NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Treba nama realnost ali lahko je nama to reci mi smo 90% svi realni ovdje ,meni zao sto ce past publika jer mnogima ne mozes objasnit realnost.
I meni je krivo bilo posle 2-2 sam samo sluso nisam ni gledo tv ..Ja sam svijestan klupa nas njihova pobijedila mi je nismo imali a sad krivit nekog na postavljanje skok markiranje tromost nema potrebe to je nekvalitet.
Kakva WWIN LIGA BIH pa vidi Slobode ne bi za 5 dana izjednacili ili jos nekih ekipa .
Mi cemo osijedit sa ovim Celikom ko nije vec osijedio ,nit mozes gledat patnju a ne mogu da ne gledam ga nema sanse ,to ce vec sutra bit priprema za Tosk a apsulotno mi svedno za kup ,ako se prodje prodje dobro i jest.
Najzalosnije ovdje niko ne ide na 1 mjesto ni ova Stupcanica nema sza trazit u Wwin ligi prvo stadiona nemaju a nemaju ni novca za nesto vise ,ova ekipa im bila gora od Slobode a o nama da ne pricam i ostalim.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Puna podrska Zaimovicu!Dali smo 4 gola u 2 gostujuce tekme,napredak je ocit!Tosk se mora dobiti,jer nam sljede 4 gostovanja.Ne igraju Masic,Smajlovic,Vardo,Talha ne znam u kakvom je stanju,Ali povrijedjen danas usao,Jusic takodje povrijedjen...Vidjeli smo kakva nam je klupa.Tosk dobiti moramo kako umijemo I znamo .Bio sam u Olovu,sudjenje odlicno, domacini korektni,navijanje je moglo I bolje realno, ali bilo je tu dosta Celikovaca iz drugih mjesta koji ne znaju sve pjesme...Gostujuci sektor pun ko sibica😀 ...
phillies

Post Postao/la phillies »

Jedina dobra stvar danasnjeg crvenog kartona Smajlovica je, kako sam ja skontao, je da ce moci igrati protiv TOSKa, jer ce crveni karton odraditi u Kupu, a ostaju mu dva zuta koja je imao i prije ovog kola. Da je ostalo na jednom zutom igrao bi u Kupu a odmarao u prvenstvu (i ocistio bi kartone).
Samo Čelik zenički !!!
macak_

Post Postao/la macak_ »

Treba biti realan i reci da je i nase danasnje prvo poluvrijeme bilo iznad nasih mogucnosti. Tj., to smo mi i pri tome se trebamo ravnati. Stvari iz drugog pol su detalji koje cemo popraviti.

Lideru na tabeli zaostajemo 3 boda. Uz nasu podrsku, ova ekipa moze puno uraditi. Hajmo im to dati. Hajmo doci u utorak i subotu na utakmicu i pokazati im da cijenimo sto se trude iznad svojih mogucnosti.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Bandit je napisao/la: 26 lis 2024, 23:42
Cinvict35 je napisao/la: 26 lis 2024, 23:09 Realno svi smo razocarani nakon 0-2 na poluvremenu ali nemamo kvalitwt i to je to.
Delic , Kalesic, Vazda i Mehanovic zajedno imaju veca primanja nego nas citav tim sa zamjenama i strucnim stabom a vjerovatno i sa administracijom.
S ovim svaku priču završiti i nekim nadanjima o ulasku u PL.
Sa trenutnom situacijom u klubu (blokada računa) i ekipom, mi bi nazad u FL bili već nakon 10 kola PL
Koliko to para vrijede ova cetvorica gore navedenih jel 300.000 km godisnje? De ba nije niko ovdje ni sporet ni blatobran,eto nasi placaju od sebe da igraju i rade u klubu jer vole klub! Ko te uopste tjera da udjes u PL??? Budi bolan ako mozes prvi pobjegni ostalim 25 bodova i jednostavno kazes prvi sam,dokazo sam da sam najbolji al nemam para ni finansija da udjem u PL. I ko ti sta moze??? Niko nista,opet na godinu igras FL,al sa puno laksom situacijom jer privlacis i ljude i sponzore da pomognu,i zato je vazno ne gubiti sad,pobjedjivati biti u vrhu bas zbog tih ljudi i sponzora koji vagaju hocu li im pomoci il necu.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

macak_ je napisao/la: 27 lis 2024, 01:56 Treba biti realan i reci da je i nase danasnje prvo poluvrijeme bilo iznad nasih mogucnosti. Tj., to smo mi i pri tome se trebamo ravnati. Stvari iz drugog pol su detalji koje cemo popraviti.

Lideru na tabeli zaostajemo 3 boda. Uz nasu podrsku, ova ekipa moze puno uraditi. Hajmo im to dati. Hajmo doci u utorak i subotu na utakmicu i pokazati im da cijenimo sto se trude iznad svojih mogucnosti.
Ja jos uvijek ne mogu da shvatim sta smo mi uradili u prvih 45 minuta. Totalno nepojmljivo. I to pokazuje da imamo neki potencijal, ali ne kvalitet.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

macak_ je napisao/la: 27 lis 2024, 01:56 Treba biti realan i reci da je i nase danasnje prvo poluvrijeme bilo iznad nasih mogucnosti. Tj., to smo mi i pri tome se trebamo ravnati. Stvari iz drugog pol su detalji koje cemo popraviti.

Tabelično da, zaostajemo 3 boda.

Logički ne, zaostajemo 3 boda za Stupčanicom, 2 za Budućnosti, imamo isti broj bodova kao Gradina. Ali svi oni imaju utakmicu manje.

A isto tako s tom utakmicom manje mogu nas preskočiti: Radnik, Travnik, Bratstvo, Zvijezda, TOŠK i Tomislav ako dobije sa 3 ili više gola prednosti.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Zamorano je napisao/la: 27 lis 2024, 07:38
Cinvict35 je napisao/la: 26 lis 2024, 23:09 Realno svi smo razocarani nakon 0-2 na poluvremenu ali nemamo kvalitwt i to je to.
Delic , Kalesic, Vazda i Mehanovic zajedno imaju veca primanja nego nas citav tim sa zamjenama i strucnim stabom a vjerovatno i sa administracijom.
Sa trenutnom situacijom u klubu (blokada računa) i ekipom, mi bi nazad u FL bili već nakon 10 kola PL
Koliko to para vrijede ova cetvorica gore navedenih jel 300.000 km godisnje? De ba nije niko ovdje ni sporet ni blatobran,eto nasi placaju od sebe da igraju i rade u klubu jer vole klub! Ko te uopste tjera da udjes u PL??? Budi bolan ako mozes prvi pobjegni ostalim 25 bodova i jednostavno kazes prvi sam,dokazo sam da sam najbolji al nemam para ni finansija da udjem u PL. I ko ti sta moze??? Niko nista,opet na godinu igras FL,al sa puno laksom situacijom jer privlacis i ljude i sponzore da pomognu,i zato je vazno ne gubiti sad,pobjedjivati biti u vrhu bas zbog tih ljudi i sponzora koji vagaju hocu li im pomoci il necu.
Brate kostaju previse za nas. Ne znam do kad ce se voditi vise ova polemika. Nemamo para da platimo trenutni roster i da svi imaju redovna primanja. Pola ekipe (juniori) nemaju ili je to vise dzeparac nego plata. Ostatak seniora koji su dosli plus Vardo Ali i Durmo imaju svi redom plate manje od gore mavedenih. Tako da bezveze pricate neosnovano da oni ne kostaju ne znam ti ni ja kolko. Svaki od njih ce ti traziti minimum 2k mjesecno a ti nemas ni te pare da im platis a to su relativno male pare. Mozda ne kostaju puno za neke druge ekipe ali za nas su to astronomske cifre. I cesto se povede diskusija pa jel to drugi klubovi imaju? Pa nemaju al nisu ni puno bolji od nas tako da ono kolko imas imas i Boze moj.
Lahko je govoriti ne kostaju puno ali je nasa realnost da ne mozemo podmiriti ni troskove trenutnog rostera odnosno troskove ua 10 igraca koji imaju plate koje su tu negdje s nekim prosjekom ove lige a ne da dovodimo igrace koji su placeni iznad prosjeka. Znaci nemamo pare za plate 16 prosjecnih igraca plus trener i strucni stab a da su one redovne. Ne znam sta tu nije jasno. Zato si prinudjen da ti na klupi sjede juniori jer nemas pare da dovedes nekog da igra za 800KM a ne vise.
Bandit

Post Postao/la Bandit »

I više od 300.000. Kalesić je na ruke samo za potpis dobio 40-50 000 plus plata i vjerovatno bonusi.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Jasno je da s ovim igracima ti ne mozes pomisljati uopste ganjati PL. Od ove kompletne ekipe mozda 2-3 igraca mogu biti na klupi u premierligaskoj ekipi Čelika, naravno ako zelimo da budemo konkurentni i u vrhu tabele. Idemo dalje, jbat ga. Drugi klub nemamo.
Zenički Čelik !!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Bandit je napisao/la: 27 lis 2024, 10:05

I više od 300.000. Kalesić je na ruke samo za potpis dobio 40-50 000 plus plata i vjerovatno bonusi.
Ma nezna mentol uopste nista samo baljezgat po tastaturu , sva cetvorica su dobila na potpis od 30 do 50k plus plate su im izmedzu 3 i 5 milja, to je sto se zna a sad ovamo jos da li sta dobiju otom potom.
I kad se to sabere imaju vise nego citav nas klub.
Pa nezna Zamorano da nas trener je potpisao do zime za platu 1500km , na to je pristao covjek ali do kraja ppolusezone,pa malo jaci konobar zaradi vise.
phillies

@laudrup

Liga je ove sezone dosta ujednacenija i svi ce se boriti do kraja za bodove, jer valja obezbjediti opstanak.

Primjerice, prosle sezone bili smo deveti nakon 11 kola i imali 12 bodova zaostatka za prvoplasiranim timom, a imali smo samo dva boda manje nego sad. I tu je vec nasa borba za vrh bila zavrsila. To sto smo na kraju prvenstva naredali par dobrih rezultata protiv ekipa koje su prebrinule svoje brige, pa se igralo "onako", pa smo osvojili 4. mjesto a treci nam bjezao isto onoliko bodova koliko smo mi bjezali osmom, ne treba da zavarava.

Sada je situacija drugacija, jer ce sve i jedna ekipa imati dosta kikseva do kraja, i mislim da je prvenstvo jos otvoreno. Ne za osvajanje, ali da budes u toj prici i borbi za vrh. Jer, da se ne lazemo, ljudima znaci vise da si 4. pa makar bio 20 bodova u zaostatku za prvim, nego da si 8. sa pet bodova zaostatka. Tako da, probati ostati koliko toliko u "prikljucku" sa vrhom, a to se ne moze ako ti svako kolo fale tri igraca zbog YEBENIH zutih kartona, koje dobijes sto nabijas lopte, zastavice, granas rukama, vuces protivnika koji lezi na terenu...Djeco, uozbiljite se i shvatite da ste igraci Čelika. Manite se tih seljackih manira, ne kidajte nam zivce. Ionako su pri kraju.

Volim te ČELIK!
Samo Čelik zenički !!!
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Cinvict35 je napisao/la: 27 lis 2024, 10:16
Bandit je napisao/la: 27 lis 2024, 10:05
Ma nezna mentol uopste nista samo baljezgat po tastaturu , sva cetvorica su dobila na potpis od 30 do 50k plus plate su im izmedzu 3 i 5 milja, to je sto se zna a sad ovamo jos da li sta dobiju otom potom.
I kad se to sabere imaju vise nego citav nas klub.
Pa nezna Zamorano da nas trener je potpisao do zime za platu 1500km , na to je pristao covjek ali do kraja ppolusezone,pa malo jaci konobar zaradi vise.
Pa ako je tako kako vi sve znate onda je ovo super ekipa koja je realno za 12 mjesto i daje iznad svih ocekivanja na osnovu primanja! Ok super da znam da se vise ne sekiram! Slobodno mogu izgubiti narednih 4 utakmice i biti na 12 mjestu jer i primanja su im takva. Izvinjavam se nisam znao da trener ima samo 1500 platu u Bosni jer s tim 8 dana ne mozes zivjet. Inace ostala raja ima 4000 km kod privatnika. Super mi tim imamo,super! 8 mjesta iznad realnosti,svaka im cast.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Pa sta bi da si Real? Imas milione miliona i dodje neka balavurdija i siluje te na domacem terenu, a tvoja uzdanica ne zna sta je oPsajd :D :D :D i od goreg ima gore, neka nama nas.

PS. U utorak u 17:00 svi na Bilino. Mi drugog kluba nemamo.
Samo Čelik zenički !!!
Odgovori