NK Čelik
Re: NK Čelik
Klub koji je postao kurva za karanje po mjesnim zajednicama, oni klinci od rahica se sprdaju na 2:0 USLA VODA U USI USLA VODA U USI HAHAHHAHA
Posljenjeplasirani Rahic dolazi do prve pobjede ove sezoneeeeeeeee idemooo
Posljenjeplasirani Rahic dolazi do prve pobjede ove sezoneeeeeeeee idemooo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Najbolje bi bilo da naši ni ne idu na gostovanje i ne troše pare na put. Nek svaka bude 3:0 za domaćina, a pare za put usmjeriti na dugove
ne treba vise ni domace organizovati svakako nece vise ovo od 300 ljudi pratiti a skuplja je organizacija utakmice na Bilinom, u dugove sve usmeriti
Ma nista,sad je svejedno ha dao otkaz ha osto do zimske pauze.
Cekati odblokiran racun i neku finansijski injekciju pa Pavica dovesti na proljece jedina nada .
Cekati odblokiran racun i neku finansijski injekciju pa Pavica dovesti na proljece jedina nada .
-
Isto je i nama isli ili ne isli na utakmice ove jeseni. Sacekati cemo proljece. Nek ih gledaju porodice ovakve hendikepirane.
Ekipa je najopasnija kad je fenjeras.
- Darijo Damjanovic-
Nego, ovim putem molim Upravu da sazove press, nevezano za sportski segment, da nas izvjesti o trenutnom stanju sto se tice deblokade racuna. Ima li bar tu nekih vijesti ?
- Darijo Damjanovic-
Nego, ovim putem molim Upravu da sazove press, nevezano za sportski segment, da nas izvjesti o trenutnom stanju sto se tice deblokade racuna. Ima li bar tu nekih vijesti ?
Samo Čelik zenički !!!
- BatistutA19
Sta reci i 2 poluvreme isto izbij nabij i hajd i u toj igri se oni bolje snasli i kraj price.Samo dodat kod 2 gola Durmo krivac glavni ne znam uopce sto je izaso sa gola kad je Musa imo cistu loptu i posle u tom nesporazumu pogresi Musa mada i da nismo primili taj gol mi ne bi izjednacili nikad i nije ta greska kriva za poraz.
Drugog kluba nemamo,imas ove igrace ,nemas nekog novca da dovedes a da se moze bolje moze i mora.Idemo i dalje i guraj mozda ce pocet igrat bolje kad definitivno padne pritisak oko nekog vrha tabele .Nasa realnost je kao prosle sezone sa ovim igracima od 3 do 8 mjesta to ce svakako bit u 5 bodova sve i sa tim se moraju i navijaci pomirit,publike ce bit standardno ko je naucio i mozda vise u kupu ako neko dodje atraktivniji.
Za Darija ne znam sta rec vise nit on zna sta hoce a realno nema on ni igrace ali nije sve ni do igraca neko ne bi mogo vodit Real kad bi mu dao sve one igrace i da li ima jos tu nekih nesporazuma bojkota sabotaza podjela ne znam.
Tomislav bi se trebalo dobit ili ulazis vec u probleme idu i teze utakmice pa ces pauzirat kolo pa na pocetku u drugom djelu 2 u goste.
Ali sto bi reko Dario zivot ide dalje samo treba raditi
Drugog kluba nemamo,imas ove igrace ,nemas nekog novca da dovedes a da se moze bolje moze i mora.Idemo i dalje i guraj mozda ce pocet igrat bolje kad definitivno padne pritisak oko nekog vrha tabele .Nasa realnost je kao prosle sezone sa ovim igracima od 3 do 8 mjesta to ce svakako bit u 5 bodova sve i sa tim se moraju i navijaci pomirit,publike ce bit standardno ko je naucio i mozda vise u kupu ako neko dodje atraktivniji.
Za Darija ne znam sta rec vise nit on zna sta hoce a realno nema on ni igrace ali nije sve ni do igraca neko ne bi mogo vodit Real kad bi mu dao sve one igrace i da li ima jos tu nekih nesporazuma bojkota sabotaza podjela ne znam.
Tomislav bi se trebalo dobit ili ulazis vec u probleme idu i teze utakmice pa ces pauzirat kolo pa na pocetku u drugom djelu 2 u goste.
Ali sto bi reko Dario zivot ide dalje samo treba raditi
Ma nije druze, parodiram...ali nije blizu od istine
P.S. I pored sve muke, koja je logika da Masic izvodi slobodne udarce sa skoro pola terena? Zar ne bi, kao napadac, biti na ivici 16erca, a nek Smajlovic ili Vardo to izvodi.
Samo Čelik zenički !!!
A sto ljudi psuju igračima može li mi neko objasniti, to isto da mene ili nekoga od nas dovedeš pred Starlink od Elona Muska i kaze hajde lansiraj ga a ja najbolje sto znam je razvesti struju i uraditi uzemljenje.
Ljudi ne znaju, nisu oni krivi, kraj price.
Ljudi ne znaju, nisu oni krivi, kraj price.
- limvolikce
Ja od Radničkog čekam naslov: "Damjanović dao ostavku", al ništa.
Jebem mu zakletvu, pa mora neko preuzeti neku odgovornost i dati ostavku, a ko će ako ne Dario. Ipak smo mi Čelik, a to ne ide ovako. S ovom igrom bili bismo sredina i u DLC.
Jebem mu zakletvu, pa mora neko preuzeti neku odgovornost i dati ostavku, a ko će ako ne Dario. Ipak smo mi Čelik, a to ne ide ovako. S ovom igrom bili bismo sredina i u DLC.
-
Ne znam sta vise da kazem. Dzaba i formacija kad nemas nikakav stil ni identitet u igri, na gostovanjima se sve svede na izbi-nabi ho ruk fudbal. I kad dođemo do sanse nismo u stanju zabit. Al zato redovno od ovih hadalja ekipcine pravimo, eto danas smo Amera Sofitca proslavili.
Ako je cilj bit u vrhu tabele onda Dario mora ici.
Ako je cilj bit u vrhu tabele onda Dario mora ici.
Srce, čast i ponos!
Rahić te guzi igrom, bez pobjede 5 kola, zadnji na tabeli. Istovarite Darija u Modriči, kad smo Travniku dovlačili igrače ljetos na putu za kupres, možemo i trenere rezvoziti
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.