultate. Jedini problem je novac a on će sve rješiti. Bolji uslovi, bolji igrači, bolji rezultati, prva mjesta, brojnija publika, medijska pracenost, više sponzora, zanimljiviji klub svima, zadovoljna publika, navijaci itd, itd,. Dok se ne snadjemo za pare ostaje nam da podržavamo ovakav Čelik spremni na redovna poniženja i to je to. Drugog kluba nemamo, za ovaj smo se odlučili boriti, podrži koliko možeš i ćao. Valjda iduce budzetske godine se naši problemi riješe. Vrijeme brzo prolazi, tu je već 2025 ili ti ga 80 godina Čelika a davno je bila 2019 kad smo istupili u najniži rang. Pa sad će djeca u prvi razred koja su rodjena kad je Čelik istupio u niželigašli fudbal. Ako i iduca godina bude ovakva bez sredstava, patnja, bez blokade računa nakon 3 godine, onda nesto nije ok i treba sve mjenjati.

Do tada idemo dobiti prvi put Stupčanicu u svojoj historiji a onda ciganima iz Tesnja vratiti za onu igru, penale i sve od prosle sezone/ove godine jer su jedan od dva kluba gdje smo jedino dočekani na nož. Tu halalim i 17 žutih i 3 crvena. :D

Svi na Bilino Polje, drugog kluba nemamo, branimo čast 80- godisnjaka.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
sale

Post Postao/la sale »

Zamorano je napisao/la: 27 lis 2024, 07:38
Bandit je napisao/la: 26 lis 2024, 23:42
Cinvict35 je napisao/la: 26 lis 2024, 23:09 Realno svi smo razocarani nakon 0-2 na poluvremenu ali nemamo kvalitwt i to je to.
Delic , Kalesic, Vazda i Mehanovic zajedno imaju veca primanja nego nas citav tim sa zamjenama i strucnim stabom a vjerovatno i sa administracijom.
S ovim svaku priču završiti i nekim nadanjima o ulasku u PL.
Sa trenutnom situacijom u klubu (blokada računa) i ekipom, mi bi nazad u FL bili već nakon 10 kola PL
Koliko to para vrijede ova cetvorica gore navedenih jel 300.000 km godisnje? De ba nije niko ovdje ni sporet ni blatobran,eto nasi placaju od sebe da igraju i rade u klubu jer vole klub! Ko te uopste tjera da udjes u PL??? Budi bolan ako mozes prvi pobjegni ostalim 25 bodova i jednostavno kazes prvi sam,dokazo sam da sam najbolji al nemam para ni finansija da udjem u PL. I ko ti sta moze??? Niko nista,opet na godinu igras FL,al sa puno laksom situacijom jer privlacis i ljude i sponzore da pomognu,i zato je vazno ne gubiti sad,pobjedjivati biti u vrhu bas zbog tih ljudi i sponzora koji vagaju hocu li im pomoci il necu.
Drug najbolje da ti odeš i navijas za Real, Bayern kod njih je med i mlijeko nekad zijane al rijetko pa uvijek možes reci imali los dan.
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Svi golovi stupčanice Pali preko lijeve strane gdje fare. Za 2 Gola kriv durmo nevjerovatno šta radi lik,u petercu lopta prolazi, plus za 4 gol ono izlijetanje. Po meni nije baš bio penal,barem ja nisam vidio neki kontakt.
Kako god,u utorak svi na Bilino!
c'mon likČe
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ma smijesno je analizirat igrace pa oni da imaju te sve osobine dobre da su tehnicki jaki,brzi,okretni,znaju skocit,znaju se postavit ,znaju markirat,znaju lahko zabit gol pa oni ne bi igrali u Celiku takvi bi igrali u Sarajevu,Zrinjskom,Borcu ili bi mi sa takvim igrali WWIN LIGU BIH.Ne bi se mi patili ,nervirali,sijedili,i kod nas nema te sredine kod nas je iz u euforije u tragediju.
Davno sam ja reko ovde toliko treba podrske,sabura i zivaca da mi pocnemo bit pismena ekipa na terenu koja ima glavu i rep.
Imamo ovo nas je klub kakvi god da su igraci moramo ih podrzat ,rado bi ja sad zamijenio njih 5 da mozemo dovest dobre.Pomirit se trenutno ovim rangom,pokusat bit blize a isto se pomirit i sa brojem publike.
I ja sam jucer kod 2-2 uzeo tel nisam ni gledo vise utakmicu samo sluso ko radio prenos.
Naravno treba novac puno za iskorak vise ali novac legalni po statutu jaki sponzorski ugovori a od ljubavi navijaca,zidova,fan shopa,cepova,12 igraca,vjernih navijaca,sponzora ovakvih davanja,kupona,ulaznica ti mozes samo ovu ligu gurat a za vise nema teorije.Samo se nadat taj racun rijesit i da grad pogura nesto kanton i jaki sponzori e to ce bit zadatak uprave a i ispit da li oni mogu iskorak taj napravit i vidjet taj maximum ovog sistema.Ja mislim da ce se moci!!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ali45 je napisao/la: 27 lis 2024, 18:37 Svi golovi stupčanice Pali preko lijeve strane gdje fare. Za 2 Gola kriv durmo nevjerovatno šta radi lik,u petercu lopta prolazi, plus za 4 gol ono izlijetanje. Po meni nije baš bio penal,barem ja nisam vidio neki kontakt.
Kako god,u utorak svi na Bilino!
Naravno da je tu Durmo lose postavljen bio ali prvo nije sprecen centarsut i lose stoperi postavljeni a 4 gol nebitan i.on pozurio da se krene u napad i pogresi a penal cist 100% pogledaj malo bolje sa obe ruke on drzi igraca .Sudija je za 10 bio to se mora priznat.Nama je odlicno sudjenje bilo osim mozda u Travniku mada smo i gore sami sebe pobijedili.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ovo vam je ogledalo birokratske sporosti.Ako ćemo kriviti ko je glavni krivac, to je taj.Da se na ljeto odblolokirao račun, ove bi jučer pomeli.I ja sam bio jučer frustriran, iznenađen bio rezultatom ali sam na 2:0 vidio da nešto tu smrdi i baš se to moje ispostavilo u drugom poluvremenu i onda sam molio boga bod da izvućemo na 2:1.Niko kondicije nema, bekovi katasrofa, jedini Talha i Maške koji odskaću od ostatk ekipe, Međuseljac osjeti se povreda i da nije formu ufatio.Neke u ekipa ba prvi put vidim na terenu, kamera okreni na klupu i Zaimovića niđe nikog na klupi.Nije mi krivo što bi izgubili 3:2 tu bi se nekako mogao pomiriti, ali Durmo nije sav svoj od pocetka sezone i vidi se nezadovoljstvo njega kao igrača i vjerujem da tome kumira ugovor koji nije dobio.

Svi oni vole Čelik i članovi su, ali kad se spomenu pare eh tu je druga priča i sve ostalo pada u vodu.

Manite se šupljaka i vrtit priču na relaciji trener-igrači, reko sam gore ko je glavni krivac.Nego se pripremite prije utakmice da sačuvate živce i da očekujete poraze kako u gostima tako i na domaćem terenu.Uđes u utakmicu da ti je svejedno kako bude,. ako pobjedimo dobro jest ne pobjedio kazes sebi dobro nemamo para jos i to je to, da kasnije nebi istreso sve to na punicu.Nama je lahko opet objasniti koji pratimo stanje generalno u klubu sa čime klub raspolaže, ali na žalost narodu ne možeš objasniti da su to činjenice a i to mi je donekle razumljivo ali ne mogu one sto cekaju kup sa Sarajevo ili Željom.Pa konju vidiš da klub diše na disaljku izvadi tu marku iz dzepa.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Nadam se da ce UO prvo uloziti u strucni stab kada jednom stanemo na zelenu granu. Prioritet mora biti kondicioni trener koji bi radio sa prvim timom i juniorima. Ne mogu se oteti utisku da su nam igraci bili spremniji kod Duvnjaka nego sada. Sa Arminom smo uvijek ganjali i lomili protivnike nakon 70. Minute.

Fali i kvalitetan trener golmana. Osjeti se razlika izmedju Nurkovica i Bese.

Jos jedna stavka je koordinator omladinskog pogona i treneri u omladinskom pogonu.

Nadam se da ce i Buric imati zelju uci u strucni stab ili u UO pa raditi na sportskom segmentu. Horic takodjer, ali mislim da Horic ima barem jos dvije godine fudbala, ako ga povrede zaobidju. Momci su uvijek bili profesionalci i mogu prenijeti puno toga na mladje igrace.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Stupčanica sprži 300 000 KM na Vazdu, Kalesića, Karahmetovića, Delića, Bešića, a mi 300 000 KM ove godine na povjerioce iz 2005. godine i UINO. Tu se sva priča završava i ne treba tušiti dalje. Naravno da boli, da te jedno Olovo kara 3 godine i da nemaš pobjede protiv njih, ali ovdje se stisnu muda, ego i zubi za svijetliju budućnost.

Svi na kup, nema predaje, istjerat će se ovo do kraja :srce:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 27 lis 2024, 22:04 Stupčanica sprži 300 000 KM na Vazdu, Kalesića, Karahmetovića, Delića, Bešića, a mi 300 000 KM ove godine na povjerioce iz 2005. godine i UINO. Tu se sva priča završava i ne treba tušiti dalje. Naravno da boli, da te jedno Olovo kara 3 godine i da nemaš pobjede protiv njih, ali ovdje se stisnu muda, ego i zubi za svijetliju budućnost.

Tako je moramo shvatit gdje smo trenutno i kako stoje stvari izdrzat jos malo i doce inase neko bolje vrijeme
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Truhlo je napisao/la: 27 lis 2024, 22:04 Stupčanica sprži 300 000 KM na Vazdu, Kalesića, Karahmetovića, Delića, Bešića, a mi 300 000 KM ove godine na povjerioce iz 2005. godine i UINO. Tu se sva priča završava i ne treba tušiti dalje. Naravno da boli, da te jedno Olovo kara 3 godine i da nemaš pobjede protiv njih, ali ovdje se stisnu muda, ego i zubi za svijetliju budućnost.

TAKO JE! IDEMO PODRZATI KLUB U OVE DVIJE ZADNJE OVOGODISNJE DOMACE TEKME NA BILINOM.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Danas press u 13 sati.

Najbolji marketing je kada se navijači aktiviraju, dijele na story i share na Fb, komentarišu, lajkaju i drugo. Znam iz iskustva, tako da idemo Forumaši, znate šta je činiti, da ponovo i na ovaj način dokažemo da smo prvi uz klub protiv dežurnih pljuvača! :pivo:
Odgovori