NK Čelik

likceze

Re: NK Čelik

Post Postao/la likceze »

Mislim da sve interesuje ko odlazi ove zime iz kluba🙂
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

likceze je napisao/la: 05 pro 2024, 19:25 Mislim da sve interesuje ko odlazi ove zime iz kluba🙂
Vjerovatno se ceka nastavak saradnje sa Zaimovicem,pa da on odredi visak u ekipi...
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Prije određivanja viška, možda je pametnije vidjeti ima li šta na tržištu da se dovede. Nije za zayebanciju ova zima, može ispadati 6 klubova iz naše lige potencijalno, tako da treba biti baš oprezan.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 05 pro 2024, 22:49 Prije određivanja viška, možda je pametnije vidjeti ima li šta na tržištu da se dovede. Nije za zayebanciju ova zima, može ispadati 6 klubova iz naše lige potencijalno, tako da treba biti baš oprezan.
Bravo orvo dovesti pa se onda rijesavati prekobrojnih
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Nek neko prevede ova kineska slova po forumu, mozda je neki investitor :mrgreen:
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Redbull je napisao/la: 07 pro 2024, 13:07 Nek neko prevede ova kineska slova po forumu, mozda je neki investitor :mrgreen:
:lol:
Fakat, možda nam je svanulo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Kad vidim ove lakrdije od sudzenja na stetu klubova iz federacije lakse mi bude sto nismo jos u PL hahaha.
Dok mi budemo sprwmni za PL za sezonu ili dvije valjda ce se nesto poboljsat ovo je katastrofa.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Cinvict35 je napisao/la: 07 pro 2024, 19:13 Kad vidim ove lakrdije od sudzenja na stetu klubova iz federacije lakse mi bude sto nismo jos u PL hahaha.
Dok mi budemo sprwmni za PL za sezonu ili dvije valjda ce se nesto poboljsat ovo je katastrofa.
Vidjet ćeš ti naredne sezone kako ce nas u ovoj ligi sudije derati samo ako i malo budemo prijetnja za ulazak u pl slobodi Igmanu gosku itd...
Zivi bili pa vidjeli
Tako da ovo isto u svakoj ligi...
Cinvict35

Almir2018 je napisao/la: 07 pro 2024, 19:39
Cinvict35 je napisao/la: 07 pro 2024, 19:13 Kad vidim ove lakrdije od sudzenja na stetu klubova iz federacije lakse mi bude sto nismo jos u PL hahaha.
Vidjet ćeš ti naredne sezone kako ce nas u ovoj ligi sudije derati samo ako i malo budemo prijetnja za ulazak u pl slobodi Igmanu gosku itd...
Zivi bili pa vidjeli
Tako da ovo isto u svakoj ligi...
Ma sloboda je u banani momacki ,mislim da nece bit zreli iduce god za ulazak nije ni Husic kao sto je bio prije.
Ako mu budemo imali obecanu podrsku grad i kanton i ako se neke stvari malo pisloze mnogo smo zdravija trenutno sredina od Slobode tako da mislim da cemo moc parirat svima.
Al da ce mozda i da bude lakrdija vjerovatno al et vidjecemo,nije da je npr Vici draza Sloboda od Celika ,mozda i zbog stadiona i atmosfere oko repke nece dat da nas masakriraju
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Skoro pa zvanicno bez baraža ove sezone.

Treba čudo da se desi bude baraž za ulazak.

Šteta što smo propustili priliku u mjesto da bez velikog novca udjemo u PL, nažalost borba za opstanak.

Iduce sezone dolazi Igman, Gosk, Sloboda, izgledno Rudar, Vitez.

Nadam se ozbiljnosti u prelaznom roku da ne bi nas zamijenili u ovoj ligi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Avenija je napisao/la: 08 pro 2024, 15:02 Skoro pa zvanicno bez baraža ove sezone.

Šteta što smo propustili priliku u mjesto da bez velikog novca udjemo u PL, nažalost borba za opstanak.

Iako sam to mastao pa i zagovarao mibi bili gori nwgo Sloboda sto je sad u PL.
Mozda je i bolje da iduce godine imamo sigurno najacu 1FL od odsnivanja pa ako je osvojis ili ko je osvoji ima neke sanse da prve godine opstane u PL zbog ipak dosta jakih utakmica ekipa derbija
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Cinvict35 je napisao/la: 08 pro 2024, 15:50
Avenija je napisao/la: 08 pro 2024, 15:02 Skoro pa zvanicno bez baraža ove sezone.

Iako sam to mastao pa i zagovarao mibi bili gori nwgo Sloboda sto je sad u PL.
Mozda je i bolje da iduce godine imamo sigurno najacu 1FL od odsnivanja pa ako je osvojis ili ko je osvoji ima neke sanse da prve godine opstane u PL zbog ipak dosta jakih utakmica ekipa derbija
Mozda i ne bude toliko lose da konkurencija bude jaca, jer ce nas to natjerati da vise ulozimo i imamo jacu ekipu. Najvise iz razloga da kada udjemo u pl, taj prelazak ne bude toliko tezak.
phillies

Post Postao/la phillies »

Ma ima jos 16 kola u PL, moze jos svasta da bude (osim da Sloboda ne ispadne). Ovu polusezonu okrenuti se sebi i gledati da ostanemo u FL sa sto manje bacanja para, a na ljeto ako se rijese finanskijski problemi praviti ekipu za napad na prvo mjesto.
Samo Čelik zenički !!!
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Off topic

Ima li ko zastavu NK Čelik? Da proda ili da pokloni? Zelim da sobu uredim zastavama a fali mi od Starca zastava
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Mozemo se mi tjesit koliko hocemo i zamisljat neke napade na Pl. Nama je Fl sad za sad mjera, i to jos par godina. Kad vidim razliku izmedju premijer i federalne nemamo mi tu sta trazit, jos racun blokiran, podrska kantona i federacije nikakva proveli bi se ko Sloboda.
Po pitanju povratka u Pl ne vidim nas jos sigurno 2-3 godine. Jbg al tako je
moSa likCe
Odgovori