Robijaši danas

Stoji sve to, imaju i bolji i dublji roster od nas. Formacije sa tri stopera treba Statutom klupskim zabranit, barem dok ne budemo imali pismene igrace nekad u buducnosti.Truhlo je napisao/la: ↑26 lis 2024, 19:37Zato smo i uzeli bod u tuzli, bio Horić, Vardo u vezi, Popović odigrao odličnih 60 minuta. 3 iskusna igrača, još danas peh povrijedi se Musa, uđe Babić na njegovo mjesto i napravi penal. Danas nam je baš klupa kratka bila, računaj i Međuseljac da dugo vuče povredu, Jusić isto, pa falilo nam je sigurno 5 igrača, ni puno jače ekipe ne bi mogle bolje.PatrickBateman je napisao/la: ↑26 lis 2024, 19:28 Da su Vardo i Horic igrali, bio bi x i to u najgorem slucaju.
Jedino što zamjeram Zaimoviću je što je prešao na 5 3 2, da je ostavio 4 2 3 1 pa makar Jusić igrao krilo, mislim da bi se stabilizovali nakon primljenog gola, a ova promjena formacije nas je uništila. Ne znaju federalni igrači uopšte igrati sa 5 nazad, koju god smo tako igrali, protivnici nas ubili nogama.
A sto nisu igrali? Pa nisu igrali sto obojica zajedno do sad imaju 7 zutih kartona!!! Halo ba 7 zutih imaju samo njih dvojica i po jednu propustenu utakmicu zbog zutih! De ba nek se dohavizaju malo mentoli glupi ovoliko kartona dobivat to je vise sramota! Sad raja pise stizu nas kartoni i povrede i tezak raspored,jest stizu sad a na pocetku sezone si imao lagan raspored,nisi imao zutih ni povreda al nisi ni nakupio bodova koliko si trebo! A Čelik je trebo do prije Stupcanice imati 22 boda na svom kontu! 17 do sad +3 Radnicki + jos 2 Hadzici al kurcobolja vladala! Al zato sad kao tezak raspored i kartoni,kita ba teska igraj sad ako muda imas!PatrickBateman je napisao/la: ↑26 lis 2024, 19:28 Da su Vardo i Horic igrali, bio bi x i to u najgorem slucaju.
Imam ja IPTV instalirano na laptopu al nesto danas nisam mogao otvoriti MYTV pa nisam ni mogao baciti nekad oko na tekmu dok radim. BH provajder mi samo uzima redovno 1 km mjesecno onako mame im se naglabam lopovske!
S ovim svaku priču završiti i nekim nadanjima o ulasku u PL.