NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Ali ni meni ne ide nikako u glavu ako se farba nesto pa farbaj ga u klupskim bojama yebemu mater i boju i stepenice i ograde i zidove na stadionu.Svaki klub radi to, koliko je samo Grbavica ljepsa sto su obojili okolo u plavo pored travnjaka,zamisli sad da je sivo ili RA svoju tribinu u crveno.To je isto kad je semafor bio zelene boje koliko mi to smetalo ja sam piso to danima da mijenjaju boju i cim su dosli ovi ljudi odmah su promijenili izgled semafora ,Koliko samo Zapad izgleda samo sto su one stubove ofarbali u crno crvenotako sve trebaju ako se farba nesto.
Tacno da je u crno crvenoj boji stadion bi bio dupljo ljepsi.
Sad je nam lakse nismo ni znali da nam je Avenija i Vico haveri prate se na Instagramu i dopisuju i doso je mustuluk od Avenije 😁😁
laudrup

Post Postao/la laudrup »

sale je napisao/la: 14 lis 2024, 18:28
Avenija je napisao/la: 14 lis 2024, 18:16
Zamorano je napisao/la: 14 lis 2024, 18:01 Koje sivilo na stadionu strahota! SIVA BOJA ubi.Ovo treba na ljeto ba ljudi sve ofarbat u crno crveno svanuo bi stadion 50% odmah. @Avenija je ba u pravu da mu se gadi ova siva boja na stadionu nisam toliko ni primjecivo al ovo je strasno ruzno. Cuj sivo,ebo majku hajmo ba se organizovat na ljeto pa ga svega ofarbat po svom čejifu! Ova emisija MYTV dobra i ovaj klip od švabe al sivilo ubi,fuj!
Da ne ispadnem šupak i cinkara i da ne postavljam privatni razgovor, poslao sam poruku Vici na IG zašto dopusta da se brukamo sa svlačionicama i zasto nema najavljene rekonstrukcije stadiona, predstavio se fino kao gradjanin Zenice gdje mi je čovjek kulturno odgovorio i detaljno. Plaćen je projekat TOTALNE rekonstrukcije Bilinog Polja koji ce savez sa gradom uskoro realizovati tako da nisu htjeli ulagati u BP prije lige nacija jer će 90% stvari na stadionu biti zamijenjeno i da su svi procesi u toku ili pri kraju.

P.s. odgovorio je da budem 100% precizan KOMPLETNA rekonstrukcija cijelog stadiona a ne TOTALNA kao što sam ja napisao.

Tako da ga neće biti potrebno kreciti i farbati :lol:
Sad ce članak SportBC saznaje :lol:
A šta je to SportBC ofulao? :lol:
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Avenija je napisao/la: 14 lis 2024, 18:16
Zamorano je napisao/la: 14 lis 2024, 18:01 Koje sivilo na stadionu strahota! SIVA BOJA ubi.Ovo treba na ljeto ba ljudi sve ofarbat u crno crveno svanuo bi stadion 50% odmah. @Avenija je ba u pravu da mu se gadi ova siva boja na stadionu nisam toliko ni primjecivo al ovo je strasno ruzno. Cuj sivo,ebo majku hajmo ba se organizovat na ljeto pa ga svega ofarbat po svom čejifu! Ova emisija MYTV dobra i ovaj klip od švabe al sivilo ubi,fuj!
Da ne ispadnem šupak i cinkara i da ne postavljam privatni razgovor, poslao sam poruku Vici na IG zašto dopusta da se brukamo sa svlačionicama i zasto nema najavljene rekonstrukcije stadiona, predstavio se fino kao gradjanin Zenice gdje mi je čovjek kulturno odgovorio i detaljno. Plaćen je projekat TOTALNE rekonstrukcije Bilinog Polja koji ce savez sa gradom uskoro realizovati tako da nisu htjeli ulagati u BP prije lige nacija jer će 90% stvari na stadionu biti zamijenjeno i da su svi procesi u toku ili pri kraju.

P.s. odgovorio je da budem 100% precizan KOMPLETNA rekonstrukcija cijelog stadiona a ne TOTALNA kao što sam ja napisao.

Tako da ga neće biti potrebno kreciti i farbati :lol:
Kako oni obecavaju haman cu ja morat s valjkom pocet krecenje u maju,pa lagano okrecit cu ga do avgusta😀
Nije problem rekonstrukcije i farbanja problem je sto su oni i zadnji put rekonstruisali i ofarbali satadion AL U KOJU BOJU SU GA OFARBALI??? U SIVU !!!
majku im ebem debilsku!
Cijeli nam stadion retardi ofarbali u sivo!?
Klub treba tu reagovat i nedat druge boje osim crno-crvene,50 godina stadion bio ofarban u crno-crvene boje sad zadnjih 10 godina stadion sav SIV! Pa sjetite se samo ograde oko cijelog stadiona da je bila uvijek crno - crvena UVIJEK!!! A vidi sad jada i tuge od boje ograde.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

A jbt čovjek ima vezu sa Vicom.Dobio si prvi info od Vice briši post da nebude SportSport ,Avaz,Klix,Zenit,Sport1...saznaje iz pouzdanih izvora.Joj da si reko trebo si malo da vidiš da izvućeš koji dinar za Čelik od tih para.Mislim da im je 1M sića od toga koliko su puta dobili od UEFE i pokrali.
:tobože:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Da nam je sutra dobit Tomislav
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Zaimović na pressu mnogo ozbiljnije, iskusnije hrabrije zvuči od Damjanovića..što bi rekao naš narod djeluje ko čvrsta ruka..

Valjala bi sutra pobjeda svima i igračima i njemu i klubu i navijačima, bas bitna prekretnica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

I meni se sviđa Zaimovicev govor na pressu, vidi se da covjek vjeruje u ekipu i ne trazi alibi.
Srce, čast i ponos!
Guest.1945

Kakva pizdarija ovo bi sinoć?
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

@Kakha ispunjeno? :D

Ljudi mi imamo svoj klub. Fantazija!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Allgunsblazing je napisao/la: 15 lis 2024, 14:44 @Kakha ispunjeno? :D

Ljudi mi imamo svoj klub. Fantazija!
Eh tako brate mili. Ja ne trazim nista vise od ovakvog pressa jednom mjesecno. Nista u principu nije novo receno ali barem znas da ni nema nista novo i u toku si sa desavanjima.
Samo tako naprijed i bit ce sve super.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Svaka čast convicti :pray:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Danas će nam igrači pokazati na treningu ko je za ‘fajt’ i pobjednički mentalitet, takvi igrači će igrati”.
Ovo čovjek kad čuje odmah ide sa optimizmom na tekmu, pa ne daj bože i ako kiks bude, nema veze ako se ova izjava opravda na terenu.

Onaj kmečavac bi sasro i igrače i navijače kako dolazi strašni tomislav sa strašnim albertom kangom iz kanade :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest.1945

Ovaj ima muda.Znaš ne znaš na treningu aj klupa.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Svaka cast za Milaka danas na press konferenciji i na odgovorima. Onako treba da se ponasa i prica covjek koji sjedi na press konferenciji i na usluzi je svima u ime kluba.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Dovio sam, za sutra, za prvenstvo. Samo da ne budemo donji dio tabele 🤣
IMG-20241015-WA0026.jpg
IMG-20241015-WA0026.jpg (114.63 KiB) Pogledano 701 put.
moSa likCe
Odgovori