NK Čelik

asimdemineri

Re: NK Čelik

Post Postao/la asimdemineri »

Nema veze što Čelik nema veze.

Robijaši danas :tobože:
Alija Izetbegović Čelik
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Ja mogu shvatit da te neko u tvojoj profesiji bolji 2-3 puta, al da te neko bolji 10 puta to nikako, i ok je da je neko tehnički potkovaniji od tebe, al da može više trčat od tebe, rokni se buraz il idi na bauštelu, čast pojedincima. Zaimović i uprava moraju reagovat za ovo ponašanje i žute kartone. Zaimović izvlači maksimum, nema se čovjeku šta prigovorit, jedva čekam da čovjek odradi pripreme sa ekipom, uz par pojačanja bit će to aBda bolje.
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Truhlo je napisao/la: 26 lis 2024, 19:37
PatrickBateman je napisao/la: 26 lis 2024, 19:28 Da su Vardo i Horic igrali, bio bi x i to u najgorem slucaju.
Zato smo i uzeli bod u tuzli, bio Horić, Vardo u vezi, Popović odigrao odličnih 60 minuta. 3 iskusna igrača, još danas peh povrijedi se Musa, uđe Babić na njegovo mjesto i napravi penal. Danas nam je baš klupa kratka bila, računaj i Međuseljac da dugo vuče povredu, Jusić isto, pa falilo nam je sigurno 5 igrača, ni puno jače ekipe ne bi mogle bolje.

Jedino što zamjeram Zaimoviću je što je prešao na 5 3 2, da je ostavio 4 2 3 1 pa makar Jusić igrao krilo, mislim da bi se stabilizovali nakon primljenog gola, a ova promjena formacije nas je uništila. Ne znaju federalni igrači uopšte igrati sa 5 nazad, koju god smo tako igrali, protivnici nas ubili nogama.
Stoji sve to, imaju i bolji i dublji roster od nas. Formacije sa tri stopera treba Statutom klupskim zabranit, barem dok ne budemo imali pismene igrace nekad u buducnosti.

Opet pored svih okolnosti koje nam nisu isle u prilog, smatram da su golovi koje smo primili nedopustivi za ljude koje se zele baviti fudbalom, pa cak i na ovom nivou.
Srce, čast i ponos!
phillies

Post Postao/la phillies »

Evo sad gledam, prije tacno godinu dana zahvalili smo se Duvnjaku i doveli Damjanovica. Nadam se da ce se ove godine sa Zaimovicem uraditi bolji posao, prije svega da ce finansije dopustiti da se dovedu bolji igraci i da ima s cim covjek raditi.

Naprijed ČE!
Samo Čelik zenički !!!
sale

Post Postao/la sale »

Da je utakmica završila 2:1 u nasu korist, tj da je igra bila ista al eto da je Stupcanica fulala one prilike mi bi sad pričali o PL i kako bi mogli kup mozda i ove godine osvojiti :lol:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Najgluplja i najneintelignetnija ekipa u historiji. Opet Jusic gol iza ledja igrač niko ne gleda kao u Tuzli, Mašić nokautira zastavicu, suspenzija, onaj dobija crven bez razloga, onaj pravi penal sa dvije ruke, nakon minutu opet pravi isti prekršaj rukama u opasnoj zoni, Durmo greška za potpuni potop. Težak poraz. Vazda nas siluje konstantno, kažu nemojte ga u Čelik, pravi probleme u svlačionici, medjutim nas siluje na terenu svako malo 1-2 gola i 1-2 asistencije. Zaimoviću nista ne zamjerim covjek mora ubacivati neku djecu koja ni sama ne znaju kako se zovu.

Kod ovih Delić, Dervišagić, Vazda itd sto mi sanjati možemo.

U stvari dzaba se svi nerviramo ovako će sve biti dok se ne obezbjede pare ili dok neko se ne pojavi sa parama zainteresovan. Do tada životarenje uz sve manje ljudi jer godinu idu a ništa se ne mjenja. 7 sa Stupčanicom duela 0 pobjeda, naš Čelik. Boli to ljude.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zalayeta22

Post Postao/la Zalayeta22 »

Mi nazalost trebamo shvatit da imamo gubitnicki mentalitet vec nekih 15-20 godina i bez obzira kakve generacije bile a pogotovo ove sad, da smo cesto gubili utakmice koje su nam bile jako vazne, da li da uhvatimo neki prikljucak ili da se odvojimo ili da nesto osvojimo, cesto kad je takva utakmica kad je hype u gradu, igraci zakazu. Dovoljno se sjetit finala kupa protiv Zelje oba puta. Ove dvije sezone porazi kad se taman ponadamo necemu, kad budu posjecene tekme i kuci i u gostima tipa Travnik, sad ova Stupcanica, pokaze se taj mentalitet nazalost. Ocigledno treba dosta rada sa igracima sa nama svima da se pokrenemo da se to promijeni.
Inace kroz historiju mi smo bili uvijek radnicki grad, radnicka ekipa koja je bila fajterska, bezobrazna, neugodna, kad ti dodje utakmica sa Celikom u Zenici da ti se zivot smuci, bar tako cujemo od starijih navijaca i igraca.
Moje misljenje da bi trebali se nekako vratit u taj kolosijek, bit bezobrazni, "negostoljubljivi" , ogadit fudbal svima koji igraju sa nama.
Da se razumijemo nemam nista protiv ovih igraca/strucnog staba/uprave, uvijek cu navijat za njih, jednostavno prijedlog mozda neki za njih da drzimo do historije i imena Celik.
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

PatrickBateman je napisao/la: 26 lis 2024, 19:28 Da su Vardo i Horic igrali, bio bi x i to u najgorem slucaju.
A sto nisu igrali? Pa nisu igrali sto obojica zajedno do sad imaju 7 zutih kartona!!! Halo ba 7 zutih imaju samo njih dvojica i po jednu propustenu utakmicu zbog zutih! De ba nek se dohavizaju malo mentoli glupi ovoliko kartona dobivat to je vise sramota! Sad raja pise stizu nas kartoni i povrede i tezak raspored,jest stizu sad a na pocetku sezone si imao lagan raspored,nisi imao zutih ni povreda al nisi ni nakupio bodova koliko si trebo! A Čelik je trebo do prije Stupcanice imati 22 boda na svom kontu! 17 do sad +3 Radnicki + jos 2 Hadzici al kurcobolja vladala! Al zato sad kao tezak raspored i kartoni,kita ba teska igraj sad ako muda imas!
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Ja uopste ne razumijem frustracije nasih navijaca. Ok, bilo top, mogli dobit, ali realno nemamo kvalitet. Nismo ga imali ni prosle godine. Imamo samo zajednistvo pa kad se malo bore jedni za druge onda i ostvarimo nesto, ali prije ili kasnije ispliva kvalitet. Jednostavno mora.

Price o tome da ima boljih igraca u kantonu treba poslati u penziju. Bili smo u kantonu, znamo koliko su kvalitetni kada je Gabrijel Popovic tu licio na beka, a i Haris Sehic. Uz duzno postovanje obojici, hvala im sto su bili tu u tim teskim trenucima.

Precesto pretjerujemo. Ako dobijemo, letimo, ako izgubimo, onda je dno bez kraja i tako u krug. Vrijeme je da se prihvate neke stvari. Nemamo para. Izjava da napadamo PL je bila cisti marketinski trik da se izvuku pare iz grada.

Evo hipotetski da se plasiramo u PL. Treba nam sigurno 15 novih igraca koji mogu igrat taj rang. Od tih 15 ces promasiti sa pola, a mozda i vise. Svi klubovi fulaju tako da to nije cudno. Dakle imaces opet 7 dobrih i molit Boga da se neko ne povrijedi ili ne dobije zuti karton.

Odblokirati racun i polahko sklapati ekipu za buducnost. Vidi se ko ima potencijala, vidi se ko i nema. Cinjenica je da nam trebaju izgradjeni igraci za napad na PL, a kako bi se onda i nasi talenti (a imamo i tih necete vjerovati) mogli pravilno razvijati. Ovako teret pada na ledja igraca koji imaju 19-20 godina, i naravno treba od takvih ocekivati puno u svakom trenutku, ali oni ne mogu nositi igru. Oni su tu da bljesnu, pa odigraju lose, pa bljesnu. Rastu tako sto smanjuju ove lose partije dok ne odrastu.

Nama je prvi problem Masic. Taj sto bi trebao da nosi, a ustvari ne postoji. Vidimo razliku kad Horic igra i kad ne igra. Vardo je isto dobar, ali i njegova forma previse varira. Kad saberes, od tri igraca od kojih se najvise ocekuje, jedini koji moze nosit nasu igru je Horic. Ovi ostali su tu da dodaju, ali ne da nose. Slicno kao Rasevic ili Musa. Nama fali ovih iskusnijih poput Rasevica i Muse u ekipi, a kamo li da pricamo o igracima koji znaju sta rade na terenu.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Odlično gostovanje navijaca u Olovu. Dosta dobro prvo poluvrijeme al dva puta gore drugo. Oni uvode 3 top igraca, mi tri juniora. Zavrsena prica. Vazda i Delic sa klupe :like: kod nas bi obojica debelo obojica bili nosioci igre.
Zamorano

Mozel neko postaviti sazetak utakmice ili gdje se moze pogledat tekma? Posto nisam gledao danas radi posla.
phillies

Post Postao/la phillies »

Nije MyTv jos postavila na svoj yt kanal sazetak. Vjerovatno ce biti u toku sutrasnjeg dana. Pretpostavljam da ti nije BHTelecom Tv provajder, inace bi mogao "premotati" na tekmu na MYTV kanalu.

Sad kad se spominje "gubitnicki mentalitet" od preko 25 godina, bas me zanima kako tad gubitnicki mentalitet djeluje kad je klub promjenjen, znaci 90% novih ljudi je u klubu. Kako moze to biti nasljedjeni gubitnicki mentalitet? Jednostavno ekipe koje nemaju kvaliteta imaju "gubitnicki mentalitet". Kad smo derali po kantonu i po Centru, tad nije bilo gubitnickog mentaliteta, jer smo kvalitetom odskakali od ostalih ekipa, sto je i normalno. Sad kad smo kvalitetom inferiorniji ili bara-bara sa nekim ekipama, odjednom se javlja taj gubitnicki mentalitet.
Misljenja sam da mentalitet tu nema nista s tim, nego cisto kvalitet.

Ova danas utakmica me podsjetila na Celikovu utakmicu na Kosevu 2004.godine. Isto smo poveli 2:0 ali doduse Sarajevo nas je do poluvremeno stiglo na 2:2 a u drugom poluvremenu dali nam i treci za konacan rezultat. Kao i danas, nismo imali kvaliteta da utakmicu privedemo kraju.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 26 lis 2024, 21:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Čelik zenički !!!
Zamorano

phillies je napisao/la: 26 lis 2024, 21:31 Nije MyTv jos postavila na svoj yt kanal sazetak. Vjerovatno ce biti u toku sutrasnjeg dana. Pretpostavljam da ti nije BHTelecom Tv provajder, inace bi mogao "premotati" na tekmu na MYTV kanalu.
Imam ja IPTV instalirano na laptopu al nesto danas nisam mogao otvoriti MYTV pa nisam ni mogao baciti nekad oko na tekmu dok radim. BH provajder mi samo uzima redovno 1 km mjesecno onako mame im se naglabam lopovske!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Realno svi smo razocarani nakon 0-2 na poluvremenu ali nemamo kvalitwt i to je to.
Delic , Kalesic, Vazda i Mehanovic zajedno imaju veca primanja nego nas citav tim sa zamjenama i strucnim stabom a vjerovatno i sa administracijom.
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Cinvict35 je napisao/la: 26 lis 2024, 23:09 Realno svi smo razocarani nakon 0-2 na poluvremenu ali nemamo kvalitwt i to je to.
Delic , Kalesic, Vazda i Mehanovic zajedno imaju veca primanja nego nas citav tim sa zamjenama i strucnim stabom a vjerovatno i sa administracijom.
S ovim svaku priču završiti i nekim nadanjima o ulasku u PL.
Sa trenutnom situacijom u klubu (blokada računa) i ekipom, mi bi nazad u FL bili već nakon 10 kola PL
Odgovori