Tacno da je u crno crvenoj boji stadion bi bio dupljo ljepsi.
Sad je nam lakse nismo ni znali da nam je Avenija i Vico haveri prate se na Instagramu i dopisuju i doso je mustuluk od Avenije
A šta je to SportBC ofulao?sale je napisao/la: ↑14 lis 2024, 18:28Sad ce članak SportBC saznajeAvenija je napisao/la: ↑14 lis 2024, 18:16Da ne ispadnem šupak i cinkara i da ne postavljam privatni razgovor, poslao sam poruku Vici na IG zašto dopusta da se brukamo sa svlačionicama i zasto nema najavljene rekonstrukcije stadiona, predstavio se fino kao gradjanin Zenice gdje mi je čovjek kulturno odgovorio i detaljno. Plaćen je projekat TOTALNE rekonstrukcije Bilinog Polja koji ce savez sa gradom uskoro realizovati tako da nisu htjeli ulagati u BP prije lige nacija jer će 90% stvari na stadionu biti zamijenjeno i da su svi procesi u toku ili pri kraju.Zamorano je napisao/la: ↑14 lis 2024, 18:01 Koje sivilo na stadionu strahota! SIVA BOJA ubi.Ovo treba na ljeto ba ljudi sve ofarbat u crno crveno svanuo bi stadion 50% odmah. @Avenija je ba u pravu da mu se gadi ova siva boja na stadionu nisam toliko ni primjecivo al ovo je strasno ruzno. Cuj sivo,ebo majku hajmo ba se organizovat na ljeto pa ga svega ofarbat po svom čejifu! Ova emisija MYTV dobra i ovaj klip od švabe al sivilo ubi,fuj!
P.s. odgovorio je da budem 100% precizan KOMPLETNA rekonstrukcija cijelog stadiona a ne TOTALNA kao što sam ja napisao.
Tako da ga neće biti potrebno kreciti i farbati![]()
![]()
Kako oni obecavaju haman cu ja morat s valjkom pocet krecenje u maju,pa lagano okrecit cu ga do avgustaAvenija je napisao/la: ↑14 lis 2024, 18:16Da ne ispadnem šupak i cinkara i da ne postavljam privatni razgovor, poslao sam poruku Vici na IG zašto dopusta da se brukamo sa svlačionicama i zasto nema najavljene rekonstrukcije stadiona, predstavio se fino kao gradjanin Zenice gdje mi je čovjek kulturno odgovorio i detaljno. Plaćen je projekat TOTALNE rekonstrukcije Bilinog Polja koji ce savez sa gradom uskoro realizovati tako da nisu htjeli ulagati u BP prije lige nacija jer će 90% stvari na stadionu biti zamijenjeno i da su svi procesi u toku ili pri kraju.Zamorano je napisao/la: ↑14 lis 2024, 18:01 Koje sivilo na stadionu strahota! SIVA BOJA ubi.Ovo treba na ljeto ba ljudi sve ofarbat u crno crveno svanuo bi stadion 50% odmah. @Avenija je ba u pravu da mu se gadi ova siva boja na stadionu nisam toliko ni primjecivo al ovo je strasno ruzno. Cuj sivo,ebo majku hajmo ba se organizovat na ljeto pa ga svega ofarbat po svom čejifu! Ova emisija MYTV dobra i ovaj klip od švabe al sivilo ubi,fuj!
P.s. odgovorio je da budem 100% precizan KOMPLETNA rekonstrukcija cijelog stadiona a ne TOTALNA kao što sam ja napisao.
Tako da ga neće biti potrebno kreciti i farbati![]()
Eh tako brate mili. Ja ne trazim nista vise od ovakvog pressa jednom mjesecno. Nista u principu nije novo receno ali barem znas da ni nema nista novo i u toku si sa desavanjima.Allgunsblazing je napisao/la: ↑15 lis 2024, 14:44 @Kakha ispunjeno?![]()
Ljudi mi imamo svoj klub. Fantazija!
Ovo čovjek kad čuje odmah ide sa optimizmom na tekmu, pa ne daj bože i ako kiks bude, nema veze ako se ova izjava opravda na terenu.Danas će nam igrači pokazati na treningu ko je za ‘fajt’ i pobjednički mentalitet, takvi igrači će igrati”.