NK Čelik
- limvolikce
Re: NK Čelik
Treba malo protresti ekipu, nije tačno da ne mogu bolje, mogu! Gadno je kad se ukalupe u luzerski mentalitet, tada promjena trenera može doći kao refresh. Možda Dario nije loš kao čovjek, ali mi djeluje loš kao motivator. Jebiga, ako nemaš nekog kvalieta u ekipi, moraš 5x više raditi na motivaciji, e takav nam jedan trener sada teba, mlakonja neki sa diplomom nam ne može puno pomoći.
Ma kakav Zaimović...
Kemu do kraja polusezone, nek ih trzne malo. Samo mu brlju dozirat...
Kemu do kraja polusezone, nek ih trzne malo. Samo mu brlju dozirat...
-
Ja se samo nadam da cemo sljedecem treneru, ko god on bio dati malo vise vremena. I Duvnjaka i Damjanovica smo potjerali nakon prve rezultatske krize. Ono sto mene brine je sto ja nisam siguran koliko su te rezultatske krize bile zapravo njihova odgovornost. Cinjenica je da je obojici trenerski angazman u Celiku vrhunac trenerske karijere ali je isto tako i cinjenica da nisu imali sastav Barselone iz 2011te nego skupinu golobradih momaka uz par iskusnijih igraca diskutabilnog kvaliteta. Bilo kako bilo, Dario sretno i sve najbolje u nastavku karijere a nadam se da cemo sa sljedecim trenerom ostvariti neki kontinuitet rada i da nece letit tako brzo.
Dobro je, lakše se diše, muda bi pojeo vlastita da ne odem na stadion u subotu, ali sigurno iz principa ne bi otišao, da gledam Orašje. Bravo uprava i hvala Dario na sporazumnom raskidu, ljudina si, ali si realno ispodprosječan trener i to je to.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kakav taj gori ziheraš od Darija, piči dalje.RubikovaKocka je napisao/la: ↑01 lis 2024, 18:54 Ja bih kontaktirao ovog trenera što je Stupčanicu vodio, ne mogu se imena sjetiti !? Mislim da ne radi nigdje trenutno !?
Edit; Dženan Zaimović ?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Povedi nas Nizaše Hukiću
Kamber,Huka su rjesenja trenutna i nemojmo se zanositi nekim imenima
-
Truhlu bi samo Jakir zadovoljio
Racionalna i očekivana odluka UO ali imaju bas tezak zadatak koga dovesti. Evo nemam ideje uopste.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sablja, Edis Mulalic da gledamo klanje i krv svaku utakmicu, on to ceka
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE