Bas to. A jednostavnije je reci da smo mi loša ekipa
Opasan Travnik ovo ono, poslije nase utakmice u Travniku ih jedno Gorazde uzima lagano. Mozda je nama bolje da se preselimo u DLC da budemo konkurentni
Bas to. A jednostavnije je reci da smo mi loša ekipa
Ma jarane pišljivi Travnik, halo gdje je mentalitet. Da izađe 5 juniora u prvom sastavu na Bilinom ima da se pokažu muda da se nagazi ko god da gostuje.RubikovaKocka je napisao/la: ↑24 ruj 2024, 14:58Bas to. A jednostavnije je reci da smo mi loša ekipa
Opasan Travnik ovo ono, poslije nase utakmice u Travniku ih jedno Gorazde uzima lagano. Mozda je nama bolje da se preselimo u DLC da budemo konkurentni
To je to, ne fali ovom rosteru ni kvaliteta, ni Boje, Biberi, nego kako su objavili, stav, gard, pristup, da ona priča mi smo Čelik i idemo svaku utakmicu na pobjedu ima pokriće na terenu, a ne da se bojimo Radnika, Rahića, Travnika.Održali smo konstruktivne sastanke s igračima i Stručnim štabom, gdje smo zajednički zaključili da su potrebna poboljšanja u pristupu, stavu, komunikaciji i gardu za što smo dobili čvrsto obećanje da će se u narednom periodu primijetiti promjene na bolje, počevši već od sutrašnje utakmice protiv NK Travnik, a potom i u nastavku ligaškog takmičenja.
Hajmo sada biti realni,.svi su u 10-20% kvalitete u ovoj ligi.
Pa očekujem ispadanje iz kupa, jedino ako Travnik nema ama baš nikakve ambicije pa "dolaze izgubiti".
Ma nama je realno bitnija utakmica za vikend i zato ocekujem postedu za dobar dio ekipe koja je igrala dosad a da priliku dobiju momci koji nisu toliko igrali. Samim time rezultat nije u prvom planu nego da pokusas izvuci nesto od igraca sa klupe koji dosad nisu blistaliasimdemineri je napisao/la: ↑24 ruj 2024, 21:13Pa očekujem ispadanje iz kupa, jedino ako Travnik nema ama baš nikakve ambicije pa "dolaze izgubiti".
Igrači su u strahu i sumnjam da su se otrijeznili od vikenda, doduše oni igraju kao pijani još od prve utakmice, tako da nema od otrježnjenja ništa.
S druge strane Travnik ima isto pobjeda kao i mi, imaju novog trenera i sumnjam da će im motiva faliti. Neki rani gol Travnika, dovodi ovog puta do skidanja šorceva kamoli dresova.
Mi protiv ove ekipe nismo ošutali na gol, te smatram da su oni iste ako ne i bolje kvalitet od nas, ne plaše se Čelika i ponavljam dolaze s novim trenerom. To su sve neke sitnice koje idu u njihovu korist.
Doduše, ja sam se već fulio par prognoza ovdje na forumu, nadam se da ću i ovaj put.