Sta reci i 2 poluvreme isto izbij nabij i hajd i u toj igri se oni bolje snasli i kraj price.Samo dodat kod 2 gola Durmo krivac glavni ne znam uopce sto je izaso sa gola kad je Musa imo cistu loptu i posle u tom nesporazumu pogresi Musa mada i da nismo primili taj gol mi ne bi izjednacili nikad i nije ta greska kriva za poraz.
Drugog kluba nemamo,imas ove igrace ,nemas nekog novca da dovedes a da se moze bolje moze i mora.Idemo i dalje i guraj mozda ce pocet igrat bolje kad definitivno padne pritisak oko nekog vrha tabele .Nasa realnost je kao prosle sezone sa ovim igracima od 3 do 8 mjesta to ce svakako bit u 5 bodova sve i sa tim se moraju i navijaci pomirit,publike ce bit standardno ko je naucio i mozda vise u kupu ako neko dodje atraktivniji.
Za Darija ne znam sta rec vise nit on zna sta hoce a realno nema on ni igrace ali nije sve ni do igraca neko ne bi mogo vodit Real kad bi mu dao sve one igrace i da li ima jos tu nekih nesporazuma bojkota sabotaza podjela ne znam.
Tomislav bi se trebalo dobit ili ulazis vec u probleme idu i teze utakmice pa ces pauzirat kolo pa na pocetku u drugom djelu 2 u goste.
Ali sto bi reko Dario zivot ide dalje samo treba raditi