NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

mosalikce7 je napisao/la: 21 ruj 2024, 19:34 Meni je najtuznije to sto nas sad Fudo moze jebavat u mozak, nakon ovakvih rezultata ako on ostane gradonacelnik moze doci i reci nista od para jer niste konkurenti za ulazak.
Mozemo ostati bez fine svote i jos plus ako se nastavi ovako i bez publike ostajemo.
I na kraju se vracamo na ono sto su mnogi spominjali, a to je da se veznjaci odnosno igraci ako su kvalitetni sami odplate
Ma jarane, tri boda si od prvog mjesta, kako nisi konkurentan. Da je Grad dao pare kad je trebalo, u julu, imali bi i ekipu i gledali bi ligu sa prvog mjesta. Ovako i sa limitiranim sredstvima i sa limitiranim timom, jednu si pobjedu zaostatka za prvim (koji ima i sredstva i ekipu).
Samo Čelik zenički !!!
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

Truhlo je napisao/la: 14 ruj 2024, 21:48
kirat410 je napisao/la: 14 ruj 2024, 21:39 Upisujete pobjedu protiv Radnickog, a mogli bi nas ljudi iznenaditi.
Ma kakv Radnički, zalutali u ovu ligu, složit ćemo im 3 komada za poluvrijeme.

:grljenje:

Unaprijed upisana pobjeda za nas ne važi...

Sramota velika, Aladine je li te stid?
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Screenshot_4.jpg
Screenshot_4.jpg (93.74 KiB) Pogledano 304 puta.

Eh ovo je ona izjava s našeg pressa "Bog će nas pogledati". Evo kako je pogledao Radnički.

Amer Hodžić sjedi na klupi a trebao je u kontinuitetu igrati od utakmice sa Slobodom prošle sezone. Neću komentarisati ostale juniore.

Pogledao nas je evo Bog, nemoj da nas gleda više
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Dvije godine Zamorano piše da se ovaj pradjed Isakovic otjera iz tima! Al on ce igrat jos dvije godine sigurno! Tjerat cete ga sa stadiona ko Željo Amara jebo vas pradjed Isakovic!!!
SAMO CU NAPISAT UPRAVI DA OD SAD DOBRO STEDI NOVAC JER PRIHODA OD SVEGA CE BITI PUNO MANJE! Manje sponzora,12 igraca,ulaznica,clanskih,fan shop svi ce prihodi dobro opasti! Zato stedite do kraja godine dok opet podje obnova clanskih!
O utakmici vi cete se izlajat svi,jer dosta sam ja lajao sam :D :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Sve možeš, ali naše navijače ne možeš prevariti. Trpe ljudi 4 godine gledaju sve i svašta, dobiješ aplauz kad izgubiš od Travnika pred 1500 tvojih navijača, ali buraz 4 kola, sve gore i gore, nešto se mora mijenjati.

Nije mi na prvu sjeo Dario, ziheraš, pravi od Čelika Orašje usrano, prozivao sam ga na onom forumu i odustao radi mira u kući, prebacio se u mode podrške, ali čovjek evo skoro godina dana će otkad je na klupi, ni vizije ni napredka. Sve što je dobro uradio na proljeće kontaš evo ga pronašao dobitnu kombinaciju, kontaš to će na ljeto nadograditi i bićemo još jači i bolji, mi za klasu gori.

Nisam ni fan mijenjanja trenera, volio bih dugoročno rješenje, ali čovjek se pogubio na klupi. Isak u napadu, Ali u baklavi lijevo, Marin na 10ki, gdje je Ali isporučivao golove, bez konkretne šanse, šta reći...

Ne miriše ga ni publika, dobio ugovor na 2 godine, svi izignorisali i prešutili. Iskreno ne znam, teška odluka za upravu, nije jednostavno da cijeli zapad skandira Dario odlazi, šta u toj atmosferi dalje graditi. Sakrio se na klupu, pa gdje je obraz i gdje su muda da se barem izvine, dignu ruke zapadu...

Travnik se mora dobiti, jer nam kup donosi novac, a neko ekipu mora resetovati za Rahić. Ovo je samo kulminacija i nezadovoljstvo navijača, ne samo za danas, nego od Travnika.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Joj ovih najava smanjenja prihoda :lol: :lol: :lol:

Do sad nas je bilo po 10.000 po utakmici, sad cemo spasti na 1000...
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Mene je ova utakmica danas u velikoj mjeri podsjecala na onu domacu protiv Toska od prosle sezone. Bas se zbog toga bojim da ne dozivimo neku apsolutnu katasrofu kao protiv Sim Baua. Oni smradovi iz Travnika su garant namirisali krv.
Srce, čast i ponos!
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Allgunsblazing je napisao/la: 21 ruj 2024, 20:17 Joj ovih najava smanjenja prihoda :lol: :lol: :lol:

Do sad nas je bilo po 10.000 po utakmici, sad cemo spasti na 1000...
Koga ti imaš u upravi?
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

limvolikce je napisao/la: 21 ruj 2024, 19:29 Nisu nam igrači neki, to je jasno, ali i u većini drugih klubova su igrači talašika, pa ima neka vizija, simulacija neke igre, i slično. Ovi igrači Radničkog su kriza živa, pa ne znaju ni izbiti loptu, teško da oni koga više pobijede. Jbt. Mahmut sa Nemilom ima neku igru, ovaj nema nikakve ideje, pa neka i izgubiš, ali da se bar vidi neki progresivan rukopis trenera.
Ne znam da li ko ovdje zna, ima li Jusa kakvu licencu potrebnu za 1. ligu, jer po pričama radi prave stvari u juniorima. Volio bih ga vidjeti na klupi, bar mi djeluje inteligentniji od Darija ako ništa.
Bravo za komentar, potpisujem sve :like:

A sad gdje ti je PRO licenca i ko ste vi navijači nemate 200 utakmica u nogama i ne razumijete se u fudbal :lol: :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Izbacis oba krila, ubacis spica i ofanzivnog veznog na njihove pozicije i ne pomisljas da promjenis postavku na onu koja ti je bodove donosila. Zasto? Pa Dario ti si "pronasao" tu formaciju prosle godine kada nam je trebalo.
Guest1945 je napisao/la: 21 ruj 2024, 20:28 Koga ti imaš u upravi?
Smijesno pitanje. Nije ti ovo politika pa da smo zeleni ili fudini. Samo Celik.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 21 ruj 2024, 20:31 Izbacis oba krila, ubacis spica i ofanzivnog veznog na njihove pozicije i ne pomisljas da promjenis postavku na onu koja ti je bodove donosila. Zasto? Pa Dario ti si "pronasao" tu formaciju prosle godine kada nam je trebalo.
Joj brate i ja nikako ne mogu da shvatim šta se njemu mota po glavi. Pokidali na proljeće kući 4 4 2 baklava i 4 1 4 1 u gostima i nikako mi nije jasno, ali nikako da nakon dobitne kombinacije na proljeće razvaljuje to i luta dalje.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Zamorano je napisao/la: 21 ruj 2024, 20:09 Dvije godine Zamorano piše da se ovaj pradjed Isakovic otjera iz tima! Al on ce igrat jos dvije godine sigurno! Tjerat cete ga sa stadiona ko Željo Amara jebo vas pradjed Isakovic!!!
SAMO CU NAPISAT UPRAVI DA OD SAD DOBRO STEDI NOVAC JER PRIHODA OD SVEGA CE BITI PUNO MANJE! Manje sponzora,12 igraca,ulaznica,clanskih,fan shop svi ce prihodi dobro opasti! Zato stedite do kraja godine dok opet podje obnova clanskih!
O utakmici vi cete se izlajat svi,jer dosta sam ja lajao sam :D :mrgreen:
Kada nekoga otjeraš moras dovesti zamjenu na tu poziciju. A kako ćes za kikiriki dovesti ikoga. Pa onaj mesar, obicni prosjek ali ipak nama potreban i takav Mehić otišao igrati po Sanskom Mostu, Kljuću, Busovači Turbetu jer mu je isplativije nego u Čeliku :mrgreen:

Kako Ali čuva nogice, bez duela 90 min. Spašava ga statistika inače na terenu ne odigra ništa, ne postoji. Talha ubrzanje malo jače od nekadašnje kompozicije voza iz Željezare kada kreće sa 300 tona Čelika. Martinović je učinio sve da publika žali za Karalićem kakav je. Hajde malo da se i nasmijemo jer nije lagano pratiti najnesretniji klub na svijetu. Onaj momak Jusic pogine ali bukvalno pogine na terenu, dušu ispusti ali ne stane.
Drugo poluvrijeme imao je 5-6 dobrih prodora i ubačaja ali dzaba sve kad su unutra u 16 umorni spavači koji ne pokupiše ni jednu. A djed Isak u 2 utakmice 3 prilike 10000% fula glavom sa 5 metara.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

laudrup je napisao/la: 21 ruj 2024, 19:56 Screenshot_4.jpg

Eh ovo je ona izjava s našeg pressa "Bog će nas pogledati". Evo kako je pogledao Radnički.

Amer Hodžić sjedi na klupi a trebao je u kontinuitetu igrati od utakmice sa Slobodom prošle sezone. Neću komentarisati ostale juniore.

Pogledao nas je evo Bog, nemoj da nas gleda više
Imamo i mi našeg dragulja Isakovića, čovjeku niko riječi ne smije reći ni na terenu ni u svlačionici, kakav trener i autoritet.

U svakoj izjavi je rekao da planira igrati i Premijer ligu sa nama tako da Benjo komotno može planirati transfer ili u Nemilu ili u Vitez.

Zamorano podrška.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Kindergarten ti zabio, Dario. :grljenje:
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Ma nije do toga momci…

Nego ne odgovaraju nam klubovi koji nose radnički naziv.

RADNIK Hadžići
RADNIČKI Lukavac

Ide rapsodija golova protiv Travnika i u Rahiću
Odgovori