NK Čelik
Re: NK Čelik
Mislim da sve interesuje ko odlazi ove zime iz kluba
Prije određivanja viška, možda je pametnije vidjeti ima li šta na tržištu da se dovede. Nije za zayebanciju ova zima, može ispadati 6 klubova iz naše lige potencijalno, tako da treba biti baš oprezan.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nek neko prevede ova kineska slova po forumu, mozda je neki investitor
Fakat, možda nam je svanulo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kad vidim ove lakrdije od sudzenja na stetu klubova iz federacije lakse mi bude sto nismo jos u PL hahaha.
Dok mi budemo sprwmni za PL za sezonu ili dvije valjda ce se nesto poboljsat ovo je katastrofa.
Dok mi budemo sprwmni za PL za sezonu ili dvije valjda ce se nesto poboljsat ovo je katastrofa.
Vidjet ćeš ti naredne sezone kako ce nas u ovoj ligi sudije derati samo ako i malo budemo prijetnja za ulazak u pl slobodi Igmanu gosku itd...
Zivi bili pa vidjeli
Tako da ovo isto u svakoj ligi...
Ma sloboda je u banani momacki ,mislim da nece bit zreli iduce god za ulazak nije ni Husic kao sto je bio prije.
Ako mu budemo imali obecanu podrsku grad i kanton i ako se neke stvari malo pisloze mnogo smo zdravija trenutno sredina od Slobode tako da mislim da cemo moc parirat svima.
Al da ce mozda i da bude lakrdija vjerovatno al et vidjecemo,nije da je npr Vici draza Sloboda od Celika ,mozda i zbog stadiona i atmosfere oko repke nece dat da nas masakriraju
Skoro pa zvanicno bez baraža ove sezone.
Treba čudo da se desi bude baraž za ulazak.
Šteta što smo propustili priliku u mjesto da bez velikog novca udjemo u PL, nažalost borba za opstanak.
Iduce sezone dolazi Igman, Gosk, Sloboda, izgledno Rudar, Vitez.
Nadam se ozbiljnosti u prelaznom roku da ne bi nas zamijenili u ovoj ligi.
Šteta što smo propustili priliku u mjesto da bez velikog novca udjemo u PL, nažalost borba za opstanak.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Iako sam to mastao pa i zagovarao mibi bili gori nwgo Sloboda sto je sad u PL.Avenija je napisao/la: ↑08 pro 2024, 15:02 Skoro pa zvanicno bez baraža ove sezone.
Mozda je i bolje da iduce godine imamo sigurno najacu 1FL od odsnivanja pa ako je osvojis ili ko je osvoji ima neke sanse da prve godine opstane u PL zbog ipak dosta jakih utakmica ekipa derbija
Mozda i ne bude toliko lose da konkurencija bude jaca, jer ce nas to natjerati da vise ulozimo i imamo jacu ekipu. Najvise iz razloga da kada udjemo u pl, taj prelazak ne bude toliko tezak.Cinvict35 je napisao/la: ↑08 pro 2024, 15:50Iako sam to mastao pa i zagovarao mibi bili gori nwgo Sloboda sto je sad u PL.Avenija je napisao/la: ↑08 pro 2024, 15:02 Skoro pa zvanicno bez baraža ove sezone.
Mozda je i bolje da iduce godine imamo sigurno najacu 1FL od odsnivanja pa ako je osvojis ili ko je osvoji ima neke sanse da prve godine opstane u PL zbog ipak dosta jakih utakmica ekipa derbija
Ma ima jos 16 kola u PL, moze jos svasta da bude (osim da Sloboda ne ispadne). Ovu polusezonu okrenuti se sebi i gledati da ostanemo u FL sa sto manje bacanja para, a na ljeto ako se rijese finanskijski problemi praviti ekipu za napad na prvo mjesto.Avenija je napisao/la: ↑08 pro 2024, 15:02 Skoro pa zvanicno bez baraža ove sezone.
Samo Čelik zenički !!!
Off topic
Ima li ko zastavu NK Čelik? Da proda ili da pokloni? Zelim da sobu uredim zastavama a fali mi od Starca zastava
Ima li ko zastavu NK Čelik? Da proda ili da pokloni? Zelim da sobu uredim zastavama a fali mi od Starca zastava
- Juzni Front 1988
Mozemo se mi tjesit koliko hocemo i zamisljat neke napade na Pl. Nama je Fl sad za sad mjera, i to jos par godina. Kad vidim razliku izmedju premijer i federalne nemamo mi tu sta trazit, jos racun blokiran, podrska kantona i federacije nikakva proveli bi se ko Sloboda.
Po pitanju povratka u Pl ne vidim nas jos sigurno 2-3 godine. Jbg al tako je
Po pitanju povratka u Pl ne vidim nas jos sigurno 2-3 godine. Jbg al tako je
moSa likCe