NK Čelik

RubikovaKocka

Re: NK Čelik

Post Postao/la RubikovaKocka »

Truhlo je napisao/la: 24 ruj 2024, 14:56 Svi su teški, opasni, zayebani, uigrani, brzi, jaki, neugodni :lol:
Bas to. A jednostavnije je reci da smo mi loša ekipa :)
Opasan Travnik ovo ono, poslije nase utakmice u Travniku ih jedno Gorazde uzima lagano. Mozda je nama bolje da se preselimo u DLC da budemo konkurentni :D
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Dobro bice lagano, ocekujem da ce ovi iz Travnika sami sebi golove davat :rock:
Srce, čast i ponos!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

RubikovaKocka je napisao/la: 24 ruj 2024, 14:58
Truhlo je napisao/la: 24 ruj 2024, 14:56 Svi su teški, opasni, zayebani, uigrani, brzi, jaki, neugodni :lol:
Bas to. A jednostavnije je reci da smo mi loša ekipa :)
Opasan Travnik ovo ono, poslije nase utakmice u Travniku ih jedno Gorazde uzima lagano. Mozda je nama bolje da se preselimo u DLC da budemo konkurentni :D
Ma jarane pišljivi Travnik, halo gdje je mentalitet. Da izađe 5 juniora u prvom sastavu na Bilinom ima da se pokažu muda da se nagazi ko god da gostuje.

Valjda su se pouke izvukle od zadnje dvije utakmice i stručni štab i igrači. Boj se ovna, boj se govna, dosta je više toga. Izađi na pres sa stavom idemo po pobjedu, agresivno od prve minute, motiviši igrače da im kosti lome i presing od prve minute, pa ako i zijaniš neće biti problema, dešava se yebi ga.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Sustina mog komentara nije u tome da se mi trebamo nekog bojat, nego da utakamici treba pristupit krajnje ozbiljno i odgovorno. Iracionalno je mislit da ce oni ovdje doci sa bijelom zastavom, i njihov trener je izjavio da se zele nadigravati, svjesni su i oni sta im potencijalno donosi plasman u Kup BiH.

Kaze kakav Travnik dobilo ih Gorazde kuci, pa jbt i nas je fenjeras matirao jednom kontrom. Pojedinci ovdje misle da smo mi u rangu, sta znam Crvene zvezde, ono boli nas qurko protiv koga igramo kad imamo za tri klase bolju ekipu od konkurencije i instituacionalnu zastitu sa svakog nivoa.
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 24 ruj 2024, 16:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Srce, čast i ponos!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Održali smo konstruktivne sastanke s igračima i Stručnim štabom, gdje smo zajednički zaključili da su potrebna poboljšanja u pristupu, stavu, komunikaciji i gardu za što smo dobili čvrsto obećanje da će se u narednom periodu primijetiti promjene na bolje, počevši već od sutrašnje utakmice protiv NK Travnik, a potom i u nastavku ligaškog takmičenja.
To je to, ne fali ovom rosteru ni kvaliteta, ni Boje, Biberi, nego kako su objavili, stav, gard, pristup, da ona priča mi smo Čelik i idemo svaku utakmicu na pobjedu ima pokriće na terenu, a ne da se bojimo Radnika, Rahića, Travnika.

Svi na Bilino sutra :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

200 gledalaca u Bijeljini i mi pricamo nesto o nasoj posjeti ,pa mi da igramo u Bijeljini samo nasih bi bilo 100 navijaca 😂😂😂pa mi smo argentinci River Plate za 90% iz WWIN LIGE BIH 😂😂😂
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Hajmo sada biti realni,.svi su u 10-20% kvalitete u ovoj ligi.
Razliku odlucuje, voljni moment ekipe i atmosfera medju igračima, pomoc sudije zna odlučiti utakmicu, redovna primanja, volja i želja glad za pobjedom i pripreme tj fizicka sprema.

Da se ne lažemo realan rezultat protiv Radničkog je 5-1.

To što oni su imali dobrih upotrebljivih minimalno 10 lopti sa strane u 16 je greška Darija. Zasto? Zato sto su evo u poluvremenu prvom evo, Smajlović i Dzanković probili 10 puta stranu i uputili loptu unutra GDJE SE NALAZI 1 IGRAČ naš na povratnoj medju njihovih 7 igrača. U takvoj utakmici gdje protivnička ekipa ne moze doci do 60 metara od gola Čelika šesnaesterac protivnika se puni za 5-6 igrača gdje svaki od njih zna svoju poziciju. Svaki prodor po strani unutra su kazneni trebali napuniti, Isaković, Martinović, Ali, Talha, Vardo.

To je vec 5 na 6-7 u odbrani a ne 1 na 7 kako se desilo protiv Radničkog.

Ako im Dario i Ervin koji su imali takve karijere, klubove, utakmice u karijere i trenere nisu sposobni nacrtati pozicije i osnove fudbala onda ni ne čudi sto su zaglavili u blatu prve lige federacije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Sutra je Dariju nažalost odbrojano
Alija Izetbegović Čelik
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Sutra očekujem zeničku la masiju sa Ahmetspahićem u vrhu i Hodžićem na stoperu :rock:
bartoli

Post Postao/la bartoli »

asimdemineri je napisao/la: 24 ruj 2024, 19:52 Sutra je Dariju nažalost odbrojano
Zasto mislis tako?
LimVo likČe
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

bartoli je napisao/la: 24 ruj 2024, 20:20
asimdemineri je napisao/la: 24 ruj 2024, 19:52 Sutra je Dariju nažalost odbrojano
Zasto mislis tako?
Pa očekujem ispadanje iz kupa, jedino ako Travnik nema ama baš nikakve ambicije pa "dolaze izgubiti".
Igrači su u strahu i sumnjam da su se otrijeznili od vikenda, doduše oni igraju kao pijani još od prve utakmice, tako da nema od otrježnjenja ništa.
S druge strane Travnik ima isto pobjeda kao i mi, imaju novog trenera i sumnjam da će im motiva faliti. Neki rani gol Travnika, dovodi ovog puta do skidanja šorceva kamoli dresova.
Mi protiv ove ekipe nismo ošutali na gol, te smatram da su oni iste ako ne i bolje kvalitet od nas, ne plaše se Čelika i ponavljam dolaze s novim trenerom. To su sve neke sitnice koje idu u njihovu korist.
Doduše, ja sam se već fulio par prognoza ovdje na forumu, nadam se da ću i ovaj put.
Alija Izetbegović Čelik
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

asimdemineri je napisao/la: 24 ruj 2024, 21:13
bartoli je napisao/la: 24 ruj 2024, 20:20
Zasto mislis tako?
Pa očekujem ispadanje iz kupa, jedino ako Travnik nema ama baš nikakve ambicije pa "dolaze izgubiti".
Igrači su u strahu i sumnjam da su se otrijeznili od vikenda, doduše oni igraju kao pijani još od prve utakmice, tako da nema od otrježnjenja ništa.
S druge strane Travnik ima isto pobjeda kao i mi, imaju novog trenera i sumnjam da će im motiva faliti. Neki rani gol Travnika, dovodi ovog puta do skidanja šorceva kamoli dresova.
Mi protiv ove ekipe nismo ošutali na gol, te smatram da su oni iste ako ne i bolje kvalitet od nas, ne plaše se Čelika i ponavljam dolaze s novim trenerom. To su sve neke sitnice koje idu u njihovu korist.
Doduše, ja sam se već fulio par prognoza ovdje na forumu, nadam se da ću i ovaj put.
Ma nama je realno bitnija utakmica za vikend i zato ocekujem postedu za dobar dio ekipe koja je igrala dosad a da priliku dobiju momci koji nisu toliko igrali. Samim time rezultat nije u prvom planu nego da pokusas izvuci nesto od igraca sa klupe koji dosad nisu blistali
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Sutra Čelik-Travnik 3:0 dva Masic i prvijenac Ahmetspahic
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Ako sutra p.izda nije vise skontala kako treba da igra i ako ne uzmemo, nadam se da su mu dani odbrojani i komplet stručnom štabu.
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Postoji li mogućnost da dođe raje iz Travnika na zapad, u civilu
Odgovori