NK Čelik
Re: NK Čelik
Teška odluka za upravu i to me kara boli.Dati ugovor amateru na dvije godine gdje jedva imas prebijenu marku to je van svake pameti, pa nisi na dvije godine davao u PL...osim ako je za 500 kermi mjesečno trener i za neku sicu, ali ne vrijedi ga ni za to držati gubiš više na drugoj strani.Isto tako vidilo se da igrače ne možemo zadržati, to je potvrdio Mehic sada.Pa je.ebenog Mehica sirovinu ne mozes zadrzati.Prvu godinu igraš bolje, sad očekuješ da
drugu logično budeš još bolji.Ako nisi mogao zadržati stare igrače trebao si dovesti iste ili malo bolje igrače.Ova ekipa je lošija od prošle a trener je još gori od prošlog.
drugu logično budeš još bolji.Ako nisi mogao zadržati stare igrače trebao si dovesti iste ili malo bolje igrače.Ova ekipa je lošija od prošle a trener je još gori od prošlog.
Momak ohladi branis i branis , da imas mozga skontao bi da nisu samo ulaznice prihodi ima tu svega i sve ce da padne od sponzora, 12 igrac, vjerni navijac clanske sezonske pa tek publika koja bi donijela kes da se igra lijep fudbal ali malo duze a ne jednu tekmu kao dobro patnja 10 tekmi.Allgunsblazing je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 20:17 Joj ovih najava smanjenja prihoda
Do sad nas je bilo po 10.000 po utakmici, sad cemo spasti na 1000...
A pogotovo ublehas iako je mislio dat 200 ili 300k sad ce zavrnut pipu .
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 21 ruj 2024, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Igru necu komentarisati ali publiku da. U fazonu smo da smo neki navijaci jesmo ali samo za derbi jer nemamo naviku dolaziti kad je sunce i lijep dan al i igra odbija puno navijaca. Jug uzasan momci iz lukavca ih nadglasali. Gdje je ta omladina od brojke oko 100 momka iz yc sad imas samo 20 sto znaci da vodenje istih je lose. Da 200 robova nemq na jugu e ne kontam nadam se da ne slijedi sudbina kao i fukarama .
- Allgunsblazing
Nek ti imas mozga.Cinvict35 je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 20:46Momak ohladi branis i branis , da imas mozga skontao bi da nisu samo ulaznice prihodi ima tu svega i sve ce da padne od sponzora, 12 igrac, vjerni navijac clanske sezonske pa tek publika koja bi donijela kes da se igra lijep fudbal ali malo duze a ne jednu tekmu kao dobro patnja 10 tekmi.Allgunsblazing je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 20:17 Joj ovih najava smanjenja prihoda
Do sad nas je bilo po 10.000 po utakmici, sad cemo spasti na 1000...
A pogotovo ublehas sad ce iako je mislio dat 200 ili 300k sad ce zavrnut pipu .
Jebo te i ublehas i svi oni koji ne znaju odvojiti klub od igraca.
Ma nova generacija jbg nemas je cime privuc ovakvom igrom koga, pa ovi zagrizeni odustaju od tekmi kamoli nekog novog da nagovoris.Rob88 je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 20:48 Igru necu komentarisati ali publiku da. U fazonu smo da smo neki navijaci jesmo ali samo za derbi jer nemamo naviku dolaziti kad je sunce i lijep dan al i igra odbija puno navijaca. Jug uzasan momci iz lukavca ih nadglasali. Gdje je ta omladina od brojke oko 100 momka iz yc sad imas samo 20 sto znaci da vodenje istih je lose. Da 200 robova nemq na jugu e ne kontam nadam se da ne slijedi sudbina kao i fukarama .
Koga god zovnes na tekmu i nagovaras kaze ma patnja samo se zivciram a prije ove tekme citav grad prica da smo u Hadzicima bili prelosi jedva bod izvukli sa igracem vise 75 min. i to se odma danas odrazi na posjetu.
Sramotna posjeta danas, al baš sramotna. Yebi ga nekog je ohladio Travnik, nekog Zvijezda, nekog Radnik, a šlag na tortu Radnički.Rob88 je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 20:48 Igru necu komentarisati ali publiku da. U fazonu smo da smo neki navijaci jesmo ali samo za derbi jer nemamo naviku dolaziti kad je sunce i lijep dan al i igra odbija puno navijaca. Jug uzasan momci iz lukavca ih nadglasali. Gdje je ta omladina od brojke oko 100 momka iz yc sad imas samo 20 sto znaci da vodenje istih je lose. Da 200 robova nemq na jugu e ne kontam nadam se da ne slijedi sudbina kao i fukarama .
Dugo će trebati da se dođe na brojku od 2000, sad smo skroz resetovani na 80 duša na jugu i 400 na zapadu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- limvolikce
Kako se zatvorio jug za slobodan ulazak mimo kontrole Robijaša, drastično je pao broj na jugu. Imaju svoje razloge, ne bih ulazio u to, samo konstatujem.Rob88 je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 20:48 Igru necu komentarisati ali publiku da. U fazonu smo da smo neki navijaci jesmo ali samo za derbi jer nemamo naviku dolaziti kad je sunce i lijep dan al i igra odbija puno navijaca. Jug uzasan momci iz lukavca ih nadglasali. Gdje je ta omladina od brojke oko 100 momka iz yc sad imas samo 20 sto znaci da vodenje istih je lose. Da 200 robova nemq na jugu e ne kontam nadam se da ne slijedi sudbina kao i fukarama .
Dario je ispucao sve jokere. Za mene on ne može više biti trener, tako da ja u već glavi tražim novog. Ne znam što Kamber ne želi na klupu, protiv Slobode po meni je ekstra postavio ekipu i to nakon slične krize kao ova, pa ih dobili, Hodžića pripremio za debi ko da igra stotu tekmu.
-
Pricam nedavno s jednim prijateljem ciji je brat u upravi Zelje. Kaze mi ljudi iz uprave izmedju sebe skupili 500k€ za godinu dana ugovora za Adema Ljajica. Mi za Skolsa nismo u stanju bili skupiti 3000 KM koliko je trazio do zime. Momcima iz uprave svaka cast, imaju svu podrsku svijeta, ali obavezno moraju privuci privrednike i ljude iz sporta u odbor. Mi smo dosli u fazu kada zelimo napraviti iskorak iz ovih seljackih liga, a samim tim moramo napraviti iskorak i u ambicijama i poslovanju
- Allgunsblazing
Odvadi. Koliko su sposobni skupit, "sponzor" im bili manijaci. Ugasili bi se da im nema podrske iz novog sarajeva.
Ne moraju momci privuci, privuci ti. Bila skupstina, niko se nije prijavio. Svaka prica o upravi tu pada u vodu.
Ne moraju momci privuci, privuci ti. Bila skupstina, niko se nije prijavio. Svaka prica o upravi tu pada u vodu.
- BatistutA19
Jos kad neko kaze moramo pobijedit kod kuce sve pa mi cemo jos prosut bodova kod kuce,naravno da cemo i donijet nesto.Nama je danas bilo sto bi reko Feđa Dudic vratit ce nam se negdje eo vratilo je se bas danas imas 5 dobrih sansi i njihovu jednu kontru i izgubis i to je naplata za Gorazde i Zvijezdu sto smo uz srecu pobijedili.
Za iskorak veci i igrace koji mi svi pricamo treba novac kojeg nemamo tako da guraj sa ovim sto imas ali da treba mjenjat nesto ili taktiku ili formaciju to moras a trenera si potpiso na 2 godine a svjestan si da ga moras isplatit ,je li pametno mijenjat ,koga dovest ne znam.
Treba pustit nekoliko dana pa malo hladne glave vidjet sta dalje ,nije ono tragedija izgubit ali ovo danas je sramotno izgubljeno.Mi da smo dali u prvom gol ja garantujem 3 razlike da bi ih dobili ali hajd idemo dalje vidjet cemo u Rahice a i gore ce nas polomit da pobijede.
Travnik je meni nebitna utakmica i kup,sjebali su danas i za posjetu i za sve tako da komotno trebaju igrat sto ranije u dnevnom terminu.
E koliko ovdje treba sabura i zivaca boze dragi ali eto moramo istrpit sve pa i lose igre i poraze i lose igrace i trenere ali bice bolje samo kad e to ne znam.
Uglavnom bez jakih sponzora ili pomoc grada ne mozes ti puno vise od ovog,ovo je plafon ova liga.
Za iskorak veci i igrace koji mi svi pricamo treba novac kojeg nemamo tako da guraj sa ovim sto imas ali da treba mjenjat nesto ili taktiku ili formaciju to moras a trenera si potpiso na 2 godine a svjestan si da ga moras isplatit ,je li pametno mijenjat ,koga dovest ne znam.
Treba pustit nekoliko dana pa malo hladne glave vidjet sta dalje ,nije ono tragedija izgubit ali ovo danas je sramotno izgubljeno.Mi da smo dali u prvom gol ja garantujem 3 razlike da bi ih dobili ali hajd idemo dalje vidjet cemo u Rahice a i gore ce nas polomit da pobijede.
Travnik je meni nebitna utakmica i kup,sjebali su danas i za posjetu i za sve tako da komotno trebaju igrat sto ranije u dnevnom terminu.
E koliko ovdje treba sabura i zivaca boze dragi ali eto moramo istrpit sve pa i lose igre i poraze i lose igrace i trenere ali bice bolje samo kad e to ne znam.
Uglavnom bez jakih sponzora ili pomoc grada ne mozes ti puno vise od ovog,ovo je plafon ova liga.
Ako se bude mijenjao trener, daj Mulalića, nekog sa mudima, Dario od TOŠKa i Gradine strahuje, svi teški, zayebani, dobre ekipe, samo mi tarabe, ljudi nam sakrivaju loptu na Bilinom ili nam drže lekcije iz odbrane i kontranapada.
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 21 ruj 2024, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dobro, ovo danas je baš loše zbog više razloga. Međutim, vruće glave se ne donose nikakve odluke, niti Dario da da ostavku niti da mu Uprava uruči otkaz.
Realno za ovo danas odgovornost isključivo nosi trener i igrači, ne možeš koristiti argument mlada ekipa, nisu pokrivene pozicije i sl. jer si igrao protiv ekipe koja do ovog kola nije imala boda.
A za nas navijače, nije se desilo sad nešto što već nekad nismo proživjeli.
Novi dan, nova nafaka, mudro i ne skretati s kursa.
Realno za ovo danas odgovornost isključivo nosi trener i igrači, ne možeš koristiti argument mlada ekipa, nisu pokrivene pozicije i sl. jer si igrao protiv ekipe koja do ovog kola nije imala boda.
A za nas navijače, nije se desilo sad nešto što već nekad nismo proživjeli.
Novi dan, nova nafaka, mudro i ne skretati s kursa.
Neka hvala. Ta “skupljanja” Zelji i dan danas pušu za vratom. Malo, malo javi im se neki dobrotvor koji potražuje svoja sredstva. “Jaki” ljudi su se pokazali kao karcinom našeg sporta.strucnjak9 je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 21:06 Pricam nedavno s jednim prijateljem ciji je brat u upravi Zelje. Kaze mi ljudi iz uprave izmedju sebe skupili 500k€ za godinu dana ugovora za Adema Ljajica. Mi za Skolsa nismo u stanju bili skupiti 3000 KM koliko je trazio do zime. Momcima iz uprave svaka cast, imaju svu podrsku svijeta, ali obavezno moraju privuci privrednike i ljude iz sporta u odbor. Mi smo dosli u fazu kada zelimo napraviti iskorak iz ovih seljackih liga, a samim tim moramo napraviti iskorak i u ambicijama i poslovanju
To je Huka vodio i priremio protiv slobode a on je bolestan i nemoze sjedit na klupi boji se covjek opravdano za svoje zdravlje.limvolikce je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 21:00Kako se zatvorio jug za slobodan ulazak mimo kontrole Robijaša, drastično je pao broj na jugu. Imaju svoje razloge, ne bih ulazio u to, samo konstatujem.Rob88 je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 20:48 Igru necu komentarisati ali publiku da. U fazonu smo da smo neki navijaci jesmo ali samo za derbi jer nemamo naviku dolaziti kad je sunce i lijep dan al i igra odbija puno navijaca. Jug uzasan momci iz lukavca ih nadglasali. Gdje je ta omladina od brojke oko 100 momka iz yc sad imas samo 20 sto znaci da vodenje istih je lose. Da 200 robova nemq na jugu e ne kontam nadam se da ne slijedi sudbina kao i fukarama .
Dario je ispucao sve jokere. Za mene on ne može više biti trener, tako da ja u već glavi tražim novog. Ne znam što Kamber ne želi na klupu, protiv Slobode po meni je ekstra postavio ekipu i to nakon slične krize kao ova, pa ih dobili, Hodžića pripremio za debi ko da igra stotu tekmu.
Huka je Gvardiola za ovog Damjanovica.
SAMO PO PAVICA POSLAT AUTOMOBIL I MOLIT DA NAS VODI SA TRIBINA OVO DO KRAJA POLUSEZONE A VALJDA SE I RACUN SREDI DO NOVE GODINE
-
Govorim o ovoj sezoni, ne o prethodnim. Pogledaj ko im sjedi u upravi, par ljudi ima koji su teski desetine miliona KM.Allgunsblazing je napisao/la: ↑21 ruj 2024, 21:12 Odvadi. Koliko su sposobni skupit, "sponzor" im bili manijaci. Ugasili bi se da im nema podrske iz novog sarajeva.
Zasto bih ja privlacio? Nit sam iz poslovnog svijeta, niti imam kontakt s ljudima koji su spremni ulagati. Nije posao rudara da u rudnik privlaci investitore, vec onih koji se uhvate tog posla i koji rukovode procesom.
Da neko pogresno ne shvati, ovo nije napad na upravu jer momci rade i uhvatili su se posla kada su svi bjezali. Medjutim niko ne treba i ne smije biti imun od dobronamjernih kritika i savjetovanja i sve to moze samo unaprijediti klub.
Fazon je sto se niko od tih ljudi koji imaju pare sam nece prijaviti, vec mu trebas na noge otici i predstaviti mu viziju svega i zasto treba sjediti tu. Meni je neshvatljivo da jesan Cizmo ne sjedi u upravi. Cak ga i na utakmicama nema u zadnje vrijeme… bojim se da smo se malo ucahurili